header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Logistiek revolutioneren: Verkenning van het potentieel van de markt voor fysiek internet (PI)

Dec 15, 2023 5:00 PM ET

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Physical Internet (PI) Market: By Type, By Component, By Organization Size, By Vertical -Forecast Till 2030″, wordt voorspeld dat de markt aanzienlijk zal groeien tijdens de beoordelingsperiode van 2022 tot 2030 met een gezonde CAGR ~ 13,1% van ongeveer om een waarde te bereiken van ongeveer ~USD 15,01 miljard tegen het einde van 2030.

Fysiek internet (PI) marktoverzicht:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor fysiek internet (PI) naar verwachting een CAGR van ~ 13,1% registreren van 2021 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan ~USD 15,01 miljard tegen 2030.

Fysiek internet (PI) markt concurrerende analyse:

De lijst van toonaangevende spelers op de wereldmarkt voor Fysiek Internet (PI) omvat bedrijven zoals:

  • SF Express Co. Ltd. Ltd. (China)
  • Yamato Logistics Ltd. (Hong Kong)
  • DHL (Duitsland)
  • FedEx Corporation (VS)
  • Velove Bikes AB (Zweden)
  • com Inc. (VS)
  • UPS (VS)
  • AmeriCold Logistics LLC (VS)
  • Mercedes-Benz Group AG (Duitsland)
  • MIX MOVE (Noorwegen)

Gratis voorbeeld van PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10833

Er wordt verwacht dat de omvang van de markt voor fysiek internet aanzienlijk zal groeien tijdens de geschatte periode Het fysieke internet is enthousiast over de ideeën van het digitale internet en is dus niet slechts een kopie van zijn onderdelen, zoals de transmissiecontrole en internetprotocollen. Dit is belangrijk omdat er aanzienlijke verschillen zijn tussen datapakketten aan de digitale kant en pakketten en vracht aan de fysieke kant, evenals aanzienlijke verschillen tussen organisatieniveaus. Het Fysieke Internet verschilt van het Internet der Dingen (IoT), dat wordt beschouwd als de connectiviteit van fysieke dingen met het Digitale Internet. Dat gezegd hebbende, kan het IoT een Physical Internet enabler zijn door de herkenbaarheid en het beheer van items buiten de informatiesystemen van een bedrijf te verbeteren. Het Fysieke Internet gaat over het verbinden van ‘s werelds logistieke netwerken, het definiëren van een nieuwe kans voor supply chain ontwerp en operaties door naadloze open activadistributie en stroomconsolidatie mogelijk te maken, en het voldoen aan de maatschappelijke vraag naar fysieke objecten met ordes van grootte betere efficiëntie en duurzaamheid als gevolg van verbeterde schaalvoordelen en bereik.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (100 pagina’s) over de markt voor fysiek internet (PI):
https://www.marketresearchfuture.com/reports/physical-internet-market-10833

Regionale analyse:

Verwacht wordt dat Europa wereldwijd het grootste marktaandeel zal hebben. Europa is zich bewust van en zet zich in voor de ontwikkeling van het fysieke internet (PI). De door de Europese Unie ondersteunde Alliance for Logistics Innovation Through Collaboration (ALICE) betrok het fysieke internet in zijn vrachtsystemen.

Azië-Pacific zal naar verwachting de snelst groeiende markt zijn in de wereldwijde markt voor fysiek internet tijdens de geschatte periode, voornamelijk als gevolg van de snelle digitale transformatie, groeiende internetpenetratie, toenemende adoptie van 5G & 4G LTE-diensten, en anderen. Bovendien heeft Azië een enorm potentieel voor ontwikkeling en innovatie in de markt voor fysiek internet (PI).

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor fysiek internet (PI) is onderverdeeld in componenten en verticalen

Op basis van componenten is de wereldwijde markt voor fysiek internet (PI) onderverdeeld in oplossingen en diensten. Het dienstensegment is verder onderverdeeld in planning en advies, integratie en implementatie, en ondersteuning en onderhoud. Het segment oplossingen is verder onderverdeeld in activabeheer, magazijnbeheer, transportbeheer, personeelsbeheer, cold chain management, databeheer en -analyse, netwerkbeheer en -beveiliging, en andere.

Vraag korting aan:
https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10833

Op basis van verticalen is de wereldwijde markt voor fysiek internet (PI) onderverdeeld in detailhandel en e-commerce, transport en logistiek, farmaceutica en gezondheidszorg, productie, FMCG, auto’s, lucht- en ruimtevaart en defensie, en andere.

Gerelateerde rapporten:

Sport Analytics Markt

Web Analytics-markt

Markt voor publieke sleutelinfrastructuur

Software als een Service-markt

Aangesloten werkplek markt

Wereldwijde markt voor cloudrobots

Functie als een Service-markt

Nabijheidsmarkt

Markt voor cognitieve diensten

Markt voor Cloud Beheerde Diensten

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Physical Internet (PI) Market,Physical Internet (PI) Market Size,Physical Internet (PI) Market Share,Physical Internet (PI) Market Growth,Physical Internet (PI) Market Trends,Physical Internet (PI) Market Analysis