header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Rundergelatinemarkt: Navigeren door groeitrends met een robuuste CAGR van 8,50% en naar verwachting 6,65 miljard USD in 2032

Dec 15, 2023 10:00 AM ET

Marktoverzicht rundergelatine

In 2022 werd de waarde van de rundergelatinemarkt geschat op USD 3,1 miljard. De industrie voor rundergelatine zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,50% van USD 3,36 miljard in 2023 tot USD 6,65 miljard in 2032. De belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren, zijn de groeiende behoefte aan rundercollageen als functioneel bestanddeel in de voedselverwerkende industrie, de toenemende vraag naar rundergelatine vanuit verschillende bedrijven en de toenemende commercialisering van medicijntoedieningssystemen op basis van rundergelatine.

De markt ontwikkelt zich snel als gevolg van het toenemende gebruik van het product in zowel de voedingsmiddelen- als de niet-voedingsindustrie. Het groeiende bewustzijn van persoonlijke verzorging in de afgelopen jaren heeft geleid tot een aanzienlijke toename in het belang van de huidverzorgingsroutine. Gelatine wordt op grote schaal gebruikt als een essentieel ingrediënt in cosmetische producten, wat bijdraagt aan de groei van de markt. Voorbeelden van deze producten zijn haarsprays, bodylotions, anti-aging gezichtscrèmes en zonnebrandcrèmes. Bovendien is huidreiniging nu veel milder en effectiever door de vraag van klanten naar actieve ingrediënten van hoge kwaliteit in moderne cosmetische producten, wat de uitbreiding van de markt bevordert.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12102

Aan de andere kant worden glanzende, duurzame fotoafdrukken gemaakt via gelatinezilverdrukfotografie, die al sinds de 19e eeuw op grote schaal wordt gebruikt. De toegenomen vraag van consumenten naar een verscheidenheid aan functionele voedingsmiddelen en dranken stimuleert de groei van de sector. Omdat producten op basis van gelatine kunnen worden aangepast aan individuele smaken en voorkeuren, vinden consumenten ze steeds aantrekkelijker.

Nu steeds meer mensen kiezen voor gelatineverrijkte producten om er een gezonde levensstijl op na te houden, gaan consumenten op zoek naar producten en merken die voldoen aan hun dagelijkse behoeften. De grote bedrijven investeren ook in de ontwikkeling van nieuwe producten of verpakkingsfolies en verbeteren de bestanddelen van hun bestaande producten.

De belangrijkste bedrijven op de markt voor rundvleesgelatine zijn

Darling Ingredients

Gelnex

Weishardt

Gelita

Tessenderlo Groep

Bernard Jensen

Grote Meren Wellness

Trobas Gelatine BV

Nitta Gelatine Inc

Lapi Gelatine Spa.

Segmentatie

De rundergelatinemarkt is onderverdeeld in drie segmenten op basis van vorm: poeder, capsule & tabletten en vloeistof. Met 35% van de marktomzet voerde de categorie capsules en tabletten de markt aan.

Biologische en conventionele producten maken deel uit van de marktsegmentatie van koeiengelatine op basis van aard. De markt werd gedomineerd door de traditionele categorie.

De markt voor rundergelatine is gesegmenteerd op basis van toepassing, met onder andere voedingsmiddelen en dranken, persoonlijke verzorging & cosmetica en geneesmiddelen. De markt werd gedomineerd door de voedingsmiddelen- en drankencategorie.

De rundergelatinemarkt is gesegmenteerd op basis van het distributiekanaal, dat B2B, B2C, supermarkten/hypermarkten, gespecialiseerde supplementenwinkels, drogisterijen & en andere omvat. Het B2C-segment bracht het meeste geld op.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/bovine-gelatin-market-12102

Regionale analyse

Het rapport biedt marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, uitgesplitst per regio. De lucratieve “voedingssupplementen” gemaakt van gelatine afkomstig van varkens, vissen en koeien zullen uiteindelijk de Noord-Amerikaanse rundergelatinehandel inhalen. Bovendien wordt aangenomen dat gelatine afkomstig van dieren veel eiwitten bevat. De markt voor rundvleesgelatine in Azië-Pacific zal naar verwachting groeien met de snelste CAGR tussen 2023 en 2032. Wat de markt fundamenteel drijft, zijn de toepassingen van rundergelatineproducten in voedsel en dranken, persoonlijke verzorging, cosmetica en andere nutriëntrijke producten.

Gerelateerd rapport

Cocktail siroop marktonderzoeksrapport informatie per product (fruit, kruiden & kruiden, vanille, en anderen), per smaak (zoet, zout, zuur, en munt) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportBioactieve ingrediënten Marktinformatie per ingrediënttype (Probiotisch, Prebiotisch & Aminozuur, Omega 3 vetzuur, Fytoextract, Carotenoïden en anderen), per bron (Plantaardig, Dierlijk en Microbieel), per toepassing (Voedingsmiddelen & Dranken, Farmaceutica & Nutraceuticals, Persoonlijke Verzorging, Diervoeder en anderen) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Voorspelling 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Bovine Gelatin Market,Bovine Gelatin Market Size,Bovine Gelatin Market Share,Bovine Gelatin Market Demand,Bovine Gelatin Market Trends,Bovine Gelatin Market Analysis,Bovine Gelatin Market Growth,Global Bovine Gelatin Market