header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde markt voor foutdetectie en -classificatie (FDC) bereikt USD 10,49 miljard in 2032, met een CAGR van 9,60% van 2023 tot 2032

Dec 15, 2023 5:00 PM ET

Inzichten in de markt voor foutdetectie en -classificatie (FDC):

De wereldwijde markt voor foutdetectie en -classificatie groeit snel. Met de voortdurend stijgende vraag vanuit de meeste industrieën zal de markt de komende jaren een aanzienlijke stijging laten zien. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor foutdetectie en -classificatie naar verwachting zal escaleren van USD 4,6 miljard in 2022 tot USD 10,49 miljard in 2032, met een groei van 9,60% CAGR in de voorspelde periode (2023-2032).

De toenemende complexiteit en stijgende vraag naar kwaliteitsborging in de productie stimuleren de vraag naar foutdetectie- en classificatiesystemen. Daarnaast stimuleert de stijgende vraag naar geautomatiseerde industriële processen de omvang van de markt voor foutdetectie en -classificatie. Digitale transformatie in verschillende industrieën, de verspreiding van Industrie 4.0 en de vooruitgang van het IoT zijn megatrends die de waarde van de FDC-markt doen stijgen.

Het gebruik van slimme, verbonden apparaten groeit, ongeacht de vertical, waardoor het marktaandeel verder toeneemt. Daarnaast stimuleren verbeteringen in connectiviteit en opkomende IoT-toepassingen de groei van de markt voor foutdetectie en -classificatie. De toenemende industriële automatisering biedt aanzienlijke marktkansen.

Ook de groeiende vraag naar verbeterde productiviteit & veiligheid voor werknemers en geminimaliseerde totale productiekosten stuwen de groei van de markt. Daarnaast beïnvloeden massale investeringen in de ontwikkeling van FDC-systemen de marktaandelen. Het toenemende gebruik van deze sensoren in slimme fabrieken om de workflow te automatiseren, de efficiëntie te verhogen en de uitvaltijd van handmatig werk te verminderen & versnelt de omvang van de markt.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12463

Grote spelers

De belangrijkste spelers op de FDC markt zijn

  • Cognex Corporation,
  • Keyence Corporation,
  • KLA Corporation,
  • OMRON Corporation,
  • Teledyne Technologies,
  • Microsoft, Siemens,
  • Tokyo Electron Limited,
  • Amazon Web Services, Inc,
  • Applied Materials, Inc,
  • Synopsys, Inc,
  • einnoSys Technologies Inc,
  • Nikon Corporation,
  • Datalogic,
  • PDF Solutions en anderen.

Markt voor foutdetectie en -classificatie – Segmentatie

Het segment fouttype is onderverdeeld in dimensionale fouten, oppervlaktedefecten, vervuilingsfouten, procesvariabiliteit en andere. Het segment sensordata is onderverdeeld in statistische methoden, algoritmen voor machinaal leren en andere. Het toepassingssegment is onderverdeeld in productie en verpakking. Het segment eindgebruik is onderverdeeld in automotive, elektronica & halfgeleiders, metalen & machines, voedsel & verpakkingen en farmaceutica. Per regio is de markt voor foutdetectie en -classificatie onderverdeeld in Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific, het Midden-Oosten & Afrika en andere.

Foutdetectie- en classificatiemarkt – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor foutdetectie en -classificatie. Voortdurende vooruitgang in sensortechnologie, data-analyse en kunstmatige intelligentie stimuleren de marktgroei en verbeteren de mogelijkheden en nauwkeurigheid van FDC-systemen. Daarnaast zou de vroege toepassing van Industrie 4.0 en de aankomende smart factory projecten de omvang van de markt voor foutdetectie en -classificatie stimuleren.

Wereldwijde FDC markt – Analyse van de concurrentie

De markt voor foutdetectie en -classificatie is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd, geleid door de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers. De spelers in de sector nemen strategische initiatieven zoals partnerschappen, fusies & overnames, samenwerkingen, expansie en product/technologie lanceringen om een groter marktaandeel te verwerven.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12463

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

18 mei 2021 — INFICON, een toonaangevende leverancier van software- en hardwareoplossingen voor de productie van halfgeleiders en aanverwante producten, heeft het SmartFDC Machine Learning Anomaly Detection System uitgebracht. Het nieuwe systeem maakt gebruik van ML om proces- en apparatuuringenieurs te voorzien van eenvoudig te gebruiken tools om productrisico’s te verminderen en productieproblemen snel op te lossen, terwijl automatisch Foutdetectie en -classificatie (FDC) dekking wordt geboden.

Meer artikelen lezen-

Draagbare batterij markt

3D-printmarkt

3D NAND-geheugen markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Fault Detection and Classification (FDC) Market,Fault Detection and Classification (FDC) Market Size,Fault Detection and Classification (FDC) Market Share