header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cloud Microservices-markt [2023-2032] bereikt USD 6,93 miljard met 20,45% CAGR

Dec 18, 2023 9:00 PM ET

Cloud Microservices Marktstatistieken:

In 2022 werd de wereldwijde cloud microservices-markt geschat op een waarde van USD 1,3 miljard. Volgens projecties zal de cloud microservices-markt zich naar verwachting ontwikkelen met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 20,45% van USD 1,56 miljard in 2023 tot USD 6,93 miljard in 2032. De belangrijkste factoren die de groei van de wereldwijde cloud microservices-markt stimuleren, zijn de groeiende acceptatie van cloudservices, de groeiende vraag naar goedkope en veilige IT-operaties en het toegenomen gebruik van de microservices-architectuur. Dit zijn de belangrijkste marktfactoren die de expansie van de markt stimuleren.

Belangrijke spelers op de markt voor cloud microservices zijn onder andere.

  • Contino (VK)
  • CoScale (België)
  • Idexcel (VS)
  • Kontena (Finland)
  • Macaw (VS)
  • Marlabs (VS)
  • Netifi (VS)
  • NGINX (VS)
  • OpenLegacy (VS)
  • Pivotal Software (VS)
  • RapidValue-oplossingen (VS)

Download een volledige PDF proefversie van het rapport: (inclusief volledig TOC, lijst met tabellen, figuren en grafieken) @ Klik hier om een voorbeeldrapport te downloaden

Omdat technologie zich zo snel ontwikkelt, worden digitale oplossingen, aangesloten apparaten en IT-systemen steeds meer gebruikt in de hedendaagse bedrijfsomgeving. De toenemende snelheid van digitale verandering heeft de uitbreiding ervan denkbaar gemaakt.

Bedrijven over de hele wereld integreren gretig nieuwe apps in hun vele sectoren om klanten op nieuwe en boeiende manieren met elkaar in contact te brengen. Om volledig aan de behoeften van de organisatie te voldoen, moeten deze nieuwe apps ook worden ingezet in een agile omgeving die snelle ontwikkeling en reactiesnelheid garandeert met behoud van uitstekende beveiligingsprestaties en betaalbaarheid. Met de microservices-architectuur kunnen bedrijven snel commerciële toepassingen bouwen en lanceren. Het biedt een grotere flexibiliteit voor applicatieontwikkeling dan een monolithische aanpak. Het heeft verschillende voordelen, zoals lagere operationele kosten, schaalbaarheid en een snellere Time to Market (TTM).

Bovendien gebruiken bedrijven microservices om het softwareontwikkelingsproces te stroomlijnen. Daarom kiezen bedrijven voor de cloud microservices-benadering, die essentieel is voor de ontwikkeling van complexe bedrijfsapplicaties. Daarom is dit element de drijvende kracht achter de groei van de markt.

Marktsegmentatie:

Platforms en diensten maken deel uit van de wereldwijde cloud microservices marktsegmentatie op basis van componenten. Met 35% van de marktomzet leidt de platformsector de sector.

Grote ondernemingen en KMO’s zijn opgenomen in de wereldwijde cloud microservices marktsegmentatie op basis van organisatiegrootte. De grootste omzetgenererende categorie waren grote ondernemingen.

De wereldwijde cloud microservices-markt is onderverdeeld in private, publieke en hybride segmenten op basis van inzet. In 2022 had hybride het grootste marktaandeel.

De wereldwijde cloud microservices-markt is onderverdeeld in vier segmenten: media & entertainment, gezondheidszorg, detailhandel en e-commerce, en media. In 2022 hadden e-commerce en retail de meeste segmentaandelen.

Neem voorsprong met tot 10% korting op onze diepgaande rapporten! Klik hier

Het rapport biedt marktinzichten per regio voor de volgende gebieden: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

De grootste regio voor cloud microservices in 2022 was Azië-Pacific, en tijdens het onderzoek wordt een opmerkelijke stijging van de CAGR verwacht. Verwacht wordt dat de digitale revolutie de drijvende kracht zal zijn achter een aanzienlijke groei in de sector van cloud microservices in Azië-Pacific. Daarnaast zullen de implementatie van klantgerichte ondernemingen en een microservices-architectuur de groei van de cloud microservices-industrie in de regio de komende jaren ondersteunen. Bovendien had de markt voor cloud microservices in China het grootste marktaandeel, terwijl de markt voor cloud microservices in India de snelste groei kende in de regio Azië-Pacific.

Volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/cloud-microservices-market-7199

Meest recente rapporten:-

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cloud Microservices Market,Cloud Microservices Market Share,Cloud Microservices Market Size,Cloud Microservices Market Trends,Cloud Microservices,US Cloud Microservices,APAC Cloud Microservices Market