header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor boodschappentassen is tegen 2032 $25,24 miljard waard en groeit met een CAGR van 5,80% – Exclusief rapport van MRFR

Dec 18, 2023 3:53 PM ET

Analyse van de markt voor boodschappentassen:

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor kleinhandelstassen tegen 2032 25,24 miljard USD bereiken met een CAGR van 5,80%.

Drivers:

Behoefte aan duurzame producten om de marktgroei te stimuleren

Het verlangen naar milieuvriendelijke goederen door zowel consumenten als bedrijven heeft ervoor gezorgd dat papieren zakken steeds vaker worden gebruikt voor verpakkingen. Dit wordt voornamelijk gedreven door de noodzaak om de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen en het groeiende bewustzijn van de negatieve milieueffecten van plastic. Plastic winkeltassen zijn vervangen door papier als een duurzamer alternatief.

Kansen:

Toenemend gebruik in de supermarkt biedt sterke kansen

De kruideniersbranche biedt een sterk groeipotentieel voor winkeltassen, omdat kruideniers dagelijks een groot aantal tassen gebruiken om hun vele klanten te bedienen. Kruideniers hebben zakjes in verschillende formaten nodig voor verschillende aankopen. De meeste bieden momenteel plastic tassen voor eenmalig gebruik. Maar door zorgen over het milieu winnen duurzamere keuzes zoals papier, herbruikbare stoffen en biologisch afbreekbare plastic tassen terrein. Bovendien heeft de uitbreiding van online boodschappen bestellen en leveren de vraag naar winkeltassen gestimuleerd.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12303

Retail Bags Market

Beperkingen en uitdagingen:

Kostenbeperkingen die de markt afremmen

Kostenbeperkingen, milieuoverwegingen en een beperkt gebruik van plastic zakken kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Marktsegmentaties:

De wereldwijde retailmarkt is onderverdeeld op basis van eindgebruiker en materiaaltype.

Per materiaaltype zal kunststof de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Per eindgebruiker zullen kruidenierswinkels de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

COVID-19 Analyse:

De opkomst van het coronavirus heeft de vooruitgang in het verbieden van plastic voor eenmalig gebruik teruggedraaid. Door de bezorgdheid begin 2020 over de verspreiding van de infectie grepen consumenten van retailproducten terug op wegwerpverpakkingen. Tegelijkertijd werden verboden op eenmalige artikelen uitgesteld in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, gedreven door veranderingen in consumentengedrag.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/retail-bags-market-12303

Regionale analyse:

Noord-Amerika aan het hoofd van de markt voor boodschappentassen

De Noord-Amerikaanse regio leidt de markt voor boodschappentassen vanwege de bloeiende detailhandel met veel kruidenierswinkels, supermarkten, warenhuizen en foodservicebedrijven. De regio heeft beperkingen en een verbod op plastic tassen voor eenmalig gebruik ingesteld, waardoor het gebruik van milieuvriendelijke alternatieven wordt aangemoedigd. Bovendien zien de winkeliers in de regio Retail Bags vaak als een verlengstuk van hun branding en marketinginitiatieven.

Europa kent een bewonderenswaardige groei in de markt voor boodschappentassen

De Europese markt voor boodschappentassen heeft het op één na grootste aandeel in de wereldwijde markt voor boodschappentassen. Dit komt door de verschuiving naar duurzamere verpakkingen, de groei van e-commerce en het gebruik van draagtassen voor branding- en marketingdoeleinden. Van de Europese landen had Duitsland het grootste aandeel in de markt voor retailtassen. De UK Retail tassen markt was de snelst groeiende in Europa.

Belangrijkste spelers:

Belangrijke spelers in de sector die worden genoemd in het rapport over de markt voor detailhandelzakken zijn Smurfit Kappa Group PLC, Mondi Group PLC, El Dorado Packaging Inc, Attwoods Packaging Company, BioPak Pty Ltd, Global-Pak Inc, The Carry Bag Company, International Paper Company, Welton Bibby and Baron Limited en GreenPack Limited.

Gerelateerde rapporten:

Bags Market Research Report Information by Product Type (Rugzakken [Schooltassen, Koordzakken, Andere], Handtassen, Portemonnees, Duffle & Gym Bags, Sling & Cross body Bags, Anderen), Material Type (Polyesters, Nylon, Leer, Katoen Canvas, Anderen),Eindgebruiker (5 tot 12 jaar, 13 tot 19 jaar, 20 jaar en ouder), distributiekanaal (winkelgebaseerd {Supermarkten & Hypermarkten, buurtwinkels, speciaalzaken, anderen} en niet-winkelgebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld)-Voorspelling tot 2027

OnderzoeksrapportNaaitassen Marktinformatie per Producttype (Reistassen, Cosmetische Tassen, Rugzakken, Lunchtassen en andere), Distributiekanaal (Winkelgebaseerd en Niet-Winkelgebaseerd) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest van de Wereld) – Voorspelling tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor. New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor.
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Retail Bags Market,Retail Bags Market Size,Retail Bags Market Share,Retail Bags Market Trends,Retail Bags Market Overview,Retail Bags Market Insights,Retail Bags Market Research,Retail Bags Market Analysis,Retail Bags Market Report,Retail Bags Market Outlook,Retail Bags Market Demand