header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor darmgezondheidsproducten zal 120,38 miljard dollar bereiken in 2032, met een groei van 6,75% | Analyse door MRFR

Dec 18, 2023 4:05 PM ET

Overzicht van de markt voor darmgezondheidsproducten:

In 2022 werd de markt voor darmgezondheidsproducten geschat op USD 44,18 miljard. Volgens projecties zal de markt voor darmgezondheidsproducten groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,75% van USD 47,56 miljard in 2023 tot USD 120,38 miljard in 2032. Het toenemende dieetbewustzijn, de dominantie van grote bedrijven en de voorkeur van de consument voor darmgezondheidsproducten zijn de belangrijkste drijfveren voor de groei van de markt voor darmgezondheidsproducten.

Spelers ontwikkelen en exploiteren voedingsmiddelen met speciale gezondheidsclaims als gevolg van het groeiende bewustzijn van consumenten van de invloed van voeding op de menselijke gezondheid en hun toenemende neiging tot gezondere voeding. Het gebruik van probiotica is toegenomen in markten waar klanten een collectieve houding aannemen ten opzichte van gezond leven. Aangezien probiotische supplementen al een tijdje bestaan en een aantal voordelen bieden voor de spijsvertering, is de behoefte van consumenten om ze te gebruiken om gezond te blijven toegenomen. Volgens de International Scientific Association for Probiotics and Prebiotics heeft een onderzoek naar probioticastammen gezondheidsvoordelen aangetoond bij het verlagen van het risico op infecties van de bovenste luchtwegen, dermatitis bij zuigelingen en maagpijnsymptomen bij baby’s die borstvoeding krijgen. Er is ook aangetoond dat het schadelijke gastro-enterologie bij jonge pasgeborenen vermindert.

Uit een onderzoek dat in 2021 werd uitgevoerd door de International Food Information Council bleek dat ongeveer 51% van de Amerikanen probiotica slikt ter ondersteuning van hun darmgezondheid, ongeveer 33% ter ondersteuning van hun immuunsysteem, ongeveer 38% ter ondersteuning van hun algemene gezondheid en welzijn, en tot slot ongeveer 13% ter ondersteuning van hun emotionele welzijn. Daarom hebben marktdeelnemers een enorme kans om nieuwe, innovatieve oplossingen te ontwikkelen die helpen bij ziekten van de spijsvertering als gevolg van de stijgende vraag van consumenten om hun spijsvertering op een goede en gezonde manier te ondersteunen.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11934

Gut Health Products Market (1)

Segmentaties:

Prebiotica en probiotica zijn opgenomen in de marktsegmentatie voor darmgezondheidsproducten op basis van type. In 2022 nam de categorie probiotica het grootste deel van de markt voor darmgezondheidsproducten voor zijn rekening, goed voor ongeveer 67-69% van het totaal.

De gegevens over de markt voor darmgezondheidsproducten zijn onderverdeeld in categorieën zoals gummies, poeder, vloeistof en capsules. Het grootste marktaandeel werd ingenomen door capsules.

De wereldwijde markt voor darmgezondheidsproducten is onderverdeeld in twee categorieën: conventioneel en biologisch. Biologische producten hadden het grootste marktaandeel omdat klanten snel overstapten op veilige en gezonde producten.

Regionale analyse:

De markt is in het onderzoek onderverdeeld in vier regio’s: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Verwacht wordt dat de markt voor darmgezondheidsproducten in Noord-Amerika tijdens de onderzoeksperiode een marktaandeel van 32,24% zal hebben. De groeiende kennis bij consumenten over de beschikbaarheid van verschillende darmgezondheidsproducten en de aanwezigheid van een aanzienlijk aantal fabrikanten van darmgezondheidsproducten hebben beide sterk bijgedragen aan de opkomst van de markt in Noord-Amerika. Bovendien is de markt voor darmgezondheidsproducten in Noord-Amerika recentelijk gegroeid door nieuwe productontwikkelingen, technologische vooruitgang en online levering van producten.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/gut-health-products-market-11934
Belangrijkste spelers:

De belangrijkste bedrijven op de markt voor darmgezondheidsproducten zijn.

  • Bayer AG
  • Nestlé SA
  • BASF
  • DuPont
  • Sanofi
  • Yakult Honsha Co., Ltd.
  • Cie Gervais Danone
  • Deerland Probiotics & Enzymes, Inc.
  • Hansen Holding A/S
  • Amway

Gerelateerde rapporten:

Gut and Digestive Health Ingredients Market Research Report Information Per Type (Prebiotica, Probiotica, Spijsverteringsenzymen, Polyfenolen, en anderen), Per Toepassing (Zuivel & Diepvriesdesserts, Functionele Voeding & Dranken, Voedingssupplementen, Farmaceutica & Nutraceutica en anderen), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

OnderzoeksrapportKruidengeneesmiddelen Marktinformatie Per Type (Traditionele Chinese Geneesmiddelen, Homeopathische Geneesmiddelen, Aromatherapeutische Geneesmiddelen en Ayurvedische Geneesmiddelen), Per Functie (Algemeen Welzijn, Cardiovasculaire Gezondheid, Darmgezondheid en Cognitieve Gezondheid), Per Vorm (Poeder, Stroop, Zalf, Olie en Capsules & Tabletten), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor. New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor.
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Gut Health Products Market,Gut Health Products Market Size,Gut Health Products Market Share,Gut Health Products Market Trends,Gut Health Products Market Overview,Gut Health Products Market Insights,Gut Health Products Market Research,Gut Health Products Market Analysis,Gut Health Products Market Report,Gut Health Products Market Outlook