header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor militaire kogelvrije kleding zal tegen 2030 USD 2,31208 miljard bereiken met een CAGR van 5,40%, met een opmerkelijke groei als gevolg van wereldwijd terrorisme

Dec 18, 2023 6:00 PM ET

Marktoverzicht militaire kogelvrije vesten

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor militaire kogelvrije vesten tegen 2030 een waarde bereiken van USD 2,31208 miljard met een CAGR van 5,40%.

Drivers

Overheidsvoorschriften & normen om de marktgroei te stimuleren

Om naleving te garanderen en militair personeel te beschermen, kunnen landen en internationale organisaties strenge veiligheidswetten en -normen opleggen.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6435

Belangrijkste spelers

Prominente marktspelers die in het rapport over de wereldwijde markt voor militaire bepantsering worden geprofileerd zijn Elmon (Griekenland), Honeywell (VS), BAE Systems (VK), Coorstek Inc (VS), Du Pont (VS), Point Blank Enterprises Inc (VS), MKU Limited (India), M (VS Safariland,LLC (VS), en Survitec Group Limited (VK).

COVID-19 Analyse

Door lockdowns, beperkingen en verminderde productiecapaciteit werden de productie en distributie van militaire kogelvrije vesten beïnvloed, net als veel andere bedrijven. De uitvoering van bestellingen liep hierdoor vertraging op en er kon een tekort ontstaan. Militaire kogelvrije vesten zijn noodzakelijk; de epidemie heeft het zelfs belangrijker dan ooit gemaakt dat hulpverleners en politieagenten persoonlijke bescherming hebben. Zorgen over ongeregeldheden onder de bevolking en de waarschijnlijke noodzaak om militairen of politie in te zetten tijdens lockdowns & protesten kunnen de vraag naar kogelvrije vesten hebben aangewakkerd.

Kansen

Wereldwijd terrorisme biedt grote kansen

Effectieve kogelvrije vesten zijn nodig vanwege de voortdurende dreiging van terrorisme op wereldwijde schaal, waardoor het noodzakelijk is om veiligheidspersoneel en militairen te verdedigen tegen ongewone en asymmetrische bedreigingen.

Beperkingen en uitdagingen

Budgettaire beperkingen die de markt beperken

Budgettaire beperkingen, beperkingen voor zwaar gewicht, technologische beperkingen, hoge Rinxdeepl68 D-kosten en milieuoverwegingen kunnen tijdens de prognoseperiode fungeren als marktbeperkingen.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/military-body-armor-market-6435

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor militaire kogelvrije kleding is onderverdeeld op basis van stijl, producttype, materiaal, toepassing en niveau.

Op niveau zal niveau IV de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Wat de toepassing betreft, zal de bescherming van rechtshandhavers de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Qua materiaal zal keramisch composietmateriaal de markt domineren tijdens de voorspellingsperiode.

Per producttype zal zachte bepantsering de markt tijdens de prognoseperiode stimuleren.

Qua stijl zal overt de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Regionale analyse

Noord-Amerika leidt de markt voor militaire kogelvrije kleding

In dit gebied zullen grote marktdeelnemers sterk aanwezig zijn en de overheid zal zwaar investeren in militaire kogelvrije vesten, waardoor het zijn positie als marktleider zal verstevigen. Tijdens de verwachte periode zal de markt zich ontwikkelen dankzij de wijdverspreide beschikbaarheid van nieuwe technologieën en de groeiende militaire overheidsinitiatieven ter ondersteuning van kogelvrije vesten. Het Noord-Amerikaanse gebied zal naar verwachting de grootste marktgroei doormaken als gevolg van deze factoren.

APAC kent een bewonderenswaardige groei in de markt voor militaire kogelvrije vesten

Als gevolg van een toename van internationale conflicten, terrorisme-gerelateerde activiteiten en zorgen over de soevereiniteit van landen, waaronder Zuid-Korea, China, Japan en India, zal de regio Azië-Pacific de snelste groei in CAGR doormaken. Daarnaast zal de groeiende vraag naar kogelvrije vesten en overheidsaankopen voor defensie die jaar na jaar exponentieel toenemen, de expansie van de markt in dit gebied stimuleren.

Gerelateerde rapporten

Aircraft Line Maintenance Market Research Report Information per dienst (vervanging van onderdelen & tuigage dienst, motor & APU dienst, lijnstation setup & beheersdienst, defecten verhelpen en Aircraft on Ground (AOG) dienst), type (transitcontroles en routinecontroles), technologie (traditioneel lijnonderhoud en digitaal lijnonderhoud), toepassing (commerciële luchtvaart, militaire luchtvaart en zakelijke en algemene luchtvaart) en regio – prognose tot 2030

Commercial Aircraft Cabin Interior Market Research Report Informatie per producttype (stoelen, verlichting, ramen, kombuis, in-flight entertainment en toilet), per type vliegtuig (wide body en narrow body), per uitvoering (line fit en retro fit) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Commercial Aircraft Windows and Windshield Market Research Report Informatie per type vliegtuig (Wide Body Aircraft en Narrow Body Aircraft), per type materiaal (glas en polycarbonaat), per toepassing (OEM en aftermarket) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Military Body Armor Market,Military Body Armor,Global Military Body Armor Market,Global Body Armor Market,Military Body Armor Market Size,Military Body Armor Market Share,Military Body Armor Weight,ilitary Body Armor Manufacturers