header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor telegeneeskunde groeit gestaag met een CAGR van 18,9% tot USD 502,2 miljard in 2032

Dec 18, 2023 4:20 PM ET

Telemedicine Market Research Report Information Per Component (Product {Software en Hardware} en Diensten {Tele-Consulting, Tele-Monitoring, Tele-Onderwijs en Anderen}), Per Type (Tele-Verpleging, Tele-Farmacie, Tele-Radiologie, Tele-Dermatologie, Tele-Oncologie en Anderen), Op Toepassing (On-Premise en Cloud-Based), Op Eindgebruiker (Ziekenhuizen en Klinieken, Thuiszorg en Anderen), Op Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Voorspelling tot 2032

De markt voor telegeneeskunde zal tegen 2032 naar verwachting 502,2 miljard USD bereiken met een CAGR van 18,9% tijdens de prognoseperiode 2022-2032. De markt kent een ongekende groei, gedreven door technologische vooruitgang, veranderende zorglandschappen en de wereldwijde behoefte aan toegankelijke en efficiënte zorgdiensten. Telegeneeskunde, de levering van gezondheidsdiensten op afstand via digitale communicatiekanalen, heeft aan belang gewonnen, vooral in de nasleep van de COVID-19 pandemie, als een veilig en handig alternatief voor traditionele persoonlijke consulten.

De groei van de markt wordt gestimuleerd door de toenemende toepassing van digitale gezondheidsoplossingen, waaronder videoconsulten, patiëntbewaking op afstand en mobiele gezondheidsapps. Dankzij deze technologieën kunnen zorgverleners patiënten op verschillende geografische locaties bereiken, de kosten van de gezondheidszorg verlagen en de algehele ervaring van de patiënt verbeteren.

Belangrijke factoren die bijdragen aan de sterke groei van de telegeneeskundemarkt zijn de toenemende prevalentie van chronische ziekten, de vergrijzing en de groeiende acceptatie van virtuele zorgoplossingen door zowel patiënten als zorgverleners. Bovendien stimuleren overheidsinitiatieven en -beleid ter ondersteuning van de integratie van telegezondheidszorg de groei van de markt.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2216

Analyse van de concurrentie

De markt omvat enkele van de belangrijkste spelers zoals Koninklijke Philips N.V. (Nederland), Medtronic (Ierland), GE Healthcare (VS), Siemens Healthineers (Duitsland), Oracle (VS), Cisco Systems (VS), Teladoc Health (VS), Asahi Kasei Corporation (Japan), American Well (VS), MDLIVE (VS), AMC Health (VS), Doctor on Demand (VS), Iron Bow Technologies (VS), Medvivo (VK).

Segmentanalyse

De wereldwijde telegeneeskundemarkt wordt gesegmenteerd op basis van servicetype, component, toepassing en eindgebruiker.

Per servicetype is de markt gesegmenteerd in telenursing, teleapotheek, teleradiologie, teledermatologie, tele-oncologie en andere.

Per component is de markt onderverdeeld in software en hardware. Het softwaresegment is verder onderverdeeld in geïntegreerde software en standalone software. Het hardwaresegment is verder onderverdeeld in monitoren en medische randapparatuur.

Op basis van inzet is de markt onderverdeeld in cloud-gebaseerd en on premises.

Naar toepassing is de markt onderverdeeld in cardiologie, oogheelkunde, psychiatrie, radiologie, dermatologie en andere.

Op basis van eindgebruikers is de markt onderverdeeld in ziekenhuizen, klinieken en thuiszorg.

Regionaal overzicht

De telegeneeskundemarkt vertoont een uiteenlopende regionale dynamiek die wordt bepaald door factoren zoals gezondheidszorginfrastructuur, technologische gereedheid en regelgevingskaders. In Noord-Amerika, met name in de Verenigde Staten, heeft de telegeneeskundemarkt een snelle adoptie gekend als gevolg van een robuust gezondheidszorgsysteem, technologische vooruitgang en een groeiende vraag naar handige gezondheidsdiensten.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (150 pagina’s) over telegeneeskunde: https://www.marketresearchfuture.com/reports/telemedicine-market-2216

In Europa wordt telegeneeskunde steeds populairder omdat landen digitale gezondheidsoplossingen omarmen om uitdagingen in de gezondheidszorg aan te pakken en de toegankelijkheid te verbeteren. De regio Azië-Pacific kent een aanzienlijke groei, gedreven door een grote en in toenemende mate technisch onderlegde bevolking, in combinatie met inspanningen om lacunes in de gezondheidszorg in afgelegen gebieden te dichten.

In Latijns-Amerika vindt telegeneeskunde geleidelijk ingang, dankzij de verbeterde internetconnectiviteit en de erkenning van het potentieel om de toegankelijkheid van de gezondheidszorg te verbeteren. In het Midden-Oosten investeren overheden in infrastructuur voor telegezondheidszorg om de gezondheidszorg efficiënt te kunnen leveren.

Afrika wordt geconfronteerd met uitdagingen zoals beperkte internettoegang in sommige gebieden, maar onderzoekt ook telegeneeskunde om ongelijkheden in de gezondheidszorg te overwinnen en het medische bereik te verbeteren.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Molecular Diagnostics Market Research Report: Informatie per product, techniek, toepassing, eindgebruiker en regio – marktvoorspelling tot 2032

Home Healthcare Market Research Report Informatie per product, dienst, indicatie – marktvoorspelling tot 2030

Onderzoeksrapportmammografie markt: informatie per type, technologie, product, eindgebruiker en regio – marktvoorspelling tot 2032

Draagbare injectoren – marktonderzoeksrapport informatie per type, gebruik, injectiemechanisme, therapeutisch gebied en eindgebruiker – marktvoorspelling tot 2030

Vasculaire transplantaten marktonderzoek per grondstof, indicatie, eindgebruiker en regio – prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Telemedicine Market,Telemedicine Market Size,Telemedicine Market Share,Telemedicine Market Trends,Telemedicine Market Growth,Telemedicine Market Research,Telemedicine Market Report,Telemedicine Market Overview,Telemedicine Market Outlook,Telemedicine Market Insights