header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van cochenille-extract zal tegen 2030 naar verwachting 90,8 miljard dollar bedragen en groeien met een CAGR van 9,70%: MRFR

Dec 18, 2023 3:39 PM ET

Cochenille-extract marktoverzicht:

In 2022 zal de markt voor cochenille-extract naar schatting 39,5 miljard dollar waard zijn. De markt voor cochenille-extract zal tussen 2023 en 2032 naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,70%, van naar schatting 43,3 miljard USD in 2023 tot 90,8 miljard USD in 2032. Strenge regelgeving voor synthetische voedingsmiddelenkleurstoffen, uitgebreide toepassingen van cochenille-extract, een toegenomen vraag vanuit opkomende economieën en een toenemende behoefte aan natuurlijke voedingsmiddelenkleurstoffen zijn de belangrijkste factoren die de expansie van de markt stimuleren.

De toenemende vraag naar natuurlijke voedingsmiddelenkleurstoffen, die een substantiële verschuiving in de smaak van de consument, het gezondheidsbewustzijn en industriële trends vertegenwoordigt, heeft een aanzienlijke invloed op de dynamiek van de voedingssector. Naarmate mensen zich bewuster worden van wat ze eten, groeit de vraag naar natuurlijke voedingskleurstoffen. Dit verlangen wordt gedreven door verschillende factoren die samen de verandering van het marktlandschap illustreren.

Vanwege bezorgdheid over de veiligheid hebben internationale regelgevende instanties het momentum vergroot door beperkingen op te leggen aan het gebruik van bepaalde kunstmatige voedingskleurstoffen. Deze gecontroleerde atmosfeer heeft fabrikanten ertoe aangezet om te kijken naar en te investeren in natuurlijke alternatieven die niet onderhevig zijn aan dezelfde regelgeving. Naleving van wettelijke mandaten zorgt ervoor dat producten voldoen aan de veiligheidsnormen en aan de voorkeuren van goed geïnformeerde consumenten.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12064

Cochineal Extract Market

Naast wettelijke beperkingen is de markt voor natuurlijke voedingskleurstoffen sterk beïnvloed door de trend naar veganistische en plantaardige diëten. Als gevolg van de groeiende populariteit van deze dieetstrategieën zijn er nu meer plantaardige voedingsalternatieven beschikbaar die deze levensstijlen aanvullen. Natuurlijke voedingskleurstoffen passen goed bij de principes van deze diëten omdat ze vaak gemaakt zijn van plantaardige ingrediënten. Dit opent nieuwe markten en productalternatieven.

Segmentaties:

Voedingsmiddelenkwaliteit, farmaceutische kwaliteit en industriële kwaliteit zijn de divisies van de markt voor cochenille-extract, afhankelijk van de kwaliteit. In 2022 werd de markt aangevoerd door de categorie voor voedingsmiddelen.

Op basis van de toepassing wordt de markt voor cochenille-extract onderverdeeld in de categorieën voedingsmiddelen en dranken, farmaceutica en overige. In 2022 bracht de voedingsmiddelen- en drankensector de hoogste omzet binnen.

Het rapport biedt marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, uitgesplitst per regio. In 2022 had de markt voor cochenille-extract in Noord-Amerika een dominant aandeel van 45,80%. Kleurstoffen voor voedingsmiddelen worden veel gebruikt door de dranken- en zoetwarenindustrie in Noord-Amerika om het uiterlijk en het gevoel van hun producten te verbeteren. De verleidelijke dieprode kleur van cochenille-extract helpt producenten om producten te maken die visueel aantrekkelijk zijn voor verschillende toepassingen. Bovendien had de markt voor cochenille-extract in de Verenigde Staten het grootste marktaandeel, terwijl de markt in Canada het hoogste groeipercentage had op het Noord-Amerikaanse continent.

De voedingsmiddelen- en drankensector in de regio Azië-Pacific breidt zich snel uit als gevolg van factoren zoals bevolkingsgroei, verstedelijking en veranderende smaak van de consument. Het gebruik van natuurlijke kleurstoffen zoals cochenille-extract kan fabrikanten helpen om dingen te creëren die esthetisch aantrekkelijk en commercieel levensvatbaar zijn, terwijl ze zich aanpassen aan de behoeften van een steeds veranderende markt.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/cochineal-extract-market-12064

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste bedrijven op de Cochenille-extractmarkt zijn

  • Zachte wereld
  • DDW Het Kleurenhuis
  • Chr Hansen Holding A/S
  • Xian LiSheng-Tech Co. Ltd
  • Sensient Technologies Corporation
  • Naturex
  • Roha Dyechem Pvt. Ltd.
  • BioconColors
  • ColorMaker Inc.
  • Natuurlijke kleuren EIRL
  • Lake Voedingsmiddelen

Gerelateerde rapporten:

Yeast and Yeast Extract Market Research Report Information By Type (Baker’s Yeast, Brewer’s Yeast, Wine Yeast, Feed Yeast and Others), By Application (Food & Beverages (Bakery & Confectionery, Beverages and Others), Animal Feed and Others)) En per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportKruidenextracten Markt : Informatie per bron (munt, rozemarijn, tijm, basilicum, dille, lavendel en andere), per vorm (vloeistof/tincturen, poeders, etherische oliën en andere), per toepassing (voedingsmiddelen, farmaceutische producten, persoonlijke verzorging, cosmetica en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor. New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor.
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cochineal Extract Market,Cochineal Extract Market Size,Cochineal Extract Market Share,Cochineal Extract Market Trends,Cochineal Extract Market Overview,Cochineal Extract Market Research,Cochineal Extract Market Outlook,Cochineal Extract Market Insights,Cochineal Extract Market Analysis,Cochineal Extract Market Demand