header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van contactlenzen zal tegen 2032 naar verwachting een gezonde waarde bereiken van USD 12,13 miljard met een CAGR van 3,50%.

Dec 18, 2023 4:13 PM ET

Contact Lenses Market Research Report Information By Type (Corrective Lens, Therapeutic Lenses, and Cosmetic & Lifestyle Oriented Lens), By Wear Type (Daily Disposable Lenses, Disposable Lenses (Two Weeks or Sooner), Frequent Replacement Lenses (Monthly or Quarterly), en conventionele lenzen), op materiaal (methacrylaat hydrogel zachte contactlens, silicone hydrogel zachte contactlens, gasdoorlaatbare contactlens en andere), op ontwerp (sferische lens, torische lens, multifocale lens en andere) en op regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific) – voorspelling tot 2032

De markt voor contactlenzen zal naar verwachting USD 12,13 miljard bereiken tegen 2032 met een CAGR van 3,50% tijdens de voorspellingsperiode 2022-2032. De markt kent een aanzienlijke groei en evolutie, gedreven door technologische vooruitgang, veranderende levensstijlvoorkeuren en een toenemend bewustzijn over zichtcorrectie. Deze kleine, transparante schijfjes die direct op het oog worden gedragen, zijn een populair alternatief geworden voor traditionele brillen, omdat ze gebruikers een natuurlijker gezichtsveld bieden en de esthetische problemen van een bril wegnemen.

Een van de belangrijkste drijfveren van de contactlenzenmarkt is de voortdurende innovatie op het gebied van materialen en ontwerp. Fabrikanten investeren veel in de ontwikkeling van ademende, comfortabele en lenzen die langer meegaan, om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van de consument. Daarnaast heeft de opkomst van wegwerplenzen en lenzen voor dagelijks gebruik aan populariteit gewonnen vanwege het gemak en de hygiënische voordelen.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6210

De toenemende prevalentie van problemen met het gezichtsvermogen, in combinatie met een wereldwijd groeiende vergrijzende bevolking, draagt bij aan de groeiende vraag naar contactlenzen. Bovendien ziet de modebewuste consument contactlenzen als een stijlstatement, waarbij gekleurde en cosmetische lenzen aan populariteit winnen.

E-commerce platforms hebben ook een cruciale rol gespeeld in de groei van de markt, omdat ze consumenten een handig en toegankelijk kanaal bieden om contactlenzen te kopen. De markt is getuige van hevige concurrentie tussen de belangrijkste spelers, wat een landschap van voortdurende productontwikkeling en concurrerende prijsstrategieën bevordert.

Analyse van de concurrentie

Enkele van de belangrijkste spelers zijn Essilor International SA, Alcon Vision LLC, Abbott Medical Optics, Inc, CooperVision, Inc, Hoya Corporation, SynergEyes, Inc, X-Cel Specialty Contacts, Johnson & Johnson Vision Care, Inc, Medennium, Seed Co, Ltd, STAAR Surgical Company.

Segmentanalyse

De wereldwijde markt van slimme contactlenzen is gesegmenteerd op basis van toepassing en eindgebruiker.

Het toepassingssegment van de industrie voor slimme contactlenzen bestaat uit continue glucosemonitoring en intraoculaire drukmonitoring. Er zijn ook enkele andere toepassingen die deel uitmaken van dit segment.

De eindgebruikers van de lenzen die een belangrijke rol spelen in de groei van de industrie van slimme contactlenzen zijn zowel ziekenhuizen en klinieken als thuiszorginstellingen.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (129 pagina’s) over contactlenzen:https://www.marketresearchfuture.com/reports/contact-lenses-market-6210

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor contactlenzen vertoont opmerkelijke regionale verschillen, die de uiteenlopende consumentenvoorkeuren, economische factoren en gezondheidszorginfrastructuur weerspiegelen. In Noord-Amerika wordt de markt gekenmerkt door een hoge mate van bewustzijn over de zorg voor het gezichtsvermogen en een robuust gezondheidszorgsysteem, waardoor er een aanzienlijke vraag is naar zowel contactlenzen op recept als cosmetische lenzen.

Europa volgt dit voorbeeld, met een groeiende trend naar daglenzen en een nadruk op geavanceerde technologieën voor meer comfort en zichtcorrectie. In de regio Azië-Pacific, met name in landen als Japan en Zuid-Korea, is een toename van de vraag naar cosmetische lenzen te zien, gedreven door modetrends en een jeugdige bevolkingsgroep.

Latijns-Amerika en het Midden-Oosten laten een gestage toename zien in het gebruik van contactlenzen, onder invloed van verbeterende economische omstandigheden en een toenemend bewustzijn van ooggezondheid. In Afrika ontwikkelt de markt zich, met een toenemende verstedelijking en een geleidelijke verschuiving van traditionele brillen naar contactlenzen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Malaria Diagnostics Market Trends, Groei en Inzichten per Techniek en per Eindgebruiker – Wereldwijde Prognose tot 2032

Microcarriers marktonderzoeksrapport informatie per producttype, verbruiksgoederen, toepassing, eindgebruiker en regio – voorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor ademhalingstherapeutische apparatuur, per product, per technologie, per toepassing en per eindgebruiker – prognose tot 2030

Amerikaanse markt voor ademhalingstherapeutische apparatuur – prognose tot 2020

Marktgrootte, toepassing en trendanalyse vaninsulinetoedieningsapparaten per type, distributiekanaal en eindgebruiker – prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Contact Lenses Market,Contact Lenses Market Size,Contact Lenses Market Share,Contact Lenses Market Insights,Contact Lenses Market Outlook,Contact Lenses Market Overview,Contact Lenses Market Research,Contact Lenses Market Report,Contact Lenses Market Trends,Contact Lenses Market Growth