header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Kunstmatige intelligentie in de gezondheidszorg concurrerend landschap, 2023 marktinnovatie met wereldwijde trendprognoses tot 2032

Dec 18, 2023 6:17 PM ET

Onderzoeksrapport over kunstmatige intelligentie in de gezondheidszorg: Informatie per component (hardware, software en diensten), per toepassing (robotondersteunde chirurgie, virtuele verpleegassistent, reductie van doseringsfouten, klinisch onderzoek, voorlopige diagnose en geautomatiseerde beelddiagnose), per technologie (machinaal leren, querymethode en verwerking van natuurlijke taal), per eindgebruiker (farmaceutische & biotechnologiebedrijven, ziekenhuizen & diagnostische centra en academische & onderzoekslaboratoria) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific,

Overzicht:

Kunstmatige intelligentie (AI) heeft zich ontpopt als een transformerende kracht in de gezondheidszorg en heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop medische professionals diagnostiek, behandeling en patiëntenzorg benaderen. De wereldwijde markt voor AI in de gezondheidszorg maakt een ongekende groei door, gedreven door de vooruitgang in technologie, de behoefte aan betere resultaten voor patiënten en de toenemende hoeveelheid gegevens over de gezondheidszorg. Dit artikel biedt een uitgebreid regionaal overzicht van de markt voor kunstmatige intelligentie in de gezondheidszorg, met aandacht voor de belangrijkste spelers, trends en de impact op de gezondheidszorg wereldwijd.

Download gratis een PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5681

Noord-Amerika:

De Noord-Amerikaanse regio loopt voorop bij de toepassing van AI in de gezondheidszorg. De aanwezigheid van grote spelers, een robuuste technologische infrastructuur en gunstige regelgeving dragen bij aan de dominante positie van de regio. In de Verenigde Staten maken gezondheidszorgorganisaties gebruik van AI voor voorspellende analyses, gepersonaliseerde geneeskunde en beeldherkenning in radiologie. Bedrijven als IBM Watson Health en Google Health dragen actief bij aan de groei van AI-toepassingen en bevorderen de samenwerking tussen technologiebedrijven en zorgverleners.

Europa:

Europa heeft AI snel omarmd in de gezondheidszorg, met een focus op het verbeteren van klinische beslissingsondersteunende systemen, ziektevoorspelling en gegevensbeveiliging. De nadruk van de Europese Unie op interoperabiliteit en het delen van gegevens heeft grensoverschrijdende samenwerking en de ontwikkeling van gestandaardiseerde AI-oplossingen bevorderd. Opvallende initiatieven zijn onder andere het AI-lab van de National Health Service (NHS) in het Verenigd Koninkrijk en de investeringen van Duitsland in AI-gedreven medisch onderzoek. Bedrijven als Siemens Healthineers en Philips lopen voorop bij de integratie van AI in de Europese gezondheidszorg.

Azië-Pacific:

De Aziatisch-Pacifische regio ervaart een golf van AI-adoptie in de gezondheidszorg. Landen als China en India investeren fors in AI-technologieën om de uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan die het gevolg zijn van de grote bevolkingsaantallen. AI-toepassingen variëren van diagnostiek en het ontdekken van medicijnen tot telegeneeskunde en voorspellende analyses. Het dynamische ecosysteem van startups in de regio draagt bij aan innovatieve oplossingen en er zijn steeds meer samenwerkingsverbanden met gevestigde zorgaanbieders. Opvallende spelers zijn Tencent Medical AI en Ping An Healthcare in China en Practo in India.

Latijns-Amerika:

Latijns-Amerika omarmt geleidelijk AI in de gezondheidszorg om de toegang en kwaliteit van zorg te verbeteren. In Brazilië, Mexico en Argentinië wordt steeds meer geïnvesteerd in digitale gezondheidszorg en AI-toepassingen. Telegeneeskundeplatforms integreren AI voor het op afstand monitoren van patiënten, terwijl overheden AI-gestuurde oplossingen onderzoeken voor initiatieven op het gebied van de volksgezondheid. Ondanks de uitdagingen op het gebied van infrastructuur en financiering is de regio veelbelovend wat betreft de toepassing van AI-technologieën voor innovatie in de gezondheidszorg.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (144 pagina’s) over kunstmatige intelligentie in de gezondheidszorg: https://www.marketresearchfuture.com/reports/healthcare-artificial-intelligence-market-5681

Midden-Oosten en Afrika:

In het Midden-Oosten en Afrika groeit de belangstelling voor AI-toepassingen in de gezondheidszorg, gedreven door de wens om de infrastructuur van de gezondheidszorg te verbeteren en dringende gezondheidsproblemen aan te pakken. Regeringen in de landen van de Samenwerkingsraad van de Golf (GCC) investeren in AI-gestuurde initiatieven voor de gezondheidszorg. AI wordt gebruikt voor het opsporen van ziekten, het betrekken van patiënten en het verbeteren van de nauwkeurigheid van diagnoses. Bedrijven zoals Infervision Middle East uit de VAE dragen actief bij aan het AI-zorglandschap in de regio.

Belangrijkste trends die het wereldwijde landschap vormgeven:

  1. Diagnostische beeldvorming en radiologie: AI maakt grote vooruitgang in de interpretatie van medische beelden. Computer vision-algoritmen helpen radiologen bij het opsporen van afwijkingen, het verbeteren van de diagnostische nauwkeurigheid en het versnellen van beslissingen over behandelingen.
  2. Voorspellende analyse en precisiegeneeskunde: AI-algoritmen analyseren enorme datasets om ziekte-uitkomsten te voorspellen, behandelplannen op maat te maken en gepersonaliseerde therapeutische interventies te identificeren, wat bijdraagt aan de groei van precisiegeneeskunde.
  3. Telegeneeskunde en patiëntenbewaking op afstand: De integratie van AI in telegeneeskundeplatforms maakt het mogelijk om patiënten op afstand te monitoren, gegevens in realtime te analyseren en gepersonaliseerde gezondheidsaanbevelingen te doen, wat vooral relevant is in de context van wereldwijde gezondheidscrises.
  4. Natuurlijke taalverwerking (NLP) in elektronische patiëntendossiers (EHR): NLP-algoritmen vergemakkelijken de extractie van waardevolle inzichten uit ongestructureerde klinische notities, waardoor documentatieprocessen worden gestroomlijnd en de klinische besluitvorming wordt verbeterd.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Antibody Drug Discovery Market Research Report Information Per Type (Monoklonale Antilichamen, Polyklonale Antilichamen, Bispecifieke Antilichamen en Intracellulaire Antilichamen), Per Techniek (Hybridoma, Phage Display en Andere), Per Toepassing (Oncologie, Cardiologie, Infectieziekten, Auto-immuunziekten en andere), per eindgebruiker (farmaceutische en biotechnologische bedrijven, contractonderzoeksorganisaties en academische & onderzoeksinstellingen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2032

Ankylosing Spondylitis Treatment Market Research Report Information per behandeling (geneesmiddelen, fysiotherapie, chirurgie en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken, ambulante chirurgiecentra en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportBiomaterialen Marktinformatie per type (metaal, keramiek, polymeer en natuurlijke biomaterialen), per toepassing (gewrichtsvervangingen, oogheelkunde, cardiovasculair, wondgenezing, plastische chirurgie en neurologische aandoeningen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Regeneratieve geneeskunde marktonderzoek informatie per type (celtherapie, gentherapie, weefselmanipulatie, kleine molecule & biologisch), per materiaal (synthetisch, genetisch gemanipuleerd, biologisch afgeleid), per toepassing (spier- en skeletaandoeningen, wondverzorging, oncologie, oogaandoeningen, diabetes), per eindgebruiker (ziekenhuizen, gespecialiseerde centra, academische & onderzoeksinstellingen) en regio (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten & Afrika)-voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor business intelligence in de gezondheidszorg: Informatie per Component (Platforms, Software en Service), per Functie (OLAP en Visualisatie en Performance Management) en per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Artificial Intelligence in Healthcare Market,Artificial Intelligence in Healthcare Market Size,Artificial Intelligence in Healthcare Market Share,Artificial Intelligence in Healthcare Market Trend,Artificial Intelligence in Healthcare Market Growth,Artificial Intelligence in Healthcare Market Analysis,Artificial Intelligence in Healthcare Market Insight