header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor diergeneeskunde: geavanceerde technologieën, industriële omvang, iconische inkomsten, aandelen, trends en vraag tegen 2032

Dec 18, 2023 6:25 PM ET

Onderzoeksrapport informatie over de marktvoor diergeneeskunde per diersoort (gedomesticeerd en gezelschapsdieren), product (geneesmiddelen en vaccins), toedieningsweg (oraal, ouderlijk), distributiekanaal (diergeneeskundige ziekenhuizen, apotheken, online apotheken) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Markt Overzicht

De markt voor diergeneesmiddelen werd in 2021 gewaardeerd op 29,1 miljard USD en zal naar verwachting groeien van 30,72 miljard USD in 2022 tot 44,92 miljard USD in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,6% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/844

Dynamiek van de markt

Gezelschapsdieren worden steeds meer gehouden, chronische ziekten nemen toe en de vleesconsumptie stijgt. Beide factoren zijn een drijvende kracht achter de wereldwijde markt voor diergeneesmiddelen. Dierziekten komen steeds vaker voor en vormen een belangrijke bedreiging voor de voedselzekerheid. Klimaatverandering en globalisering zijn twee van de belangrijkste factoren die bijdragen aan de toename van dierziekten. Dierziekten worden niet alleen veroorzaakt door natuurlijke oorzaken, maar ook door menselijke activiteiten. Naast vlees is ook de vraag naar zuivelproducten gestegen. De toegenomen vlees- en zuivelconsumptie maakt bescherming van de veestapel en continu gezondheidstoezicht noodzakelijk om de overdracht van ziekten van dier op mens te voorkomen. De nadruk op het verbeteren van de bescherming van vers vlees is verschoven als reactie op de stijgende vleesconsumptie. Als gevolg hiervan is er een groeiende vraag naar verplichte vaccinaties om de gezondheid van dieren te waarborgen.

Analyse van de concurrentie

De belangrijkste spelers op de wereldmarkt voor diergeneesmiddelen zijn Boehringer Ingelheim, Ceva, Chanelle Pharma Group, Dechra Pharmaceuticals plc, Elanco, Merck Animal Health, Norbrook Laboratories, Vetoquinol S.A., Bayer AG en Zoetis.

Analyse per segment

De wereldwijde markt voor diergeneesmiddelen is onderverdeeld op basis van diersoort, product, toedieningsweg en distributiekanaal.

Op basis van diersoort is de markt onderverdeeld in huisdieren en huisdieren. Tijdens de prognoseperiode zal het segment voor gezelschapsdieren naar verwachting het snelst groeien, met een CAGR van 6,04 procent. Het segment gezelschapsdieren groeit als gevolg van een toename in de adoptie van huisdieren.

De markt is onderverdeeld in twee soorten producten: geneesmiddelen en vaccins. Met een marktwaarde van 17.604,08 miljoen dollar in 2019 had het geneesmiddelensegment het grootste marktaandeel. De groei van het geneesmiddelensegment wordt gedreven door een toename van het aantal chronische ziekten bij dieren.

De markt is onderverdeeld in orale, maternale en andere toedieningsroutes. Met 50,6 procent van het marktaandeel in 2019 was het orale segment het meest gangbaar. De vooruitgang op de markt voor orale diergeneesmiddelen, zoals kauwtabletten, zijn verantwoordelijk voor dit grote aandeel. Bovendien wordt verwacht dat de toenemende prevalentie van chronische ziekten bij huisdieren de diergeneesmiddelenindustrie zal aanwakkeren.

De sector is onderverdeeld in drie categorieën op basis van distributiekanalen: diergeneeskundige ziekenhuizen en klinieken, warenhuizen en online apotheken. Met een marktwaarde van USD 31.196,57 miljoen in 2027 had het segment veterinaire ziekenhuizen & klinieken het grootste marktaandeel. De geavanceerde diagnostische beeldvorming, innovatieve therapieën, nucleaire en regeneratieve geneesmiddelen, laserdiagnostiek en gespecialiseerde operaties die beschikbaar zijn in diergeneeskundige ziekenhuizen en klinieken dragen allemaal bij aan de ontwikkeling van het segment.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (138 pagina’s) over diergeneeskunde: https://www.marketresearchfuture.com/reports/veterinary-medicine-market-844

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor diergeneeskunde is onderverdeeld in vier regio’s: Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika. Vanwege de toename in het bezit van gezelschapsdieren en de stijgende prevalentie van dierziekten in de regio, zullen Noord- en Zuid-Amerika naar verwachting de grootste markt beheersen. Volgens Atlas Dental werden er in 2017 69.075 tandheelkundige ingrepen uitgevoerd in Duitse ziekenhuizen. Bovendien zal de vraag naar verwachting toenemen door een groeiende populatie huisdieren en vee, evenals een groot aantal dierenartspraktijken. Volgens de American Veterinary Medical Association (AVMA) waren er in 2017 110.531 dierenartspraktijken in dienst, en in 2018 113.394. Volgens cijfers van de Canadian Veterinary Medical Association waren er in 2018 ongeveer 12.517 dierenartsen in Canada.

Europa was goed voor een aanzienlijk deel van de wereldwijde diergeneeskunde-industrie. De toenemende prevalentie van ziekten, nieuwe productgoedkeuringen en de aanwezigheid van een goed ontwikkeld veterinair gezondheidszorgsysteem kunnen hier allemaal aan worden toegeschreven. In 2017 schatte de Industrial Association of Pet Care Producers dat er 34,3 miljoen huisdieren leefden, waaronder honden, katten, kleine zoogdieren en vogels, een stijging van 2,7 miljoen ten opzichte van 2016.

Vanwege de groeiende penetratie van de veterinaire sector, de stijging van het aantal particuliere dierenklinieken, de bezorgdheid over het welzijn van dieren en overheidscampagnes voor het welzijn van gezelschapsdieren in China, Japan, India, Zuid-Korea en Australië, zal Azië-Pacific naar verwachting de derde plaats innemen op de wereldmarkt. Volgens een onderzoek gepubliceerd in 2017 telde China 50,8 miljoen puppy’s. De expansie van de markt zal worden ondersteund door de sterke huisdierenpopulatie in de regio.

Vanwege de prevalentie van lage-inkomenslanden in de regio zal de markt voor diergeneesmiddelen in het Midden-Oosten en Afrika naar verwachting gestaag groeien tijdens de beoordelingsperiode. Bovendien bedraagt volgens gegevens van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) het gemiddelde netto beschikbare inkomen per huishouden in Zuid-Afrika USD 10.872 per jaar, veel lager dan het OESO-gemiddelde van USD 30.563.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Clinical Trials Market Research Report Information per Fase (Fase I, Fase II, Fase III) per Studieopzet (Interventioneel, Observationeel en Uitgebreide Toegang), Indicatie (Auto-immuun/Inflammatie) per Eindgebruiker (Medische Instellingen, Ziekenhuizen)-Voorspelling tot 2030

Optische Biometrie Apparaten Marktonderzoeksrapport Informatie per Product [Swept-Source Optische Coherentie Tomografie (SSOCT)-gebaseerde Biometers, Partiële Coherentie Interferometrie (PCI)-gebaseerde Biometers, Optische Lage Coherentie Reflectometrie (OLCR)-gebaseerde Biometers], Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Oogheelkundige Klinieken, Andere) en Regio – Prognose tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor gentherapie Informatie per producttype (Kymriah, Luxturna, Yescarta, Zolgensma, Zynteglo), per indicatie (oncologie en genetische ziekten), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken voor oogheelkunde, gespecialiseerde behandelcentra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Onzichtbare orthodontiemarkt: Per producttype (Clear Aligners, Braces, Clear Retainers), leeftijdsgroep (onder 15, 16-35, boven 35), toepassing (overmatige afstand, crowding, malocclusie, overige), regio (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika) – voorspelling tot 2030

Digitale 3D Printing marktomvang, groei en inzichten per component (systeem/apparaat, software/diensten), materiaal (polymeren, metaal en legering, andere), technologie (stereolithografie, afzettingsmodellering, lasersintering, jettingtechnologie, elektronenstraalsmelting, andere), toepassing (tandheelkunde, prothesen, orthopedie, medische componenten, weefselmanipulatie, gehoorapparaten, geneesmiddelenonderzoek, andere), eindgebruiker – wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Veterinary Medicine Market,Veterinary Medicine Market Size,Veterinary Medicine Market Share,Veterinary Medicine Market Trend,Veterinary Medicine Market Growth,Veterinary Medicine Market Analysis,Veterinary Medicine Market Insight