header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Omvang van de pijnbestrijdingsmarkt, trends, groeifactoren en regionale dynamiek

Dec 18, 2023 6:27 PM ET

Pain Management Market Research Report Information Per Types (Non-Steroidal Anti-Inflammatory Drugs (NSAID’s), Anticonvulsiva, Sedativa, Narcotica, Antimigraine specialisten, Antidepressiva, Anderen), Per Indicatie (Gedelegeerde Neuropathische kwelling, Ziekte kwelling, Gezichtskwelling en hoofdpijn, Musculoskeletale kwelling, Fibromyalgie, Blijvende rugpijn, Gewrichtskwelling, Hoofdpijn, Postoperatieve kwelling), Per Aankoopwijze (Over the Counter, Oplossing-gebaseerd), Per Eindgebruiker (Spoedeisendehulp klinieken en instellingen, Geneesmiddelen organisaties

De markt voor pijnbestrijding, die in 2021 een waarde vertegenwoordigde van USD 1,01 miljard, zal naar verwachting een aanzienlijke expansie doormaken, met een opmerkelijke groei van USD 2,20 miljard in 2022 tot USD 12,19 miljard in 2030. Met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,30% is de markt klaar voor een aanzienlijke stijging tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030). Dit artikel gaat in op de dynamiek die deze groei aandrijft, het evoluerende landschap van pijnbestrijding en de belangrijkste spelers die de industrie vormgeven.

Marktdynamiek: Voldoen aan de vraag naar effectieve pijnbestrijding

De toenemende frequentie van pijngerelateerde klachten, met name hoofdpijn en aangezichtspijn, zowel op de spoedeisende hulp als in poliklinieken, stimuleert de vraag naar effectievere diagnoses en behandelingen. Migraine, clusterhoofdpijn en spanningshoofdpijn zijn de drie meest voorkomende soorten hoofdpijn, wat de behoefte aan geavanceerde oplossingen voor pijnbestrijding benadrukt. Technologische vooruitgang speelt een centrale rol in de optimistische prognose, waarbij fabrikanten investeren in innovatieve benaderingen om chronische pijn te verlichten.

De toenemende prevalentie van chronische pijnaandoeningen is een drijvende kracht achter de expansie van de industrie. Fabrikanten richten zich op onderzoek en ontwikkeling van nieuwe oplossingen, waarbij draagbare technologie een veelbelovende trend is. Hoewel pijnstillers van oudsher de eerstelijnstherapie zijn, is er op de markt een verschuiving te zien naar pijnbestrijdingstherapieën op basis van apparaten vanwege hun werkzaamheid op de lange termijn en een beter begrip van de bijbehorende negatieve effecten.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5975

Veranderend landschap en afname van opioïdenverslaving:

De pijnbestrijdingsindustrie ervaart een afname in verslaving aan opioïden en andere traditionele pijnstillers, omdat niet-opioïde geneesmiddelen aan populariteit winnen. Niet-opioïde geneesmiddelen, waar preklinisch en klinisch onderzoek naar wordt gedaan, bieden alternatieve werkingsmechanismen. Regelgevende instanties wereldwijd passen nieuwe goedkeuringsmethoden toe, wat duidt op een geleidelijke verandering in het landschap van pijnbestrijding.

De hoge prevalentie van chronische pijn onder de geriatrische bevolking, in combinatie met een vergrijzende bevolking, zal naar verwachting de expansie van de markt stimuleren. Ondanks de uitdagingen als gevolg van de COVID-19 pandemie zal de markt naar verwachting weer aantrekken met de hervatting van electieve en niet-urgente procedures.

Marktsegmentatie: Een uitgebreide aanpak

De markt wordt gesegmenteerd op basis van type, indicatie, aankoopwijze en eindgebruiker. Niet-Steroïde Anti-Inflammatoire Geneesmiddelen (NSAID’s) domineerden de markt in 2021. Musculoskeletale pijn zal naar verwachting het snelst groeiende segment zijn, wat de vraag naar effectieve oplossingen op dit gebied weerspiegelt. Het OTC-segment (over-the-counter) leidde de marktgroei in 2021, wat de voorkeur voor toegankelijke oplossingen voor pijnbestrijding benadrukt. Ziekenhuizen en klinieken domineerden het eindgebruikerssegment in 2021.

Regionale analyse: Wereldwijde trends en dynamiek

De Verenigde Staten blijven de belangrijkste inkomstengenerator in Noord-Amerika, gedreven door de groeiende behoefte aan chronische pijnverlichting onder ouderen en voortdurende innovaties in pijnbestrijding. In Europa dragen een hoge incidentie van chronische pijnproblemen en een grote vergrijzende bevolking bij aan de op een na grootste positie van de markt wereldwijd. De voorspelde groei in Azië-Pacific wordt gestimuleerd door een toenemende geriatrische bevolking, een stijgend besteedbaar inkomen en een verbeterde infrastructuur voor de gezondheidszorg.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (100 pagina’s) over pijnbestrijding:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/pain-management-market-5975

Analyse van de concurrentie: Belangrijkste spelers die de markt vormgeven

Tot de belangrijkste bedrijven op de markt voor pijnbestrijding behoren Abbott Laboratories, Stryker Corporation, Codman And Shurtleff, Inc, F. Hoffmann-La Roche Ltd, Abbvie, Allergan, AstraZeneca plc, Bayer AG, DJO LLC, Eli Lilly & Company en Endo Health Solution. Deze marktleiders dragen bij aan het concurrentievermogen van de markt door innovatie, onderzoek en strategische samenwerkingen.

Het groeitraject van de pijnbestrijdingsmarkt wordt gekenmerkt door een toenemende vraag naar effectieve oplossingen, technologische vooruitgang en een verschuiving naar niet-opioïde therapieën. Terwijl de markt innovatie omarmt, navigeert in regionale trends en zich richt op de veranderende dynamiek van pijnbestrijding, zijn de belangrijkste spelers klaar om vorm te geven aan een toekomst waarin toegankelijke en geavanceerde oplossingen verlichting bieden aan mensen in nood.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Organ Preservation Market Research Report By Solution (University of Wisconsin Solution, Custodial HTK, Collins Solution, Celsior Solution, Perfadex, Citrate Solution), By Preservation Techniques (Static Cold Storage, Dynamic Cold Storage), By Organ Type (Kidney, Liver, Heart, Lungs), By End User (Hospitals & Clinics, Organ Banks), and By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) – Market Forecast Till 2032.

Multiplex Assays-markt: Per producten en diensten (verbruiksgoederen, instrumenten), typen (proteïne-, & nucleïnezuuranalyses), technologie (flowcytometrie, & andere technologie), toepassing (klinische diagnostiek), eindgebruiker (ziekenhuizen) – voorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportAtriumfibrillatie Marktinformatie per type (Paroxysmaal atriumfibrilleren, Persistent atriumfibrilleren, Permanent atriumfibrilleren), per behandeling (Medicijnen, Niet-chirurgische ingrepen, Chirurgische ingrepen), per eindgebruiker (Ziekenhuizen, Elektrofysiologische laboratoria, Ambulante Chirurgische Centra), en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Irritable Bowel Syndrome Treatment Market Research Report Informatie per type (IBS-D, IBS-C en IBS-M), per type geneesmiddel (Lubiprostone, Linaclotide, Rifaximin, Eluxadoline en Alosetron), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken, onderzoekslaboratoria en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportOncologie Informatiesystemen Markt informatie Per Product & Servicetype (Software en Professionele Diensten), Per Toepassing (Medische Oncologie, Bestralingsoncologie en Chirurgische Oncologie), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen & Oncologieklinieken, Overheidsinstellingen en Onderzoekscentra), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En De Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Pain Management Market,Pain Management Market Size,Pain Management Market Share,Pain Management Market Trends,Pain Management Market Research,Pain Management Market Report