header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De batterijmarkt voor elektrische voertuigen zal naar verwachting groeien met een CAGR van 33,60% tegen 2032

Dec 19, 2023 8:32 PM ET

Elektrische Voertuig Accu’s Industrie Overzicht:

In de onderzoeksdocumenten van MRFR staat dat de markt voor accu’s voor elektrische voertuigen Research Report Information by End Market, Vehicle Technology, Battery Type, and Region – Forecast Till 2032, de markt voor accu’s voor elektrische voertuigen waarschijnlijk aanzienlijk zal groeien tijdens de waarderingsperiode van 2022 tot 2032 met een opmerkelijke CAGR van bijna 33,60%. De onderzoeksrapporten geven voorspellingen met betrekking tot de stijgende inkomsten van de wereldwijde markt, die naar verwachting een marktwaarde van 192,55 miljard dollar zal hebben tegen het einde van 2032.

De rapporten vertellen ook dat de markt in 2022 bijna 14,2 miljard dollar waard zal zijn. De markt voor elektrische voertuigaccu’s is recentelijk gegroeid. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is de toegenomen vraag naar elektrische auto’s. Bovendien is er een toename van het aantal nieuwe elektrische voertuigen. Bovendien wordt een toename in de verkoop van nieuwe elektrische voertuigen ook beschouwd als een van de vitale parameters die de groei van de wereldwijde markt waarschijnlijk zullen bevorderen. Bovendien wordt verwacht dat het toenemende publieke bewustzijn van milieuvriendelijke voertuigen de groei van de wereldmarkt de komende jaren zal stimuleren.

Download gratis de PDF-brochure@
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4810

Analyse van de concurrentie

  • Automotive Energy Supply Corporation (Japan)
  • Johnson Controls International (VS)
  • Panasonic Corporation (Japan)
  • Narada Power Source (China)
  • BYD Company Limited (China)
  • GS Yuasa Corporation (Japan)
  • Quallion (V.S.)
  • Crown Battery Corporation (VS)
  • G. Chem Ltd (Zuid-Korea)
  • Tianneng Power International (China)
  • Boston-Power (VS)
  • Hitachi Chemical Company (Japan)

Drivers van de markt

De batterijmarkt voor elektrische voertuigen is recentelijk gegroeid. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt is de toegenomen vraag naar elektrische auto’s. Bovendien wordt een toename in de verkoop van nieuwe elektrische voertuigen ook beschouwd als een van de vitale parameters die de groei van de wereldmarkt waarschijnlijk zullen bevorderen. Bovendien wordt verwacht dat het toenemende publieke bewustzijn van milieuvriendelijke voertuigen, samen met overheidsinitiatieven, de groei van de wereldwijde markt in de komende jaren zal stimuleren.

Beperkingen van de markt

Er zijn echter verschillende parameters die de prestaties van batterijen voor elektrische voertuigen op de wereldmarkt kunnen belemmeren. Een van de belangrijkste parameters die de ontwikkeling van de markt beperken, zijn de hoge grondstofprijzen.

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor elektrische voertuigaccu’s is onderverdeeld in verschillende segmenten op basis van eindmarkt, voertuigtechnologie, accutype en regio.

  • Op basis van het type wordt de wereldwijde markt voor elektrische voertuigaccu’s opgesplitst in loodzuur-accu’s, nikkelhybride-accu’s en lithium-ion-accu’s.
  • Op basis van de voertuigtechnologie wordt de wereldwijde markt voor elektrische voertuigaccu’s opgesplitst in hybride elektrische voertuigen, batterij-elektrische voertuigen en plug-in hybride elektrische voertuigen.
  • Op basis van eindgebruikers wordt de wereldwijde markt voor elektrische voertuigaccu’s opgesplitst in OEMS en aftermarkets.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (188 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over de batterijmarkt voor elektrische voertuigen –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-vehicles-battery-market-4810

Regionale analyse

Per regio biedt het onderzoek inzicht in de markt van Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika en de rest van de wereld.

In de gegevensrapporten van MRFR staat dat de regio Azië-Pacific de eerste plaats inneemt op de markt voor elektrische voertuigaccu’s in 2021, met een maximale bijdrage van ongeveer USD 1,8 miljard. Geschat wordt dat de regio Azië-Pacific tijdens de beoordelingsperiode in het hoogste tempo zal groeien op de markt voor elektrische voertuigbatterijen. De regio heeft aanzienlijke ontwikkelingsdeelnemers, zoals China, India en Indonesië. De belangrijkste parameter die een stijging van de prestaties van de regionale markt voor elektrische voertuigaccu’s veroorzaakt, is de toename van het aantal personen dat elektrische voertuigen gebruikt. Bovendien zal de nadruk die de overheid legt op de conversie van twee- en driewielers naar elektrische voertuigen de groei van de regionale markt waarschijnlijk stimuleren.

De Europese regio zal van 2023 tot 2032 aanzienlijk groeien op de markt voor batterijen voor elektrische voertuigen. De regio heeft aanzienlijke ontwikkelingsdeelnemers, zoals Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De belangrijkste parameter die een stijging van de prestaties van de regionale markt voor elektrische voertuigaccu’s veroorzaakt, is de toepassing van elektrische voertuigen. Bovendien zullen factoren zoals strenge regels om klimaatverandering tegen te gaan en het toenemende aantal vervuilingsnormen in de regio de ontwikkeling van de regionale markt de komende jaren waarschijnlijk stimuleren.

De Noord-Amerikaanse regio zal tijdens de beoordelingsperiode naar schatting het snelst groeien op de markt voor elektrische voertuigbatterijen. De regio heeft aanzienlijke ontwikkelingsdeelnemers, zoals de VS, Canada en Mexico. De belangrijkste parameters die een stijging van de prestaties van de regionale markt voor elektrische voertuigaccu’s veroorzaken, zijn de toenemende overheidsuitgaven om de productie van binnenlandse componenten te versnellen en de stijgende Amerikaanse vraag naar BEVS.

Lees meer waardevolle inzichten:

Automotive Versnellingsmarkt Nieuws

Automotive bladveren markt trendy nieuws

Markt voor navigatiesystemen voor auto’s: actueel nieuws

Automotive Oem-markt Trendnieuws

Markt voor warmtebeheersystemen voor elektrische voertuigen

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Verkoop: 1 (855) 661-4441 44 1720 412 167

Mail: [email protected]


Keywords:  Electric Vehicle Battery Market,Electric Vehicle Battery Market Size,Electric Vehicle Battery Market Share,Electric Vehicle Battery Market Trends,Electric Vehicle Battery Market Scope