header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Indiase markt voor elektrische scooters zal naar verwachting groeien met een CAGR van 33,25% in 2032

Dec 19, 2023 8:26 PM ET

Overzicht van de Indiase markt voor elektrische scooters:

In de onderzoeksdocumenten van MRFR staat dat de Indiase markt voor elektrische scooters Research Report Information by Voltage Type, Drive Type, Battery Type, Range, Scooter Category, End-use, and Region – Forecast Till 2032, de Indiase markt voor elektrische scooters waarschijnlijk aanzienlijk zal groeien tijdens de waarderingsperiode van 2022 tot 2032 met een opmerkelijke CAGR van bijna 33,25%. De onderzoeksrapporten geven voorspellingen met betrekking tot de stijgende inkomsten van de wereldwijde markt, die naar verwachting een marktwaarde van USD 13.089,0 miljoen zal verwerven tegen het einde van 2032. De rapporten vertellen ook dat de markt in 2022 bijna USD 710,0 miljoen waard zal zijn. De Indiase markt voor elektrische scooters is recentelijk gegroeid. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is dat e-mobiliteit een belangrijk segment aan het worden is binnen de bredere auto-industrie.

Daarnaast wordt de toenemende bezorgdheid over het milieu ook beschouwd als een van de vitale aspecten die zorgen voor een stijging van de prestaties van de regionale markt. Bovendien zullen aspecten zoals stimuleringsmaatregelen van de overheid, een divers aanbod van beschikbare modellen en kosteneffectiviteit waarschijnlijk ook de groei van de regionale markt bevorderen. Groeiend bewustzijn en bezorgdheid over milieuduurzaamheid hebben ertoe geleid dat consumenten en beleidsmakers op zoek zijn naar schonere vervangers voor conventionele benzinevoertuigen.

Download gratis de PDF-brochure op
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12441

Analyse van de concurrentie

 • Hero Elektrische Voertuigen Pvt Ltd
 • Greaves Electric Mobility Private Limited (Ampere Vehicles Pte. Ltd.)
 • Electrotherm Ltd
 • Ola Electric Technologies Pvt LTD.
 • Avon Cycles Ltd
 • Lohia Auto
 • Benling India Energie en Technologie Pvt Ltd
 • Crayon Motors
 • Okinawa Autotech Pvt. Ltd
 • Kabira Mobiliteit
 • TVS Motor Co. Ltd
 • Ather Energie
 • Bajaj Auto Ltd.
 • Gogoro
 • Ather Energy Pvt. Ltd.
 • Aftek Motors India Pvt Ltd
 • Mahindra Elektrisch
 • Benling India
 • Piagigio Voertuigen
 • E-Ashwa Automotive Particulier Limited
 • Amo Mobiliteitsoplossingen Pvt Ltd
 • Jitendra Nieuwe EV-Tech
 • Pure EV
 • Komaki
 • Stuiteren Oneindigheid E1
 • DAO EVTech
 • Gemopai
 • BGauss
 • Elthor
 • CEEON INDIA
 • MARUTHISAN PVT LTD
 • Vmoto
 • Elesco
 • Tunwal E-Voertuigen

India Elektrische scooter markt Drivers

De Indiase markt voor elektrische scooters is recentelijk gegroeid. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is dat e-mobiliteit een belangrijk segment aan het worden is binnen de bredere auto-industrie. Bovendien wordt de toenemende bezorgdheid over het milieu ook beschouwd als een van de essentiële aspecten die de regionale markt sterk doen groeien. Bovendien zullen aspecten zoals stimuleringsmaatregelen van de overheid, een divers aanbod van beschikbare modellen en kosteneffectiviteit waarschijnlijk ook de groei van de regionale markt bevorderen. Groeiend bewustzijn en bezorgdheid over milieuduurzaamheid hebben ervoor gezorgd dat consumenten en beleidsmakers uitkijken naar schonere vervangers voor conventionele benzinevoertuigen.

Beperkingen van de Indiase markt voor elektrische scooters

Verschillende parameters kunnen echter de prestaties van de Indiase markt voor elektrische scooters belemmeren. Een van de belangrijkste parameters die de ontwikkeling van de markt beperken, zijn de verhoogde grondstofprijzen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) over de Indiase elektrische scootermarkt -.
https://www.marketresearchfuture.com/reports/india-electric-scooter-market-12441

Analyse van het segment elektrische scooters in India

De Indiase markt voor elektrische scooters is onderverdeeld in verschillende segmenten op basis van aandrijving, scootercategorie, actieradius, eindgebruiker, spanningstype, accutype en regio.

 • Op basis van het accutype is de Indiase markt voor elektrische scooters onderverdeeld in nikkel-metaalhydrideaccu’s (NiMH), Li-ion en loodzuur.
 • Op basis van het spanningstype is de Indiase markt voor elektrische scooters onderverdeeld in boven 96V, 73-96V, 60-72V en 48-59V.
 • Op basis van het type aandrijving wordt de Indiase markt voor elektrische scooters onderverdeeld in naafmotor en riemaandrijving.
 • Op basis van de eindgebruikers is de Indiase markt voor elektrische scooters onderverdeeld in commerciële en particuliere wagenparken.
 • Op basis van de actieradius is de Indiase markt voor elektrische scooters onderverdeeld in meer dan 100 km, 50-100 km en tot 50 km.
 • Op basis van de scootercategorie is de Indiase markt voor elektrische scooters onderverdeeld in budget en premium.

Regionale analyse van de Indiase markt voor elektrische scooters

De Indiase markt voor elektrische scooters is recentelijk gegroeid. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is dat e-mobiliteit een belangrijk segment aan het worden is binnen de bredere auto-industrie. Bovendien wordt de toenemende bezorgdheid over het milieu onder mensen ook beschouwd als een van de vitale aspecten die een stijging van de prestaties van de regionale markt veroorzaken. Bovendien zullen aspecten zoals stimuleringsmaatregelen van de overheid, een divers aanbod van beschikbare modellen en kosteneffectiviteit waarschijnlijk ook de groei van de regionale markt bevorderen. Groeiend bewustzijn en bezorgdheid over milieuduurzaamheid hebben ertoe geleid dat consumenten en beleidsmakers uitkijken naar schonere vervangers voor conventionele benzinevoertuigen. Daarnaast zullen de stedelijke mobiliteitsoplossingen en de snelle adoptie van elektrische scooters de groei van de regionale markt de komende jaren waarschijnlijk ook katalyseren.

Lees meer waardevolle inzichten:

Elektrische Autoverhuur Markt Trendnieuws

Telematica-markt voor bedrijfsvoertuigen: actueel nieuws

Automotive Display markt Trendnieuws

Mountainbikemarkt trendy nieuws

Off Road motorfiets markt Trendnieuws

Contact

Marktonderzoek Toekomst

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Verkoop: 1 (855) 661-4441 44 1720 412 167

Mail: [email protected]


Keywords:  India Electric Scooters Market,India Electric Scooters Market Size,India Electric Scooters Market Share,India Electric Scooters Market Trends,India Electric Scooters Market Scope