header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor elektrische mobiliteit zal naar verwachting groeien met een CAGR van 15,30% in 2032

Dec 19, 2023 8:30 PM ET

Overzicht van de elektrische mobiliteitsmarkt:

In de onderzoeksdocumenten van MRFR wordt gesteld dat de markt voor elektrische mobiliteit Research Report Information by Product, End User, Battery, Drive, and Region – Forecast Till 2032, de markt voor elektrische mobiliteit waarschijnlijk aanzienlijk zal groeien tijdens de waarderingsperiode van 2022 tot 2032 met een opmerkelijke CAGR van bijna 15,30%.

De onderzoeksrapporten geven voorspellingen met betrekking tot de stijgende inkomsten van de wereldwijde markt, die naar verwachting een marktwaarde van 387,50 miljard dollar zal bereiken tegen het einde van 2032. De rapporten vertellen ook dat de markt in 2022 bijna 107,6 miljard dollar waard zal zijn. De markt voor elektrische mobiliteit is recentelijk vooruitgegaan. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is de milieuschade die wordt veroorzaakt door de stijgende concentraties broeikasgassen. Bovendien zal de aanzienlijke toename van de CO2-voetafdruk waarschijnlijk ook leiden tot een sterke stijging van de prestaties van de wereldwijde markt voor elektrische mobiliteit in de beoordelingsperiode.

Download de gratis PDF-brochure op
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11366

Analyse van de concurrentie

  • BMW Motorrad
  • Ninebot Ltd.
  • Gogoro, Inc.
  • Suzuki Motor Corporation
  • Honda Motor Co. Ltd.
  • Terra Motors Corporation
  • KTM AG
  • Vmoto Limited ABN
  • Mahindra Groep
  • Yamaha

Drijfveren voor de markt vanelektrische mobiliteit

De markt voor elektrische mobiliteit is recentelijk gegroeid. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is de milieuschade die wordt veroorzaakt door de stijgende concentraties broeikasgassen. Bovendien zal de aanzienlijke toename van de CO2-voetafdruk waarschijnlijk ook leiden tot een stijging van de prestaties van de wereldwijde markt voor elektrische mobiliteit tijdens de evaluatieperiode. Bovendien zal de stijgende vraag naar oplaadinfrastructuur over de hele wereld de groei van de markt tijdens de beoordelingsperiode waarschijnlijk stimuleren.

Beperkingen van de markt voor elektrische mobiliteit

Er zijn echter verschillende parameters die de prestaties van de wereldwijde markt voor elektrische mobiliteit kunnen belemmeren. Een van de belangrijkste parameters die de ontwikkeling van de markt beperken, zijn de verhoogde prijzen van grondstoffen.

Segmentanalyse van elektrische mobiliteit

De wereldwijde markt voor elektrische mobiliteit is onderverdeeld in verschillende segmenten op basis van eindgebruiker, batterij, product, aandrijving en regio.

  • Op basis van het product is de wereldwijde markt voor elektrische mobiliteit onderverdeeld in elektrische motorfietsen, elektrische gemotoriseerde scooters, elektrische scooters en elektrische fietsen.
  • Op basis van de aandrijving wordt de wereldwijde markt voor elektrische mobiliteit onderverdeeld in naafaandrijving, kettingaandrijving en riemaandrijving.
  • Op basis van de batterij is de wereldwijde markt voor elektrische mobiliteit onderverdeeld in Li-Ion batterij, loodzuur batterij en andere.
  • Op basis van de eindgebruikers is de wereldwijde markt voor elektrische mobiliteit onderverdeeld in commercieel en privé.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over de markt voor elektrische mobiliteit.
https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-mobility-market-11366

Regionale analyse van de markt voor elektrische mobiliteit

In de gegevensrapporten van MRFR staat dat de Noord-Amerikaanse regio de belangrijkste plaats inneemt op de markt voor elektrische mobiliteit in 2022. De regio heeft aanzienlijke ontwikkelingsdeelnemers, zoals de VS, Canada en Mexico. De belangrijkste parameter die een stijging van de prestaties van de regionale elektrische mobiliteitsmarkt veroorzaakt, is de technische vooruitgang in de regio. Bovendien zal de aanwezigheid van EV-producenten zoals General Motors, Tesla Inc. en anderen de groei van de regionale markt de komende jaren waarschijnlijk stimuleren.

De Europese regio zal tussen 2023 en 2032 aanzienlijk groeien op de markt voor elektrische mobiliteit. De regio heeft aanzienlijke ontwikkelingsdeelnemers, zoals Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De belangrijkste parameter die een stijging van de prestaties van de regionale elektrische mobiliteitsmarkt veroorzaakt, zijn de strenge emissienormen en milieuoverwegingen.

De regio Azië-Pacific zal naar schatting het snelst groeien op de markt voor elektrische mobiliteit in de beoordelingsperiode. De regio heeft aanzienlijke ontwikkelingsdeelnemers, zoals China, India en Indonesië. De belangrijkste parameter die een stijging van de prestaties van de regionale elektrische mobiliteitsmarkt veroorzaakt, is de toenemende adoptie van elektrische voertuigen in de zich ontwikkelende APAC-landen.

Lees meer waardevolle inzichten:

Nieuws over de autoverhuurmarkt

De markt van laadstations voor elektrische voertuigen

Powersports markt Trendnieuws

Automotive Chipmarkt Trendnieuws

Automotive-bevestigingsmiddelen markt Trendnieuws

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Verkoop: 1 (855) 661-4441 44 1720 412 167

Mail: [email protected]


Keywords:  Electric Mobility Market,Electric Mobility Market Size,Electric Mobility Market Share,Electric Mobility Market Trends,Electric Mobility Market Scope