header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor onderwaterdrone’s zal tegen 2032 naar verwachting een waarde bereiken van USD 15,0 miljard met een jaarlijks groeipercentage van 16,50%, aangedreven door de stijgende vraag naar autonome onderwatervoertuigen (AUV) die de uitbreiding van de markt stimuleren.

Dec 19, 2023 4:00 PM ET

Overzicht

Volgens het recente rapport van Market Research Future zal de wereldwijde markt voor onderwaterdrone’s tegen 2032 15,0 miljard USD bereiken met een CAGR van 16,50%.

Drivers

De vraag naar AUV’s zal de marktgroei stimuleren

De autonome onderwatervoertuigen (AUV) spelen een belangrijke rol in de groei van deze markt. AUV’s zijn een essentieel onderdeel van oceaanonderzoek omdat ze worden gebruikt voor het verzamelen van gegevens, exploratie en het genereren van 3D-reconstructies of kaarten. Tijdens de voorspellingsperiode zal de vraag naar AUV’s vanuit de olie- en gassector naar verwachting aanzienlijk zijn, omdat AUV’s onderwaterstructuren kunnen inspecteren en repareren. Daarnaast zal het toenemende gebruik van AUV’s bij zoek-, identificatie- en lokalisatieactiviteiten naar verwachting ook een gunstige invloed hebben op de groei van de markt.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12257

Belangrijkste spelers

Prominente marktspelers in het onderwater drone marktrapport zijn onder andere ECA Group, The Boeing Company, Deep Ocean Engineering, Inc, TechnipFMC plc, Saab Seaeye Ltd, Oceaneering International, Inc, Kongsberg Maritime, Bluefin Robotics Corporation, Teledyne Marine en Lockheed Martin Corporation.

COVID-19 Analyse

De uitbraak van COVID-19 heeft regeringen wereldwijd gedwongen om van gezondheidszorg een topprioriteit te maken. Bijgevolg verlagen landen hun defensiebudgetten om initiatieven op het gebied van pandemiebestrijding en herstel te helpen financieren. Om meer middelen toe te wijzen aan de bestrijding van de pandemie hebben landen als Zuid-Korea en Thailand hun militaire uitgaven verlaagd.

Kansen

Technologische vooruitgang biedt grote kansen

De belangrijkste trends die steeds populairder worden in de markt voor onderwaterdrones zijn technologische doorbraken. Om hun marktaandeel in de onderwaterdrone-industrie te behouden, maken grote spelers in het veld gebruik van geavanceerde technologie zoals kunstmatige intelligentie. De imitatie van menselijke intelligentie in machines die gemaakt zijn om zich te gedragen en te denken als mensen staat bekend als kunstmatige intelligentie, of AI. Drones kunnen door AI worden gestuurd om autonome taken uit te voeren.

Beperkingen en uitdagingen

Hoge kosten als marktbeperking

De hoge prijs van lasercommunicatiesystemen in combinatie met een gebrek aan effectieve communicatie kan tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/underwater-drone-market-12257

Markt Segmentatie

De wereldwijde markt voor onderwaterdrone’s is onderverdeeld in producttype, aandrijfsysteem, type en toepassing.

Per toepassing zal defensie & veiligheid de markt leiden tijdens de prognoseperiode.

Per type zal het op afstand bediende voertuig de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Op basis van aandrijfsysteem zal elektrisch systeem de markt aanvoeren tijdens de voorspellingsperiode.

Per producttype zal de lichte werkklasse de markt stimuleren tijdens de voorspellingsperiode.

Regionale analyse

Noord-Amerika leidt de markt voor onderwaterdrone’s

De Noord-Amerikaanse regio was de leider in de markt voor onderwaterdrone’s in 2022, met een aandeel van 45,80%. Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, besteedt veel geld aan defensie en veiligheid. Dit resulteert in een grote vraag naar onderwaterdrones voor militair gebruik, zoals surveillance, verkenning en mijndetectie. Bovendien hadden de Verenigde Staten het grootste marktaandeel in de Noord-Amerikaanse markt voor onderwaterdrones, terwijl Canada de snelst groeiende markt voor onderwaterdrones in Noord-Amerika was.

Gerelateerde rapporten

Aircraft Line Maintenance Market Research Report Information by Service (Component Replacement & Rigging Service, Engine & APU Service, Line Station Setup & Management Service, Defect Rectification Service, en Aircraft on Ground (AOG) Service), Type (Transit Checks en Routine Checks), Technology (Traditional Line Maintenance en Digital Line Maintenance), Application (Commercial Aviation, Military Aviation, and Business and General Aviation), and Region – Forecast till 2030

Commercial Aircraft Cabin Interior Market Research Report Informatie per producttype (stoelen, verlichting, ramen, kombuis, in-flight entertainment en toilet), per type vliegtuig (wide body en narrow body), per uitvoering (line fit en retro fit) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Commercial Aircraft Windows and Windshield Market Research Report Informatie per type vliegtuig (Wide Body Aircraft en Narrow Body Aircraft), per type materiaal (glas en polycarbonaat), per toepassing (OEM en aftermarket) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Underwater Drone Market,Underwater Drone Industry,Underwater Drone Market Size,Underwater Drone Market Share,Underwater Drone Market Sales,Underwater Drone Market Manufacturers,Underwater Drone Market Trends,Underwater Drone Market Opportunities,Underwater Drone Market Growth,Underwater Drone Market Forecast