header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de markt voor gedeeld rijden kan stijgen van USD 56,7 miljard in 2022 naar USD 194,01 miljard in 2030

Dec 19, 2023 8:35 PM ET

Ritdelen markt overzicht

Ride Sharing Market Information by Type, Vehicle Type, Business Model, Membership Type, Service, and Region – Forecast till 2030″, De omvang van de ride-sharing industrie kan stijgen van USD 56,7 miljard in 2022 tot USD 194,01 miljard in 2030, met een CAGR van 19,20% tussen 2022 en 2030.

Synopsis van de markt voor ride-sharing

De ritdeeldienst koppelt chauffeurs en passagiers via mobiele applicaties of online boekingsplatforms. Voordelen van ride-sharing diensten zijn onder andere een lage CO2-voetafdruk, eenvoudige boekingsprocedures, betaalbaar vervoer van deur tot deur en probleemloos parkeren. De belangrijkste motoren voor de groei van de wereldwijde markt zijn de uitbreiding van de beschikbaarheid van taxireserveringsdiensten en de ontwikkeling van slimme alternatieven voor rijden, mogelijk gemaakt door de vooruitgang in big data analytics, IoT en AI.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure@

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7444

Markt voor gedeeld rijden:

  • Uber Technologies Inc. (VS)
  • Taxify (Estland)
  • Lyft Inc. (VS)
  • ANI Technologies Pvt. Ltd. (India) (India)
  • OLA Gett (Israël)
  • Didi Chuxing Technology Co. (China)
  • car2go (Duitsland)
  • Cabify (Spanje)
  • GrabTaxi Holdings Pte. Ltd. (Singapore)

USP van de markt voor gedeeld rijden:

Ritdeel chauffeurs:

De vraag naar ride-sharing diensten neemt wereldwijd toe, wat de ontwikkeling van de wereldwijde markt voor ride-sharing stimuleert. Dit is te wijten aan het stijgende gebruik van slimme apparaten zoals smartphones en smart wearables, evenals het stijgende gebruik van internetdata. Toegang tot internet is een voorwaarde voor het gebruik van ride-hailing diensten. Via het internet moeten passagiers ritprogramma’s downloaden op hun mobiele telefoon om toegang te krijgen tot de navigatie en informatie van de rit. Internettoegang is noodzakelijk om V2V-communicatie, navigatie en telematica goed te laten functioneren. Er zijn ook tal van beveiligingsfuncties beschikbaar via smartphone-apps, zoals de naam, het telefoonnummer en de foto van de bestuurder, het voertuignummer, gegevens over routetracering en ritgeschiedenis.

Wereldwijd neemt de uitstoot van voertuigen snel toe. De auto-industrie heeft een grote invloed op de wereldwijde uitstoot van broeikasgassen. De overheid, bedrijven en autofabrikanten doen meer om de stijgende CO2-uitstoot te verminderen. Veel organisaties hebben ambitieuze doelen en normen opgesteld, zoals het vergroten van de hoeveelheid bos om de CO2-voetafdruk in de komende jaren te verminderen. Deze organisaties zijn onder andere het International Institute for Sustainable Development van Canada, het Ministerie van Milieu en Klimaatverandering van India en het Klimaatakkoord van Parijs van de Europese Unie. Bijgevolg zullen deze normen waarschijnlijk een invloed hebben op het gebruik van deze deeldiensten in plaats van op het bezit van een persoonlijk voertuig.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (135 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over demarkt van Ride Sharing https://www.marketresearchfuture.com/reports/ride-sharing-market-7444

Beperkingen op de markt van het delen van ritten:

Naarmate ride-sharing diensten wereldwijd meer en meer gemeengoed worden, krijgen traditionele driewieler- en taxichauffeurs te maken met ruzies en confrontaties. De aanbieders van ritdiensten hebben meer voordelen dan die van traditionele vervoersdiensten, zoals meer gemak, volledige routedetails en redelijk geprijsde deur-aan-deur ophaal- en afzetdiensten. Daarom zijn ride-sharing bedrijven tegen taxichauffeurs in landen als Japan en India. Aan de andere kant kunnen de geavanceerde functies de passagiers in gevaar brengen. De apps voor vervoersdiensten bevatten uitgebreide gebruikersgegevens, samen met betalingsapps die met deze apps verbonden zijn. Bovendien is er een ernstig risico op cyberbeveiligingsproblemen door de real-time beschikbaarheid van ritgegevens.

Segmentatie van de markt voor gedeeld rijden

  • De vier typen van ride-sharing zijn autoverhuur, autodelen, e-hailing en mobiliteit op basis van stations.
  • ICE-, elektrische en LPG- of CNG-aangedreven voertuigen zijn opgenomen in de marktsegmentatie voor ride-sharing diensten op basis van voertuigtype.
  • P2P, B2B en B2C zijn de verschillende bedrijfsmodellen.
  • De wereldwijde markt voor ridesharing is onderverdeeld op basis van het type lidmaatschap, vast ridesharing, zakelijk ridesharing en dynamisch ridesharing.
  • De drie dienstgebaseerde categorieën in de markt voor ritdeling zijn webgebaseerd, app-gebaseerd, en app en webgebaseerd.

Regionaal inzicht

Door de snelle invoering van elektrische voertuigen in landen als de Verenigde Staten, Canada en Mexico zal de markt voor ritdelen in Noord-Amerika naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 43,20%, met een marktwaarde van USD 20,6 miljard in 2021.

Lees meer waardevolle inzichten:

Turboladers markt trendy nieuws

Automotive Garage-uitrusting markt Trendnieuws

Autowasinstallatie markt Trendnieuws

Elektrische voertuigconnectoren markt Trendnieuws

Nieuws over de markt voor voedselopslagcontainers

Contact

Marktonderzoek Toekomst

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Verkoop: 1 (855) 661-4441 44 1720 412 167

Mail: [email protected]


Keywords:  Ride Sharing Market,Ride Sharing Market Size,Ride Sharing Market Share,Ride Sharing Market Trends,Ride Sharing Market Scope