header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de Web3 Marketing Markt zal tegen 2032 naar verwachting 45,32 miljard dollar bedragen en groeien met een CAGR van 46,50%: MRFR

Dec 19, 2023 9:00 PM ET

Web3 Marketing Marktonderzoek, 2032

In 2022 werd de waarde van de web3-marketingmarkt geschat op USD 1,3 miljard. Volgens projecties zal de Web3 Marketing marktindustrie groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 46,50% van USD 2,02 miljard in 2023 tot USD 45,32 miljard in 2032. De belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren zijn de uitbreiding van de NFT-markt, de groei van gedecentraliseerde toepassingen (DApps), de ontwikkeling van de Metaverse, de opbouw van gemeenschappen, de lancering van tokenverkopen en initial coin offerings (ICO’s), de ontwikkeling van cryptobeurzen en -portefeuilles, partnerschappen en samenwerkingen, onderwijs en bewustwording, innovatieve marketingkanalen, duurzaamheid en milieuoverwegingen.

Web3 Marketing

Belangrijke spelers in de Web3 Marketing markt, waaronder

  • Filecoin
  • Web3 Stichting
  • Zel Technologies Limited
  • Livepeer Inc
  • Brunswick Corporation
  • Helium Systemen Inc
  • Kusama
  • Polygoon-technologie
  • Kadena LLC
  • Stichting Oceaanprotocol Ltd

Ontvang nu PDF-voorbeeldpagina’s met enkele voordelen!!
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12244

Een andere belangrijke factor die de Web3 business stimuleert zijn NFT DApps. Deze apps maken het mogelijk om eigen digitale activa, vaak digitale verzamelobjecten of kunstwerken, te creëren, te kopen en te verkopen.

Marketeers profiteren van de preoccupatie met digitaal eigendom en authenticiteit als gevolg van de groei van NFTs. Creatieve marketingmethoden die de schaarste, uniciteit en emotionele waarde van digitale activa benadrukken zijn essentieel voor het promoten van NFT marktplaatsen en kunstenaars.

Het opbouwen van gemeenschappen is een andere belangrijke factor die wordt aangewakkerd door de DApp-boom. DApps zijn, in tegenstelling tot standaard apps, vaak afhankelijk van gedecentraliseerde gemeenschappen om te overleven. Deze gemeenschappen zijn actief en enthousiast en nemen vaak deel aan bestuurs- en besluitvormingsprocessen via DAO’s (gedecentraliseerde autonome organisaties) en andere soortgelijke structuren. Aangezien de steun van de gemeenschap essentieel is voor het succes van veel DApps, spelen marketeers een cruciale rol in het stimuleren en laten groeien van deze gemeenschappen via sociale media, forums en chatplatforms.

Bovendien ondersteunen DApps de idealen van Web3 en bevorderen ze de algemene decentralisatie van het internet. De trend naar een gedecentraliseerd internet brengt de hegemonie van de grote bedrijven in gevaar en bevordert creativiteit, transparantie en eigendom van gegevens. Marketeers bevorderen deze ideeën door DApps te positioneren als een middel om een meer gebruikersgerichte en egalitaire digitale toekomst te bereiken. Hierdoor krijgen de inkomsten in de Web3-marketingmarkt een boost.

Neem een voorsprong met tot 10% korting op onze diepgaande rapporten! Klik hier

Markt Segmentatie:

De marktsegmentatie voor Web3 marketing bestaat uit vier types: Publiek, Privaat, Consortium en Hybride. Met 41,45% van de marktomzet domineerde het hybride segment de markt.

Toepassingen zoals Cryptocurrency, Conversational AI, Data & Transaction Storage, Betalingen, Smart Contracts en Andere zijn opgenomen in de segmentatie van de Web3 Marketing Markt. De categorie die het meeste geld opbracht was cryptocurrency.

Het rapport biedt marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, uitgesplitst per regio. In 2022 had de Web3 Marketing Markt in Noord-Amerika een marktaandeel van 45,80%. De populariteit van cryptocurrencies en blockchaintechnologie is aanzienlijk gegroeid in de Verenigde Staten en Canada. Het doel van marketinginitiatieven in deze gebieden kan zijn om bedrijven en klanten te informeren over de voordelen van Web3 technologieën. Daarnaast had de Web3 Marketing markt in de Verenigde Staten het grootste marktaandeel, terwijl de Web3 Marketing markt in Canada het snelst groeide op het Noord-Amerikaanse continent.

Het op één na grootste marktaandeel is in handen van de Web3 Marketing markt in Europa. Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Zwitserland hebben het voortouw genomen bij de inzet van blockchaintechnologie. Marketingtactieken in Europa kunnen een sterke nadruk leggen op vertrouwen en naleving van wettelijke vereisten.

Bekijk de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/web3-marketing-market-12244

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Web3 Marketing Market,Web3 Marketing Market Share,Web3 Marketing,Web3 Marketing Industry,Web3 Market