header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor de opslag van waterstofenergie zal naar verwachting USD 30,53 miljard bereiken en van 2023 tot 2030 groeien met een CAGR van 8,50%.

Dec 20, 2023 5:48 PM ET

Markt

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Hydrogen Energy Storage Market Information By Product Type, Operating Platforms, and Region – Forecast till 2030 De omvang van de waterstofenergieopslagindustrie zal stijgen van 17,25 miljard dollar in 2022 tot 30,53 miljard dollar in 2030, met een snelheid van 8,50% van 2022 tot 2030.

Waterstofenergieopslag is een chemische energieopslagtechnologie die wordt gebruikt om elektriciteit op te slaan als waterstof. Door water te elektrolyseren wordt waterstof gecreëerd en het gas wordt vervolgens opgeslagen in middelgrote of grote containers, afhankelijk van de behoeften. In een brandstofcel of verbrandingsmotor kan het gas worden omgezet in energie. Drie vormen van waterstofenergie worden meestal opgeslagen: vloeibaar, vast en gasvormig. Terwijl waterstof alleen in vloeibare vorm bij cryogene temperaturen kan worden opgeslagen, heeft het hogedruktanks nodig om in gasvorm te worden opgeslagen. In brandstofceltechnologieën wordt waterstofopslag op grote schaal gebruikt voor zowel stationaire stroomvoorziening als transporttoepassingen.

Terwijl de groei van de markt voor de opslag van waterstofenergie werd belemmerd door reisbeperkingen voor personeel, projectvertragingen en geannuleerde zendingen, zal de post-pandemische markt geleidelijk verbeteren met de wijziging van belastingregelingen voor energie-investeringen en financiële steun van lokale en staatsregeringen.

Ontvang de gratis PDF-brochure@

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7216

Concurrentielandschap van de markt:

  • VRV S.P.A
  • Hbank Technologies Inc.
  • Inoxcva
  • Mcphy Energy S.A.
  • Luxfer Holdings PLC
  • Worthington Industries Inc.
  • Praxair Inc.
  • Linde AG
  • Air Liquide

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

Elektriciteit wordt vaak opgeslagen met behulp van waterstofenergieopslag. Wanneer er een gebrek aan elektriciteit is, kan dit type opslag nuttig zijn. De transportsector gebruikt veel waterstofenergie. Met behulp van de opslag van waterstofenergie kan brandstof worden verkregen voor alle voertuigen. Wanneer er een energietekort is, kan de opslag van waterstofenergie nuttig zijn.

De robuuste wereldwijde groei van de opslag van waterstofenergie kan gedeeltelijk worden toegeschreven aan de snel toenemende vraag naar waterstof in industriële toepassingen, waaronder brandstofcellen, olieraffinaderijen en metaalraffinaderijen. Bovendien groeit de markt voor waterstofenergieopslag in een winstgevend tempo door de groeiende overheidsinitiatieven in verschillende landen om energiebesparende waterstofstations te bouwen. De markt wordt ook verder gestimuleerd door lopende onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen om meer industriële en commerciële toepassingen voor de opslag van waterstofenergie te onderzoeken.

De regeringen van alle regio’s en landen concentreren zich op de bouw van elektriciteitscentrales als gevolg van de opwarming van de aarde. In stationaire energiecentrales wordt waterstofenergie op grote schaal gebruikt. Dit komt omdat er een toenemende behoefte is aan groene en schone energie. Er komen geen schadelijke gassen of broeikasgassen vrij bij het gebruik van waterstofenergie. Dit stimuleert de groei van de wereldwijde markt voor de opslag van waterstofenergie tijdens de verwachte periode.

Bovendien openen de toenemende positieve overheidsinitiatieven die de marktontwikkeling voor de opslag van waterstofenergie ondersteunen, winstgevende vooruitzichten voor de expansie van de wereldmarkt. Overheidsorganisaties en grote deelnemers uit de industrie financieren op grote schaal O&O-initiatieven om de markt vooruit te helpen.

Beperkingen van de markt:

De wereldwijde markt voor waterstofenergieopslag breidt zich niet zo snel uit als zou kunnen vanwege overheidsvoorschriften die erg streng zijn als het gaat om de productie van waterstof door middel van elektrolyse. Het produceren en gebruiken van waterstof is in sommige gebieden verboden. Werknemers in fabrieken kunnen gezondheidsproblemen krijgen als gevolg van het productieproces.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/hydrogen-energy-storage-market-7216

Markt Segmentatie

De technologieën die in het onderzoek worden besproken zijn vloeibare waterstof, metaalhydriden, koolstofabsorptie en ondergrondse zoutcavernes.

De belangrijkste eindgebruikers op de markt zijn energieopwekking, transport, chemicaliën, metaalbewerking en andere.

Regionaal inzicht

In 2021 werd de Noord-Amerikaanse markt gewaardeerd op USD 6,9 miljard en er wordt verwacht dat deze in de loop van het onderzoek in een opmerkelijk tempo zal groeien. Als gevolg van factoren zoals strenge overheidsvoorschriften, een groeiende vraag naar groene energie en een stijgende vraag naar waterstof in verschillende industrieën, groeit de markt voor de opslag van waterstofenergie in Noord-Amerika.

Meer trending rapporten:

https://market-research-report-energy.blogspot.com/

Markt voor verhuur van olieveldapparatuur

Markt voor boorgereedschap

Markt voor boorputapparatuur

Markt voor gedistribueerde besturingssystemen

Markt voor windturbinediensten

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 United States of America +1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK) Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Hydrogen Energy Storage Market,Hydrogen Energy Storage Market Size,Hydrogen Energy Storage Market Share,Hydrogen Energy Storage Market Growth,Hydrogen Energy Storage Market trends,Hydrogen Energy Storage Market report,Hydrogen Energy Storage Market Analysis,Hydrogen Energy Storage Market Forecast,Hydrogen Energy Storage Market Outlook