header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor industriële compressoren zal tussen 2022 en 2030 groeien met een CAGR van 7,02%.

Dec 20, 2023 6:02 PM ET

Markt

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Industrial Air Compressor Market Information By Product Type, Seal, Pressure, End User, and Region – Forecast till 2030 De omvang van de industriële luchtcompressorindustrie zal stijgen van USD 37,14 miljard in 2022 tot USD 63,9 miljard in 2030, met een snelheid van 7,02% tussen 2022 en 2030.

Mechanische apparaten die industriële luchtcompressoren worden genoemd, worden gebruikt om gassen of vloeistoffen onder druk te zetten. Lucht is de meest voorkomende. In de industrie wordt een reeks compressoren gebruikt om de volgende functies te leveren: lucht voor instrumenten of winkels, straalapparatuur, verfspuiten, luchtgereedschap en nog veel meer. Perslucht wordt geleverd door industriële luchtcompressoren, die multifunctionele apparatuur zijn die in tal van productieprocessen wordt gebruikt.

Gratis voorbeeld PDF brochure@

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2075

Concurrentielandschap van de markt:

  • Atlas Copco (Zweden)
  • Danfoss (Denemarken)
  • Ingersoll-Rbd Plc (Ierland)
  • GE Olie en Gas (VS)
  • Hitachi Ltd (Japan)
  • Sullair LLC (VS)
  • Gardner Denver (VS)
  • Elloitt Group Ltd. (VS)
  • Kirloskar Pneumatics Co. Ltd. Ltd. (India)
  • Sulzer AG (Zwitserland)

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

Op veel plaatsen komen industrieën snel op naarmate de wereld verstedelijkt. De behoefte van veel verschillende industrieën is toegenomen, vooral in opkomende landen: voeding en dranken, productie, halfgeleiders, elektronica, enzovoort. Deze industrieën maken veel gebruik van centrifugale luchtcompressoren omdat ze goedkope lucht met een groot volume bieden tegen redelijke prijzen. Er is zelfs minder kapitaalinvestering nodig vanwege de langere levensduur.

Een aantal zich ontwikkelende economieën hebben hun industriële en economische groei versneld, waaronder die in Afrika en Azië-Pacific. De behoefte aan industriële luchtcompressoren neemt ook toe als gevolg van overheidsinitiatieven ter ondersteuning van industriële automatisering en een focus op dit gebied voor efficiënt gebruik van hulpbronnen.

Aangezien industriële luchtcompressoren veel worden gebruikt in de auto-industrie voor de productie, wordt voorspeld dat de groeiende wereldwijde behoefte aan auto’s, vooral in de regio Azië-Pacific, de vraag naar deze producten zal doen toenemen. De markt zal deels floreren door de groei van de auto-industrie in Noord-Amerika en Europa. De Verenigde Staten en Europa blijven de belangrijkste markten voor de auto-industrie, ondanks het feit dat hun bevolking door technologische vooruitgang langzamer groeit dan die van opkomende landen.

Auto’s, industriële toepassingen, airconditioning en koeling, en andere gebieden maken allemaal gebruik van stationaire luchtcompressoren. Grotere en grotere worden gebruikt door industriële eindgebruikers, terwijl kleinere worden gebruikt in auto’s, vriezers en airconditioners. Daarom zal de vraag naar luchtcompressoren blijven stijgen als gevolg van een verbeterde levensstijl, stijgende koopkracht en een toenemende bevolking in de regio.

Beperkingen van de markt:

De lucht die wordt toegevoerd aan luchtcompressoren vereist een speciale behandeling omdat onzuiverheden in de lucht de toevoerleidingen kunnen aantasten, waardoor corrosie en lekken ontstaan die uiteindelijk stroom produceren. Op lange termijn kan dit een belangrijke belemmering vormen voor de uitbreiding van de markt.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-air-compressor-market-2075

Markt Segmentatie

Positieve en dynamische luchtcompressoren maken deel uit van de marktsegmentatie voor industriële luchtcompressoren op basis van producttype.

Qua afdichting is de industriële luchtcompressormarkt onderverdeeld in twee categorieën: olievrije en oliegesmeerde luchtcompressoren.

Druk heeft de markt voor industriële luchtcompressoren onderverdeeld in drie subsegmenten: tot 20 bar, 20-100 bar en boven 100 bar.

Olie & Gas, Chemie & Petrochemie, Voedsel & Dranken, Metalen & Mijnbouw, Bouw en Automobiel zijn de segmenten van de industriële luchtcompressor industrie, afhankelijk van de eindgebruiker.

Regionaal inzicht

Wat het marktaandeel betreft, leidt de regio Azië-Pacific met 45%. De groeiende investeringen in LNG-, chemische en mijnbouwprojecten stimuleren de groei van de markt voor luchtcompressoren in Azië-Pacific, evenals de binnenlandse productiesector in landen als China en India, waaronder de voedingsmiddelen- en drankenindustrie en de auto-industrie.

Meer toonaangevende rapporten:

Offshore Ondersteuningsvaartuigen Markt

Shunt Reactor-markt

Markt voor Ketelsystemen

Markt voor microturbines

HVDC-convertorstation markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 United States of America +1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK) Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Industrial Air Compressor Market,Industrial Air Compressor Market Size,Industrial Air Compressor Market Share,Industrial Air Compressor Market Growth,Industrial Air Compressor Market trends,Industrial Air Compressor Market Forecast,Industrial Air Compressor Market Outlook,Industrial Air Compressor Market Overview,Industrial Air Compressor Market report,Air Compressor Market