header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Offshore Wind Markt zal naar verwachting 117,6 miljard USD groeien, met een CAGR van 21,0% tijdens de voorspellingsperiode 2023 – 2030

Dec 20, 2023 6:18 PM ET

Marktoverzicht

Volgens een uitgebreid onderzoek door Market Research Future (MRFR), Offshore Wind Market Information by Components, by Location, and By Region – Forecast till 2030 De omvang van de offshore windindustrie zal stijgen van een waardering van USD 30,9 miljard in 2022 tot USD 117,6 miljard in 2030, met een CAGR van 21,0% van 2022 tot 2030.

Aanjagers van de groei van de markt op lange termijn zijn onder andere gunstig overheidsbeleid, toenemende investeringen in binnenkort te realiseren offshore windenergieprojecten en dalende windenergiekosten, die het gebruik van windenergie hebben gestimuleerd.

Aangezien zowel Zuid-Amerika als Afrika een snelle economische groei doormaken en de vraag naar elektriciteit stijgt, heeft de windenergie-industrie veel potentieel in deze zich ontwikkelende regio’s. Deze landen zijn Brazilië, Zuid-Afrika en Afrika. Tot deze landen behoren Brazilië, Zuid-Afrika en Chili.

Ontvang de gratis PDF-brochure@

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3284

Concurrentielandschap van de markt:

  • General Electric (VS)
  • Siemens Gamesa Renewable Energy SA (Duitsland)
  • MHI Vestas Offshore Wind (Denemarken)
  • Senvion SA (Luxemburg)
  • Doosan Heavy Industries & Construction (Zuid-Korea)
  • Suzlon Energy Limited (India)
  • Dong Energy A/S (Denemarken)
  • EEW GROUP (Duitsland)
  • ENERCON GmbH (Duitsland)
  • Goldwind Wind Energy GmbH (China)
  • ABB (Zwitserland)
  • Engie (Frankrijk)
  • Ørsted A/S (Denemarken)

Marktdrivers:

De markt voor offshore windenergie heeft een enorm potentieel om aanzienlijke hoeveelheden schone, hernieuwbare energie te leveren om te voldoen aan de vraag naar elektriciteit in Amerikaanse kuststeden. In de Verenigde Staten zijn er ongeveer veertig projecten in verschillende stadia van ontwikkeling. Vergeleken met energie op het land wordt er offshore meer elektriciteit geproduceerd om windturbines aan te drijven. China is het land met de op één na grootste capaciteit aan offshore windenergie ter wereld, na het Verenigd Koninkrijk. Hoewel de installatie duurder is dan op land, wordt er een aanzienlijke hoeveelheid elektriciteit geproduceerd.

Volgens schattingen van de Europese Commissie zouden toekomstige offshore projecten tot een toename kunnen leiden. Door het creëren van banen biedt de offshore windmarkt de omliggende gemeenschappen tal van financiële voordelen. Het is een schone, hernieuwbare energiebron die geen water gebruikt en geen vervuilende stoffen in de atmosfeer uitstoot. Zoals het doel is van veel landen wereldwijd, zal deze technologie de koolstofvoetafdruk verminderen. Het is de schoonste energiebron die beschikbaar is, maakt gebruik van geavanceerde technologie en heeft geen negatieve effecten op landbouwactiviteiten. Het draagt ook bij aan het verminderen van de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

Tegen 2032 zal de offshore windindustrie in de Verenigde Staten naar verwachting 83.000 banen creëren. Investeerders kunnen een rendement op hun investeringen verwachten van 5,5 tot 14,5 miljard dollar per jaar tegen 2025, en tot 25,4 miljard dollar tot 2032 in termen van economische output. De VS heeft een enorm energieproductiegebied. Hun kustregio heeft het potentieel om tot 2000 GW te produceren. Dit zal aanzienlijke investeringen aantrekken in Amerikaanse bedrijven die aanzienlijke havengerelateerde investeringen van respectievelijk 307 miljoen dollar en 650 miljoen dollar voor transmissie-infrastructuur hebben gemeld.

Beperkingen van de markt:

Een belangrijke factor die de marktgroei tijdens de studieperiode kan beperken, is het transport van grote, zware apparatuur naar de offshore locatie, wat de kosten van het offshore windenergiesysteem verhoogt.

Diepgaand marktonderzoeksrapport doorbladeren:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/offshore-wind-market-3284

Markt Segmentatie

De offshore windmarkt, met betrekking tot componenten, omvat turbines, torens, bladen, elektrische infrastructuur en gondels.

Per locatie zijn de belangrijkste segmenten ondiep water, overgangswateren en diep water.

Regionaal inzicht

De offshore windmarkt in Europa werd in 2021 geschat op 11,05 miljard dollar en zal in de loop van het onderzoek naar verwachting groeien met een opmerkelijke CAGR van 43,2 procent. Het moderniseren van de infrastructuur is het belangrijkste doel van het onderzoeks- en ontwikkelingsinitiatief genaamd het European Wind Initiative (EWI). De regeringen moedigen ook het gebruik van hernieuwbare energiebronnen aan om de energieproductie te verhogen.

Meer trending rapporten:

Markt voor Zonnecollectoren

Markt voor energie-retrofitsystemen

Markt voor cryogene brandstoffen

De markt van de olielandbuizen

Markt voor Power Quality-apparatuur

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 United States of America +1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK) Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Offshore Wind Market,Offshore Wind Market Size,Offshore Wind Market Share,Offshore Wind Market Growth,Offshore Wind Market trends,Offshore Wind Market Overview,Offshore Wind Market Outlook,Offshore Wind Market Report