header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LexisNexis werkt samen met Amerikaanse rechtenfaculteiten aan de introductie van Lexis AI, de eerste wijdverspreide toepassing van juridisch generatieve AI-oplossing in het onderwijs aan de rechtenfaculteit.

Dec 20, 2023 9:00 PM ET

Rechtenstudenten aan doorde American Bar Association erkende scholen zullen profiteren van betrouwbare, ethisch georiënteerde AI-tools die zijn afgestemd op het curriculum van de rechtenfaculteit.

NEW YORK, 20 december 2023LexisNexis® Legal & Professional, een toonaangevende wereldwijde leverancier van informatie en analyses, heeft vandaag aangekondigd dat het de toegang van Amerikaanse rechtenfaculteiten tot Lexis AI™ uitbreidt, een transformatieve juridische generatieve AI-oplossing die conversatiegericht zoeken, intelligent juridisch opstellen, inzichtelijke samenvattingen en documentanalyse ondersteunt. Eerder dit najaar werd Lexis AI beschikbaar gesteld aan docenten en geselecteerde studenten van vooraanstaande rechtenfaculteiten om de toepassingen ervan te testen in de law school omgeving. De feedback van het test- en onderzoekswerk is verwerkt in het product en de uitrolplannen. Studenten krijgen deze week al toegang.

Volgens een recent onderzoek van LexisNexis onder meer dan 450 bibliothecarissen, hoogleraren juridisch onderzoek en juridische technologie, heeft 78% van de faculteiten plannen om studenten dit voorjaar te onderwijzen over generatieve AI-tools. De feedback van deze groep klanten zal worden gebruikt om de oplossing verder te optimaliseren voor gebruikers van rechtenfaculteiten, om begeleide studie te bieden die is afgestemd op het curriculum van rechtenfaculteiten en om geavanceerde en ethische AI-onderwijstools te ontwikkelen.

“We zijn verheugd dat we de kans krijgen om nauw samen te werken met gewaardeerde klanten om onze effectieve, accurate en veilige generatieve AI-tools te introduceren in het curriculum van rechtenstudies”, zegt Sean Fitzpatrick, CEO van LexisNexis Noord-Amerika, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. “Het is een win-win die de volgende generatie advocaten helpt zich voor te bereiden op de praktijk door hun vaardigheden aan te scherpen met behulp van Lexis AI. Tegelijkertijd is de feedback van docenten en studenten van juridische opleidingen van cruciaal belang voor de verdere ontwikkeling van de oplossing.”

Lexis AI is een generatieve AI-oplossing die is ontworpen om juridisch werk te transformeren. De antwoorden zijn gebaseerd op \’s werelds grootste repository van accurate en exclusieve juridische content van LexisNexis met toonaangevende databeveiliging en aandacht voor privacy. LexisNexis richt zich op de voortdurende verbetering van Lexis AI door middel van feedback van klanten en de snelle ontwikkeling en introductie van nieuwe functies en mogelijkheden.

Rechtenfaculteiten en studenten die Lexis AI hebben getest, waarderen het gebruiksgemak, de privacy, de efficiëntie en het vermogen om context te behouden.

Kristina Chamorro, bibliothecaris Instructie- en onderwijstechnologie aan de University of California, Berkeley School of Law, zegt: “Het nuttigste aspect voor mij is het creëren van een nuttig startpunt dat me veel tijd bespaart en dat bronnen op een zeer bruikbare manier markeert. De redactionele aspecten zijn ook geweldig als het gaat om het vrijmaken van mijn tijd om in het onderzoek te duiken.”

“Geweldig product. Ik vind het fijn dat het vertrouwelijk is en dat het opstellen verrassend duidelijk is en weinig bewerking vereist om tot een eindproduct te komen,” zei Andie Sims, een 2L-student aan de Wake Forest University School of Law.

“Zeer nuttig hulpmiddel! Makkelijk te gebruiken. De aanwijzingen zijn nuttig. Ik denk dat dit zal helpen onnodig zoeken naar conceptformaten te voorkomen,” voegde Payton Taylor, een 2L-student aan de Wake Forest University School of Law, toe.

Advocatenkantoren hebben aangegeven dat ze van hun zomer- en herfstmedewerkers verwachten dat ze goed op de hoogte zijn van de meest geavanceerde juridische onderzoekstools, waaronder generatieve AI. LexisNexis zal tijdens het voorjaarssemester nauw samenwerken met faculteiten om ervoor te zorgen dat studenten en afgestudeerden klaar zijn om volgende zomer waarde toe te voegen met Lexis AI.

LexisNexis ontwikkelt op verantwoorde wijze juridische AI-oplossingen met menselijk toezicht. LexisNexis, onderdeel van RELX, volgt de RELX Responsible AI Principles, houdt rekening met de werkelijke impact van haar oplossingen op mensen en onderneemt actie om het ontstaan of versterken van oneerlijke vooroordelen te voorkomen?

Bezoek de Lexis AI faculty resources pagina voor meer informatie over Lexis AI, waaronder trainingswebinars, video\’s, PDF\’s en leermiddelen.

Over LexisNexis Legal & Professional
LexisNexis® Legal & Professional biedt juridische, regelgevende en zakelijke informatie en analyses die klanten helpen hun productiviteit te verhogen, de besluitvorming te verbeteren, betere resultaten te behalen en de rechtsstaat wereldwijd te bevorderen. Als digitale pionier bracht het bedrijf als eerste juridische en zakelijke informatie online met de Lexis® en Nexis® diensten. LexisNexis Legal & Professional, dat klanten bedient in meer dan 150 landen met 11.300 medewerkers wereldwijd, is onderdeel van RELX, een wereldwijde leverancier van informatiegebaseerde analyses en beslissingstools voor professionele en zakelijke klanten.

Media Contact

Dana Greenstein
Directeur Communicatie, Noord-Amerika & UK
LexisNexis Legal & Professional
212-448-2163
[email protected]