header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cafeïnehoudende groei: Verkenning van de markt voor koffiemachines – onthulling van trends met een CAGR van 6,57% en een USD van 13,12 miljard tegen 2030

Dec 21, 2023 11:00 AM ET

Marktonderzoek Toekomst Inzichten

De wereldwijde markt voor koffiemachines zal naar verwachting een CAGR van 6,57% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 13,12 miljard in 2030.

De sector van de productie, levering en marketing van gereedschappen en apparatuur die worden gebruikt bij de bereiding van koffie wordt de markt voor koffiemachines genoemd. Deze markt omvat een breed scala aan koffiemachines, zoals espressomachines, druppelaars, Franse persen, percolators, podkoffiemachines en nog veel meer. De markt voor koffiezetapparaten wordt gedreven door de groeiende vraag naar koffie onder consumenten en door het gemak en de aanpasbaarheid die moderne koffiezetapparaten bieden. Deze markt is zeer concurrerend, met talloze merken en fabrikanten die strijden om marktaandeel en voortdurend nieuwe functies en technologieën introduceren om de consument aan te spreken. Tijdens de COVID-19 pandemie Met lockdowns en sociale distantiëringsmaatregelen die in veel landen werden geïmplementeerd, werden consumenten gedwongen thuis te blijven en alternatieven te zoeken voor hun gebruikelijke aankopen in coffeeshops. Dit leidde tot een stijging van de vraag naar koffiemachines voor thuisgebruik omdat consumenten thuis hun favoriete caféachtige dranken wilden namaken. de markt voor koffiemachines paste zich snel aan om aan de nieuwe vraag te voldoen. Fabrikanten en retailers zorgden ervoor dat koffiemachines voor thuisgebruik op grote schaal beschikbaar en toegankelijk waren voor consumenten via online kanalen en afhaalpunten.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8411

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Keurig Dr. Pepper Inc., De’Longhi S.p.A., JURA Elektroapparate AG, Nestle S.A., Breville Group Limited, Hamilton Beach Brands Holding Company, Melitta Group, Koninklijke Philips N.V., Technivorm Moccamaster en Smeg.

Markt Segmentatie

De wereldwijde markt voor koffiemachines is gesegmenteerd in producttype, eindgebruiker en distributiekanaal.

Op basis van het producttype is de markt onderverdeeld in espressomachines, druppelaars, eenkopskoffiemachines, Franse persen, percolators en andere.

Op basis van de eindgebruiker is de markt onderverdeeld in commerciële of institutionele klanten (bijv. coffeeshops, kantoren, restaurants, hotels, enz.) of huishoudelijke klanten (bijv. particulieren of gezinnen).

Op basis van het distributiekanaal is de markt onderverdeeld in winkels, online winkels, speciaalzaken, supermarkten en andere.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/coffee-machines-market-8411

Regionale analyse

Noord-Amerika is de grootste markt voor koffiemachines vanwege de hoge koffieconsumptie en de aanwezigheid van een groot aantal coffeeshops en cafés in de regio. De Verenigde Staten zijn de grootste afnemer van koffiemachines in deze regio.

Europa is een andere belangrijke markt voor koffiemachines vanwege de hoge koffieconsumptie in de regio. De vraag naar koffiemachines in Europa zal naar verwachting toenemen door de groeiende trend van zelfgebrouwen koffie en de toenemende populariteit van koffiespecialiteiten.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in de markt voor koffiemachines vanwege de toenemende consumptie van koffie in landen als China en India en de groeiende trend van coffeeshops en cafés in de regio. De toenemende invoering van westerse levensstijlen en het stijgende besteedbare inkomen van consumenten zullen naar verwachting de groei van de markt voor koffiemachines in de regio Azië-Pacific stimuleren.

Gerelateerd rapport

Electric Rice Cooker Market Research Report Informatie per volume (Low, Medium en Large), per type (Standard/Basic Cooker en Multifunctional Cooker), per distributiekanaal (Offline en Online) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Roerei Mix Marktonderzoeksrapport Informatie per Vorm (Poeder en Vloeibaar), per Distributiekanaal (Online Retail, Supermarkt/Hypermarkt en Kruidenierswinkel) en per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Coffee Machines Market,Industrial Coffee Machines,Coffee Machines Market Size,Coffee Machines Market Share,Capsule Coffee Machine Market,Automatic Espresso Machines Market,Portable Coffee Makers Market Outlook,Coffee Machine types