header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Geurende Horizons Verhogen De Vraag naar Etherische Olie & Aromatherapie Markt – Een Reis door CAGR van 9,50% Trends en Toekomstprojecties 2032| do Terra (V.S.), G Baldwin & Co (VK.), Thann (V.S.)

Dec 21, 2023 10:00 AM ET

Overzicht van de markt voor etherische oliën & Aromatherapie

In 2022 zal de markt voor essentiële oliën en aromatherapie naar verwachting USD 7,9 miljard waard zijn. In de loop van de vijfjarige projectieperiode (2023-2032) zal de markt voor essentiële oliën en aromatherapie naar verwachting stijgen met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,50%, van USD 8,6 miljard in 2023 tot USD 17,8 miljard in 2032. De groeiende vraag naar persoonlijke verzorgingsproducten en de vele gezondheidsvoordelen van aromatherapie zijn de belangrijkste factoren die de expansie van de markt stimuleren.

Het toenemende gebruik van aromatherapie vanwege de vele voordelen voor de gezondheid is de belangrijkste factor die de marktexpansie naar verwachting zal stimuleren. Bovendien zal de toegenomen publieke kennis van deze alternatieve behandelingen de marktexpansie tijdens de projectieperiode beperken.

Aromatherapie is onder andere een nuttige behandelingsoptie voor cardiovasculaire problemen, ademhalingsstoornissen en slapeloosheid. Een belangrijke factor die de industrie drijft, is het bewustzijn van de consument van niet-invasieve technieken. Omdat etherische oliën op grote schaal worden gebruikt in cosmetica, haarverzorgingsproducten en persoonlijke huidverzorgingsproducten, spannen leveranciers van etherische oliën en aromatherapie zich in om aan de stijgende vraag van klanten te voldoen.

De snelle expansie van de e-commerce industrie, gedreven door de eenvoud van online winkelen en de toegankelijkheid van een breed scala aan goederen, zal naar verwachting ook de groei van de markt temperen.

Daarnaast is het gebruik van essentiële oliën gemakkelijker geworden door de snelle verschuiving naar natuurlijke en biologische producten in de persoonlijke en schoonheidsverzorgingssector. De bezorgdheid van de consument over de duurzaamheid van het milieu en het groeiende gezondheidsbewustzijn in wellnessproducten heeft de verkoop van dit marktsegment gestimuleerd. Bovendien heeft de e-commerce het voor consumenten mogelijk gemaakt om de voordelen van etherische oliën beter te begrijpen, waardoor de penetratie van etherische oliën via deze kanalen de vraag aanzienlijk heeft vergroot. Volgens SPINS 2020 was de verkoop van natuurlijke producten dit jaar tot nu toe goed voor 8,4% van alle winkelverkopen en overtrof deze de verkoop van conventionele, niet-natuurlijke goederen.

Dit stimuleert de vraag naar essentiële oliën en aromatherapie.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3319

De belangrijkste bedrijven in de markt voor essentiële olie & aromatherapie zijn onder andere

Rocky Mountains Oil (VS)

Ryohin Keikaku Co., Ltd. Ltd. (Japan)

Blossom Kochhar Aroma Magic (India)

do Terra (VS)

G Baldwin & Co (VK.)

Thann (V.S.)

G Baldwin & Co (V.K.),

Plant Therapy, Inc (VS)

Mountain Rose Herbs (VS)

Marktsegmentatie

De medische sector, dranken en voedingsmiddelen, wellness- en spaproducten, thuiszorg, persoonlijke verzorging, parfums, toiletartikelen en cosmetica behoren tot de toepassingen die deel uitmaken van de segmentatie van de markt voor etherische oliën en aromatherapie. Voedingsmiddelen en dranken domineerden de markt in 2022.

De markt voor essentiële oliën en aromatherapie omvat smaken zoals specerijen, kruiden, bloemen en fruit. De markt werd sterk gedomineerd door kruiden.

Draagoliën, gemengde oliën en essentiële oliën maken deel uit van de marktsegmentatie voor essentiële oliën en aromatherapie op basis van producttype. De essentiële olie-industrie droeg het meeste bij aan de markt in 2022.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/essential-oil-aromatherapy-market-3319

Regionale segmentatie

Het rapport biedt marktinzichten voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld per regio. Noord-Amerika domineerde de markt in 2022, goed voor 41,5% van de wereldwijde omzet, als gevolg van het geavanceerde gezondheidszorgsysteem en de hoge uitgaven voor gezondheidszorg in landen als de Verenigde Staten en Canada. Bovendien wordt verwacht dat in de loop van de prognoseperiode een groter bewustzijn van de voordelen van alternatieve geneesmiddelen de regionale marktexpansie zal ondersteunen.

Door de groeiende acceptatie van aromatherapie als een levensvatbare therapeutische en farmaceutische optie, heeft Europa het op één na grootste marktaandeel voor essentiële oliën en aromatherapie. De markt voor etherische oliën en aromatherapie in Duitsland had het grootste marktaandeel en de markt in het Verenigd Koninkrijk groeide het snelst op het Europese continent.

Gerelateerd rapport

Acerola Extract Market Research Report Informatie per categorie (biologisch en conventioneel), per toepassing (bakkerijproducten, zoetwaren, diepvriesdesserts, dranken, zoete snacks en voedingssupplementen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Tarwegras Producten Marktonderzoek Rapport Informatie per Producttype (Tarwegrassap, Tarwegraspoeder) Categorie (Biologisch, Conventioneel) Distributiekanaal (Winkelbasis, Niet-Winkelbasis) Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, RoW) – Wereldwijde Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Essential oil & Aromatherapy Market Analysis,Essential oil & Aromatherapy Market Research,Essential oil & Aromatherapy Industry,Essential oil & Aromatherapy Market Size,Essential oil & Aromatherapy Market Share