header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Aandeel in de omzet van de biogasmarkt, groeikansen, zakelijk inzicht, prognose voor 2032

Dec 29, 2023 12:35 PM ET

Marktoverzichtbiogas

Volgens een uitgebreid onderzoek door Market Research Future (MRFR), Biogas marktinformatie per bron, per toepassing en per regio – voorspelling tot 2032. De biogasindustrie zal naar verwachting een sprong maken van 65,23 miljard dollar in 2023 naar 94,19 miljard dollar in 2032, met een snelheid van 4,70% tussen 2023 en 2032.

De langetermijngroei van de markt zal worden gestimuleerd door regelgeving en beleid die de industrie ondersteunen en door de uitbreiding van toepassingsgebieden.

In de loop van de projectieperiode zal de toenemende concurrentie van alternatieve hernieuwbare energiebronnen de groei van biogas echter naar verwachting belemmeren. Aan de andere kant zullen de technologische ontwikkelingen en innovaties in de biogasindustrie tijdens de verwachte periode waarschijnlijk winstgevende groeimogelijkheden voor de markt genereren.

Download het onderzoeksvoorbeeld met Industry Insights:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10925

Concurrentielandschap van de markt:

  • Agrinz Technologies GmbH
  • Air Liquide
  • DMT Internationaal
  • Gasum Oy
  • HomeBiogas Inc
  • PlanET Biogas
  • Scandinavische Biogasbrandstoffen AB
  • Schmack Biogas Service
  • Total Xebec Adsorptie Inc

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10925

Drijfveren voor de markt:

Er wordt verwacht dat de stijgende vraag naar producten voor verschillende toepassingen, waaronder opgewaardeerd biogas, kookgas, warmte, elektriciteit en voertuigbrandstof, de groei van de wereldwijde biogasindustrie zal stimuleren. De marktvraag naar biogas voor de productie van elektriciteit is sterk gestimuleerd door de accentverschuiving naar het gebruik van hernieuwbare energie, vooral in de elektriciteitssector. Bovendien ziet biogas een aanzienlijke groei in de autobrandstofmarkt vanwege de groeiende behoefte om minder afhankelijk te worden van fossiele brandstoffen.

In termen van waardegroei wordt verwacht dat de VS in 2022 een van de grootste biogasmarkten in Noord-Amerika zal zijn en tijdens de prognoseperiode in een aanzienlijk tempo zal groeien. Om koolstofemissies tot nul te reduceren en de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen, heeft de Amerikaanse overheid een aantal regels geïmplementeerd. Belangrijke elementen die de expansie van de markt ondersteunen, zijn onder andere gunstige politieke en regelgevende steun, steun voor het milieu, steun van klanten, geopolitieke steun en steun van de agrarische en economische sectoren.

Toegang tot het volledige rapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/biogas-market-10925

De Noord-Amerikaanse biogasmarkt wordt vooral gedreven door de VS. Verwacht wordt dat de industrie tijdens de prognoseperiode in een positief tempo zal groeien als gevolg van de toenemende vraag naar het product in toepassingen zoals warmte, voertuigbrandstof, kookgas, elektriciteit en andere. De grote vraag naar groene brandstoffen, strenge milieuvoorschriften en de toegenomen investeringen in de ontwikkeling van raffinaderijen zijn belangrijke factoren die de groei van de markt in de regio stimuleren.

Beperkingen van de markt:

De kapitaalkosten van biogasinstallaties zijn vrij hoog, terwijl er ook land in hectares nodig is voor de installatie. Daarnaast zijn de kosten voor arbeid, techniek, grondstoffen en apparatuur vrij hoog. De aankoop, opslag en sortering van grondstoffen zijn moeilijke en dure processen. Bovendien zijn de exploitatie van de fabrieken en de verkoop en distributie van dit gas duur. Als gevolg hiervan kunnen de hoge opstart- en bedrijfskosten voor fabrieken de uitbreiding van de markt belemmeren.

Aanvragen @ Aanpassing

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10925

Markt Segmentatie

De marktsegmentatie voor biogas is onderverdeeld in drie categorieën: gemeentelijk, industrieel en agrarisch. De markt werd gedomineerd door de gemeentelijke sector.

Afhankelijk van de toepassing kan de biogasmarkt worden onderverdeeld in voertuigbrandstof, elektriciteit, warmte, opgewerkt biogas en kookgas.

Regionaal inzicht

In de geprojecteerde periode zal de markt in Azië en het Stille-Oceaangebied aanzienlijk groeien. Ontwikkelingslanden als China en India implementeren strenge regelgeving om hun koolstofvoetafdruk te verminderen, wat een belangrijke factor is die de groei van de biogasmarkt stimuleert. Volgens het ministerie wordt er in India elke dag 1,45 lakh ton afval geproduceerd. De Swachh Bharat Mission (SBM), het vlaggenschipinitiatief van de premier, verwerkte slechts 53% van het afval. Door 100% wetenschappelijk beheer van vast afval te bereiken, hoopt het centrum open defecatie in het hele land uit te roeien.

Top Trending Rapporten: –

Warmtekrachtkoppelingsmarkt

Ketelbedieningsmarkt

Waterstofmarkt

Bioraffinagemarkt

Markt voor gedistribueerd beheer van energiebronnen

Energietransformatormarkt

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Biogas Market,Biogas Market Size,Biogas Market Scope,Biogas Market Share,Biogas Market Growth,Biogas Market Trends