header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Amerika Transformatoren Markt Inkomstengroei, Omvang, Vraag, Voorspelling tot 2032

Dec 29, 2023 11:49 AM ET

Overzicht van de Amerikaanse transformatormarkt

Volgens een uitgebreid onderzoek door Market Research Future (MRFR), Amerika Transformatoren Marktinformatie per Vermogen, Koeltype, Transformatortype en per Regio – Voorspelling tot 2032. De omvang van de Amerikaanse transformatorindustrie zal stijgen van USD 8,79 miljard in 2023 tot USD 14,022 miljard in 2032, met een sterke CAGR van 6,00% van 2023 tot 2032.

De Amerikaanse transformatormarkt zal waarschijnlijk worden gedreven door factoren zoals de stijgende energiebehoefte van verschillende industrieën en de noodzaak om verouderde transmissie- en distributiesystemen te upgraden.

Vanwege het stijgende aantal onderstationinstallaties in het gebied zullen distributietransformatoren tijdens de prognoseperiode naar verwachting het grootste deel van de Noord-Amerikaanse transformatormarkt voor hun rekening nemen.

Een technologie die zeer effectief en betaalbaar wordt geacht voor het verlagen van de koolstofuitstoot in de atmosfeer is het slimme elektriciteitsnet. Toekomstperspectieven voor de Amerikaanse transformatormarkt kunnen voortkomen uit dergelijke upgrades van de huidige netwerken.

Download Onderzoeksmonster met Industry Insights:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12454

Concurrentielandschap van de markt:

  • Siemens AG
  • WEG SA
  • General Electric
  • Mitsubishi Electric
  • Schneider Electric SE
  • Toshiba
  • Hitachi, Ltd.
  • Emerson Electric Co.
  • Eaton Corporation PLC
  • Noordelijke transformatorbedrijf

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12454

Drijfveren voor de markt:

Sinds een aantal jaren heeft de hele VS toegang tot 100% elektriciteit. Desondanks zal de nationale transformatormarkt waarschijnlijk gedreven worden door de voortdurend stijgende energievraag van het land en de modernisering van verouderde transmissie- en distributienetwerken.

De Verenigde Staten produceerden ongeveer 4406,4 TWh elektriciteit in 2021, meer dan twee keer zoveel als in 2020 (4284,8 TWh). De toename van de stroomopwekkingscapaciteit, die wordt weerspiegeld in de toegenomen productie van elektriciteit, suggereert de behoefte aan nieuwe distributietransformatoren om de energie van de producenten naar de consumenten te vervoeren.

In januari 2023 sloten American Electric Power (AEP) en Hyundai Electric America Corp., de verkoopdivisie van het Zuid-Koreaanse bedrijf in Atlanta, een contract ter waarde van 86,3 miljoen USD voor de levering van 3500 distributietransformatoren. De apparaten zullen worden geplaatst in Texas, Oklahoma en Ohio, waar AEP elektriciteit levert. Hierdoor zal een dergelijke investering in de elektriciteitstransmissielijn waarschijnlijk vraag naar transformatoren genereren, wat de transformatormarkt tijdens de geprojecteerde periode zal stimuleren.

Toegang tot het volledige rapport:

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/america-transformers-market-12454

In de Verenigde Staten wordt een grote hoeveelheid hernieuwbare energie geïnstalleerd als gevolg van de stijgende vraag naar energie en de groeiende bezorgdheid over de uitstoot van broeikasgassen. Om elektriciteit van de plaats van opwekking naar de consumenten te krijgen, is een groot aantal stroom- en distributietransformatoren nodig.

Bovendien zijn er grootschalige zonneparken geïnstalleerd in de provincies Texas en Californië. Deze zonneparken, of ze nu gepland zijn of al zijn aangelegd, zullen naar verwachting via transmissielijnen worden aangesloten op het staatsnet. Enkele van de zonneparken in de staat hebben ook hun substations opgezet, compleet met transformatoren op het terrein voor directe aansluiting op het staatsnet.

Aan de andere kant zijn er in Canada een aantal offshore windenergieprojecten voorgesteld, in aanbouw of goedgekeurd door de overheid. Voor elk van deze projecten zijn transmissielijnen en distributiesystemen nodig om de elektriciteit van de offshore-installatie naar het vasteland te brengen. In deze offshore windparken zullen waarschijnlijk transformatoruitgeruste offshore substations geïnstalleerd worden om de spanning te verhogen.

Aanvragen @ Aanpassing

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/12454

Beperkingen in de markt:

De Amerikaanse transformatormarkt kan worden beperkt door vertragingen in de uitvoering van projecten.

Marktsegmentatie

De op vermogen gebaseerde marktsegmentatie voor transformatoren in Amerika is onderverdeeld in drie categorieën: Klein (10 KVA – 750 KVA), Middelgroot (751 KVA – 100 MVA) en Groot (meer dan 101 MVA).

De koeltypes die deel uitmaken van de marktsegmentatie voor Amerikaanse transformatoren zijn olie- en luchtgekoeld.

Vermogenstransformatoren en distributietransformatoren zijn de belangrijkste transformatortypen.

Inzicht in landen

Gezien de toename van de renovatie van de verouderde infrastructuur van het transmissienetwerk en de stijgende productie van hernieuwbare energie die de installatie van nieuwe energietransformatoren vereist, zal de marktomvang in de VS de komende jaren in een indrukwekkend tempo groeien.

Toprapporten: –

Ketelbesturingsmarkt

Markt voor gedistribueerd beheer van energiebronnen

Warmtekrachtkoppelingsmarkt

Waterstofmarkt

Bioraffinagemarkt

Energietransformatormarkt

Ongeveer:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  America Transformers Market,America Transformers Market Size,America Transformers Market Share,America Transformers Market Scope,America Transformers Market Trends,America Transformers Market Growth