header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De 3D-animatiemarkt zal 46,89 miljard dollar bereiken, met een CAGR van 11,7% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Dec 29, 2023 9:00 PM ET

Market Research Future Insights:

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “3D Animation Market Research Report: by Component, Technology, End-User and Region – Forecast to 2030, zal de markt tegen het einde van 2030 naar verwachting een waarde van ongeveer 46,89 miljard dollar bereiken. Het rapport voorspelt verder dat de markt zal floreren met een robuuste CAGR van meer dan 11,7% tijdens de beoordelingsperiode.

Belangrijkste spelers:

  • Autodesk, Inc.
  • Image Metrics, Inc.
  • Corel Corporation
  • Pixologic, Inc.
  • Maxon Computer
  • NewTek, Inc.
  • Toon Boom Animation Inc.
  • SideFX
  • Foundry Visionmongers Ltd
  • Trimble Inc.
  • Adobe Systems Inc.
  • Sony Corporation
  • NVIDIA Corporation
  • Side Effects Software Inc.
  • Zco Corporation, onder andere

Klik hier voor een Premium-rapport

Omvang van het rapport – 3D-animatiemarkt:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang in 2030

46,89 miljard dollar

CAGR tijdens 2022-2030

11.7%

Basisjaar

2021

Prognose

2022-2030

Drijfveren voor de markt

Integratie van VR voor visuele effecten zal de marktgroei stimuleren

Virtual Reality (VR)-technologie wordt snel een waardevol hulpmiddel op het gebied van animatie. Er wordt aanzienlijk geïnvesteerd in deze technologie voor gebruik in games, reclame, & home entertainment. Deze effecten worden gecreëerd door animatoren die VR-technologie gebruiken. De leveranciers van 3D-animatiemarkten ervaren een toenemende vraag als gevolg van meer werk aan complexere wezens en de creatie van meer opwindende virtuele werelden. De integratie van VR in visuele effecten zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Markt Segmentatie

De wereldwijde 3D-animatiemarkt is onderverdeeld op basis van eindgebruiker, technologie en component.

Per component zal hardware de markt aanvoeren tijdens de voorspellingsperiode.

Qua technologie zal 3D-modellering deze markt domineren tijdens de beoordelingsperiode.

Per eindgebruiker zullen media en entertainment de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

COVID-19 Analyse

Na de COVID-19 pandemie legden enkele regeringen over de hele wereld tijdslimieten op voor terugkeer naar huis en strengere regels voor buitenlandse aangelegenheden om de verspreiding van het virus af te remmen. De sluiting resulteerde in een aanzienlijke toename van de vraag naar home entertainment van hoge kwaliteit, wat media- en entertainmentbedrijven ertoe aanzette om de inhoud van hun video’s te verbeteren. Het gebruik van simulatietechnologie stelt mediabedrijven in staat om geavanceerde kijkinformatie te bieden aan kijkers, zodat ze kunnen kopen, lezen en werken terwijl ze zich bezighouden met vrijetijdsactiviteiten. Bovendien zal de toegenomen toepassing van 3D-modelleringstechnologieën voor verschillende toepassingen zoals marketing, computerondersteund ontwerpen (CAD), 3D-printen, medisch denken, wetenschap en productie, videospellen, & animatie naar verwachting de groei van de markt stimuleren. Verschillende 3D technologische ontwikkelingen in de markt zijn de drijvende kracht achter de groei van de wereldwijde animatiemarkt.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (148 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) 3D-animatiemarkt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-animation-market-2760

Regionale analyse:

Noord-Amerika:
De Noord-Amerikaanse 3D-animatiemarkt floreert met een robuust ecosysteem van animatiestudio’s, gamebedrijven en entertainmentgiganten. De regio domineert de wereldwijde industrie, aangedreven door een stijgende vraag naar meeslepende content in films, videogames en virtual reality-ervaringen. Technologische vooruitgang, vooral op het gebied van motion capture en CGI, wakkert de groei van de markt aan. De grote spelers in Hollywood dragen aanzienlijk bij aan het leiderschap van de regio door veel te investeren in geavanceerde 3D-animatietechnologieën.

Azië-Stille Oceaan:

In Azië-Pacific is de 3D-animatiemarkt booming dankzij een groeiende entertainmentindustrie, snelle digitalisering en een bloeiende gamingsector. India, China en Zuid-Korea spelen een centrale rol in de wereldwijde animatiescene. De markt kan bogen op diverse contentcreaties, waaronder animatiefilms, series en animaties voor mobiele games. Overheidsinitiatieven en een stijgende middenklasse wakkeren de vraag naar 3D-animatie van topkwaliteit aan. Samenwerkingen tussen lokale en internationale studio’s geven de 3D-animatiemarkt in Azië-Pacific extra dynamiek.

Europa:
In Europa kan de 3D-animatiemarkt bogen op een storytelling-erfenis, met de nadruk op artistieke expressie en unieke verhalen. Europese studio’s blinken uit in het creëren van cultureel onderscheidende inhoud, die een wereldwijd publiek aantrekt. Samenwerking tussen studio’s, onderwijsinstellingen en technologiebedrijven stimuleert de groei van de markt. De groeiende game-industrie vergroot de behoefte aan bekwame animators en innovatieve technieken. De Europese 3D-animatiemarkt is succesvol in het combineren van traditioneel vakmanschap met moderne technologie, waardoor een gevarieerd publiek met uiteenlopende artistieke voorkeuren wordt bediend.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor mobiele beveiligingssoftware

Cyberverzekeringsmarkt

Markt voor configuratiebeheer

Milieubewakingsmarkt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  3D Animation Market,3D Animation Market Share,3D Animation Market Size,3D Animation Market Trends,3D Animation Market Growth,3D Animation Market Demand,3D Animation Market Insights,3D Animation Market Overview