header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor mobiele beveiliging zal 20,372 miljard dollar bereiken, met een CAGR van 10,20% in 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Dec 29, 2023 10:00 PM ET

Market Research Future Insights:

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Mobile Security Market information by Solution, by Deployment, by End-User and Region – forecast to 2032″ zal de marktomvang 20,372 miljard dollar bereiken, met een samengestelde jaarlijkse groei van 10,20% tegen 2032.

De groeiende afhankelijkheid van klanten van technologie en hun omarming van mobiele toepassingen zoals digital asset management en supply chain analytics hebben geleid tot een behoefte aan verbeterde beveiligingsoplossingen. Deze stijgende vraag, gedreven door de wens om zowel bedrijfs- als persoonlijke gegevens te beveiligen, creëert nieuwe kansen voor de wereldwijde markt voor mobiele beveiliging.

Belangrijkste spelers:

  • Symantec Corporation (VS)
  • Microsoft Corporation (VS)
  • Google Inc. (VS)
  • IBM Corporation (VS)
  • AVG-technologie (Nederland)
  • Intel-beveiligingsgroep (VS)
  • Kaspersky Lab (Rusland)
  • Apple Inc. (VS)
  • Verizon Communication Inc. (VS)

Klik hier voor een voorbeeld van een Premium-rapport

Reikwijdte van het rapport – Mobiele beveiligingsmarkt:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang in 2032

USD 20,372 miljard

CAGR tijdens 2023-2032

10.20%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Drijfveren voor de markt:

Mobiele beveiliging dient ter bescherming van persoonlijke en zakelijke gegevens die zijn opgeslagen op verschillende draagbare computerapparaten zoals smartphones, laptops en tablets, om ze te beschermen tegen mogelijke kwetsbaarheden en bedreigingen. De wereldwijde markt voor mobiele beveiliging maakt een aanzienlijke groei door onder invloed van de stijgende vraag naar smartphones, tablets en laptops. Daarnaast dragen de wijdverspreide toepassing van snel internet en de toenemende prevalentie van het Internet of Things (IoT) bij aan de wereldwijde expansie van de sector. De integratie van Bring Your Own Device (BYOD) beleid in tal van ondernemingen versterkt verder het bereik en de impact van de mobiele beveiligingssector.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – krijg uitgebreid inzicht in de markt.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor mobiele beveiliging is onderverdeeld op basis van oplossing, inzet, besturingssysteem en eindgebruiker.

Op basis van oplossing is de wereldwijde markt voor mobiele beveiliging onderverdeeld in multifactorauthenticatie, beheer van mobiele toepassingen, gegevensversleuteling, mobiele gegevensbescherming en een firewall.

Op basis van inzet is de wereldwijde markt voor mobiele beveiliging onderverdeeld in cloud-based en on-premises.

Op basis van het besturingssysteem is de wereldwijde markt voor mobiele beveiliging onderverdeeld in iOS, Blackberry, Android, Windows en overige.

Op basis van eindgebruiker is de wereldwijde markt voor mobiele beveiliging onderverdeeld in individuele gebruikers, overheidsgebruikers, gebruikers van financiële instellingen, retailgebruikers, telecom- en IT-gebruikers, onderwijszoekers, productiebedrijven en de auto-industrie, en vele andere.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (173 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Mobiele beveiligingsmarkt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/mobile-security-market-1192

Regionale analyse:

De markt voor mobiele beveiliging vertoont dynamische trends in verschillende regio’s, die het veranderende landschap van cyberbeveiliging weerspiegelen. In Noord-Amerika wordt de markt gekenmerkt door robuuste investeringen in oplossingen voor het opsporen van en reageren op geavanceerde bedreigingen. De regio profiteert van een hoog bewustzijn van cyberbedreigingen, wat de vraag naar uitgebreide oplossingen voor mobiele beveiliging stimuleert.

In Europa zien we een toename in de toepassing van mobiele beveiliging, gestimuleerd door strenge regelgeving op het gebied van gegevensbescherming, zoals GDPR. Bedrijven geven prioriteit aan compliance en gegevensintegriteit, waardoor de markt voor mobiele beveiligingsoplossingen in het hele continent groeit. Daarnaast stimuleert de toename van het aantal mobiele apparaten in de regio Azië-Pacific de vraag naar schaalbare en adaptieve beveiligingsmaatregelen. De markt kent een snelle groei, gedreven door de groeiende digitale infrastructuur en de toenemende penetratie van smartphones.

In het Midden-Oosten en Afrika draagt een toenemend bewustzijn van cyberbedreigingen in combinatie met toenemende digitaliseringsinitiatieven bij aan de expansie van de markt voor mobiele beveiliging. Overheden en bedrijven in de regio geven prioriteit aan het beveiligen van gevoelige gegevens, waardoor de vraag naar mobiele beveiligingsoplossingen toeneemt.

In Latijns-Amerika ligt de nadruk steeds meer op het beveiligen van mobiele ecosystemen, gedreven door een toename in mobiel bankieren en e-commerce activiteiten. De markt in deze regio wordt gekenmerkt door een focus op gebruikersauthenticatie en gegevensversleuteling, omdat bedrijven hun mobiele platforms willen versterken tegen cyberbedreigingen.

Gerelateerde rapporten:

Asset Performance Management Market Research Report – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Crowdsourced Testing-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport over de markt voorvirtuele kleedkamers – Wereldwijde prognose tot 2030

Real Time Payment Market Research Report – Wereldwijde voorspellingen tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Mobile Security Market,Mobile Security Market Share,Mobile Security Market Size,Mobile Security Market Analysis,Mobile Security Market Insights,Mobile Security Market Overview