header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Machine Learning-markt zal naar verwachting 49,875 miljard dollar groeien met een CAGR van 32,8% tegen 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Dec 30, 2023 5:00 AM ET

Marktoverzicht:

Volgens de beoordeling van Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde Machine Learning-markt naar verwachting 49,875 miljard dollar groeien tegen 2032, met een robuuste CAGR van 32,8% tijdens de prognoseperiode 2023 tot 2032.

Geautomatiseerde gegevensanalyse door middel van de markt voor machinaal leren omvat het creëren van analytische modellen zonder handmatige tussenkomst. Wereldwijd kiezen bedrijven steeds vaker voor oplossingen die gebruik maken van machine learning om de klantervaring te verbeteren, hun concurrentiepositie in bedrijfsvoering te versterken en het rendement op investeringen te optimaliseren. De voortdurende technologische vooruitgang zal naar verwachting leiden tot een aanzienlijke toename van toepassingen van machinaal leren in verschillende industriële sectoren. De wereldwijde markt voor machinaal leren is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid, wat de wijdverspreide toepassing van deze transformatieve technologie weerspiegelt.

Belangrijkste spelers:

  • Microsoft Corporation (Verenigde Staten)
  • Google (Verenigde Staten)
  • Amazon.com (Verenigde Staten)
  • Intel Corporation (Verenigde Staten)
  • Facebook Inc (Verenigde Staten)
  • IBM Corporation (Verenigde Staten)
  • Baidu Inc (China)
  • Wipro Limited (Verenigde Staten)
  • Nuance Communications (Verenigde Staten)
  • Cisco Systems Inc (Verenigde Staten)
  • Apple Inc (Verenigde Staten)

Klik hier voor een Premium-rapport

Omvang van het rapport – Machine Learning Market:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang in 2032

49,875 miljard dollar

CAGR in 2022-2032

32.8%

Basisjaar

2021

Prognose

2022-2032

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Marktsegmentatie:

In de wereldwijde markt voor machinaal leren zal het hardwaresegment naar verwachting domineren tijdens de evaluatieperiode, gedreven door het toegenomen gebruik van voor machinaal leren geoptimaliseerde hardware. De groei van het segment wordt verder gestimuleerd door de vooruitgang in verwerkingsapparaten en de ontwikkeling van op maat gemaakte siliciumchips met AI- en ML-mogelijkheden. Omgekeerd wordt verwacht dat het softwaresegment de komende jaren de hoogste groei zal doormaken, aangedreven door de overstap naar cloud-gebaseerde software en verbeterde cloud-infrastructuur.

In termen van bedrijfsomvang zijn grote ondernemingen klaar om de wereldwijde markt voor machinaal leren te leiden, omdat ze profiteren van de implementatie van technologieën zoals data science en kunstmatige intelligentie om voorspellende inzichten in de bedrijfsvoering te verbeteren. Grote organisaties richten zich op het gebruik van machine learning en deep learning om de besluitvorming te optimaliseren en significante bedrijfswaarde te leveren. Daarentegen zal het segment van kleine en middelgrote ondernemingen naar verwachting de hoogste groei laten zien, gedreven door de snelle adoptie van machine learning, de beschikbaarheid van implementatieopties, kosteneffectieve inzet en de uitbreiding van initiële projecten en AI-initiatieven.

Van de eindgebruikerssectoren zal de gezondheidszorg naar verwachting de wereldwijde markt voor machinaal leren domineren tijdens de evaluatieperiode. De groei van de sector wordt toegeschreven aan de toenemende toepassing van machine learning in toepassingen voor de gezondheidszorg, waardoor kwantitatieve inzichten worden verkregen voor een betere diagnose. Aan de andere kant zal het juridische segment naar verwachting de hoogste groei doormaken in de prognoseperiode, gedreven door het toenemende gebruik van machine learning-algoritmen in verschillende juridische toepassingen en zorgvuldige analyses in het fusie- en overnameproces.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (166 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Machine Learning Market- https://www.marketresearchfuture.com/reports/machine-learning-market-2494

COVID-19 Impact

De wereld heeft veel onverwachte veranderingen doorgemaakt door de komst van de wereldwijde gezondheidscrisis, die een aanzienlijke impact had op het merendeel van de industriële gebieden. In tegenstelling tot alle andere marktgebieden, kende de wereldwijde markt voor machinaal leren een aanzienlijke positieve groei tijdens de pandemie. Met de snelle technologische ontwikkelingen over de hele wereld wordt voorspeld dat de wereldwijde markt voor machinaal leren in de beoordelingsperiode zal groeien.

Regionale analyse:

De wereldwijde markt voor machinaal leren wordt beoordeeld in vijf grote regio’s: Midden-Oosten en Afrika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en Noord-Amerika. Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR zal Noord-Amerika naar verwachting de toppositie innemen in de wereldwijde markt voor machinaal leren. De groei van de regio wordt aangedreven door de actieve deelname van ontwikkelde landen, innovatieve ideeën en geavanceerde technologieën in de R & D-sector. De aanwezigheid van talrijke bankorganisaties is een andere belangrijke factor die de groei van de regio ondersteunt. Vooraanstaande organisaties, waaronder JPMorgan Chase Co, investeren zwaar in op machine learning gebaseerde activiteiten, wat bijdraagt aan de dominantie van de regio. De VS, met hun vroege toepassing van geavanceerde technologieën, speelt een belangrijke rol in de leidende groeibijdrage van Noord-Amerika.

In de regio Azië-Pacific zal de markt voor machinaal leren de komende jaren de grootste groei vertonen. De belangrijkste factor die de regionale groei stimuleert, is de toenemende bewustwording onder industrieën in Azië-Pacific met betrekking tot de productiviteit van bedrijven. De regio heeft veel ervaring met machinaal leren en wordt wereldwijd als de meest veelbelovende beschouwd. Een enorme groei in het gebruik van machine learning-technologie wordt waargenomen in ontwikkelingslanden met een substantiële hoeveelheid talent, zoals India, wat de groei van de regionale markt beïnvloedt. De verbeterde toegang tot consumenten die AI-producten en -diensten willen uitproberen, zal de regionale markt naar verwachting verder stimuleren. Daarnaast zullen toenemende partnerschappen en samenwerkingsverbanden tussen toonaangevende entiteiten in de regio de marktgroei tijdens de beoordelingsperiode beïnvloeden.

Gerelateerde rapporten:

IT Asset Disposition Market – De IT asset disposition markt zal naar verwachting 29,21 miljard dollar groeien tegen 2030, met een CAGR van 8,20% tijdens de prognoseperiode 2022 – 2030.

Markt voor platformen voor de ontwikkeling van mobiele toepassingen – De markt voor platformen voor de ontwikkeling van mobiele toepassingen zal naar verwachting 82,7 miljard dollar groeien tegen 2032, met een CAGR van 26,46% tijdens de voorspellingsperiode 2023 – 2032.

Markt voor bedrijfsvideo – De markt voor bedrijfsvideo zal tegen 2032 naar verwachting groeien met USD 31,17 miljard, met een CAGR van 9,13% tijdens de prognoseperiode 2023-2032.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Machine Learning Market,Machine Learning Market Share,Machine Learning Market Size,Machine Learning Market Growth,Machine Learning Market Trends,Machine Learning Market Insights,Machine Learning Market Overview,Machine Learning Market Forecast