header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor industrieel ontwerp zal tegen 2032 naar verwachting 68,459 miljard USD groeien met een CAGR van 5,2% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Dec 30, 2023 4:00 AM ET

Marktoverzicht:

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Global Industrial Design Market information by Type, by Application and Region – forecast to 2032″ zal de marktomvang van 2022-2032 USD 68,459 miljard bedragen met een CAGR van 5,2%.

Belangrijkste spelers:

  • RKS Design (VS)
  • Busse Design (VS)
  • Designworks (BMW AG)
  • Accenture PLC (Ierland)
  • BlueFocus Intelligent Communications Group Co. Ltd. Ltd. (China)
  • IDEO LLC (V.S.)
  • GK Design Group (V.S.)
  • Altran Technologies SA (Frankrijk)
  • PDD Group Ltd. (V.K.)
  • Ziba Design (V.S.)
  • R & D Design (VS)
  • ARTOP Groep (China)
  • Munitie Groep (V.S.)
  • LUNAR Ontwerp (V.S.)

Klik hier voor een Premium-voorbeeldrapport

Reikwijdte van het rapport – Markt voor industrieel ontwerp:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang in 2032

USD 68,459 miljard

CAGR in 2022-2032

5.2%

Basisjaar

2021

Prognose

2022-2032

Segmentatie van de markt:

De wereldwijde markt voor industrieel ontwerp is onderverdeeld in type en toepassing.
Op basis van type is de wereldwijde markt voor industrieel ontwerp onderverdeeld in productontwerp, gebruikersinterface en interactieontwerp, modelontwerp en fabricage, en overige industriële ontwerpen.
Per toepassing is de wereldwijde markt voor industrieel ontwerp onderverdeeld in transport, elektronica, huishouden, machines, & apparatuur en andere.

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Regionale analyse

Leider op de wereldmarkt: APAC domineert

De regio Azië-Pacific (APAC) is klaar om de leiding te nemen in de wereldwijde markt voor industrieel ontwerp, aangedreven door aanzienlijke investeringen van grote spelers in China, Zuid-Korea, Japan en India. De kapitaalinjectie, in combinatie met de wijdverspreide toepassing van IoT-oplossingen door prominente industriëlen, creëert een vruchtbare bodem voor versnelde groei in de markt. De expansieve productiesector, in combinatie met overheidsinitiatieven die gebruik maken van de overvloed aan arbeidskrachten, zal de vraag op de markt naar verwachting verder aanwakkeren. Aan het einde van de prognoseperiode zal de regionale APAC-markt naar verwachting een waarde van USD 24.264,3 miljoen bereiken.

De Europese achtervolging in het wereldwijde landschap

Na APAC zal Europa naar verwachting een centrale rol spelen in de wereldwijde industrie voor industrieel ontwerp. De implementatie van regels voor intellectueel eigendom binnen de Europese Unie, specifiek ontworpen om gepatenteerde industriële ontwerpen van producten en componenten te beschermen, is een drijvende kracht achter de verwachte bijdrage van de regio. Strenge regelgeving die het gebruik van gepatenteerde ontwerpen door derden en de exploitatie van hun succes verbiedt, kan investeringen van industriële spelers aantrekken. Er zijn echter potentiële hindernissen in de vorm van onduidelijkheden binnen belangrijke aspecten van de wet, die de uitbreiding van de regionale markt mogelijk belemmeren.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Markt voor industrieel ontwerp – https://www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-design-market-6936

Industrieel nieuws

Toekomstige oplossingen verkennen in samenwerking met HARMAN, Iptor waagt zich aan cloudoplossingen

In het kader van een strategische samenwerking heeft Iptor de krachten gebundeld met HARMAN om zich te verdiepen in toekomstige oplossingen, waarbij de focus specifiek ligt op het leveren van geavanceerde cloud-oplossingen voor klanten die actief zijn in de uitgeverij-, farmaceutische en distributiesector. De stijgende vraag naar industrieel ontwerp zal naar verwachting worden aangewakkerd door vooruitstrevende ontwikkelingen, waaronder sociale samenwerking, procesautomatisering, robotondersteuning en de integratie van Industrie 4.0-principes.

LG onthult baanbrekend industrieel ontwerp met de LG Wing G5 smartphone

LG introduceert haar nieuwste smartphone, de LG Wing G5, die een robuuste implementatie van industriële ontwerpprincipes laat zien. Dit innovatieve toestel bevat naadloos geavanceerde technologieën en is compatibel met draadloze communicatietechnologieën. De smartphone heeft twee beeldschermen, waarvan er één horizontaal kan draaien, mogelijk gemaakt door hydraulische dempers.

Gerelateerde rapporten:

Customer Experience Management Market De customer experience management markt zal naar verwachting een CAGR van 17,9% registreren van 2022 tot 2030.

Incident And Emergency Management Market – De Incident And Emergency Management marktindustrie zal naar verwachting 213,0774227 miljard dollar groeien tegen 2032, tijdens de voorspellingsperiode 2023 – 2032, de CAGR is 7,00%.

Mass Notification System Market – De markt voor massameldingssystemen zal tegen 2030 naar verwachting 45,95 miljard USD groeien, met een CAGR van 21,00% tijdens de voorspellingsperiode 2022 – 2030.

Multichannel Marketingmarkt – De multichannel marketingmarkt zal tegen 2030 naar verwachting 28,6 miljard dollar groeien, met een CAGR van 22,3% tijdens de prognoseperiode 2023 – 2030.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Global Industrial Design Market,Industrial Design Market Forecast,Industrial Design Market 2032,Industrial Design Market Growth,Industrial Design Market Trends,Industrial Design Market Overview