header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor IT-infrastructuurdiensten zal tegen 2030 naar verwachting 145,3 miljard USD groeien met een CAGR van 11,20% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Dec 30, 2023 2:00 AM ET

Marktoverzicht:

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), ” IT Infrastructure Services Market By Type, By Service Type, By Organization Size and Forecast till 2030″, zal de markt tussen 2022 en 2030 een CAGR van 11,20% realiseren en tegen 2030 ongeveer 145,3 miljard dollar bereiken – Rapport van Market Research Future (MRFR).

Belangrijkste spelers:

  • Clover Infotech Private LimitedYASH Technologies
  • PC-oplossingen
  • IBM
  • Fingent
  • Tata Communications
  • Netmagic Oplossingen
  • Rave Technologies Pvt. Ltd
  • Fujitsu
  • Amnet Technology Pte Ltd
  • Synoptek
  • LLC
  • Vaysinfotech
  • Cognizant
  • Neusoft Corporation
  • Talent Technology Services Limited.
  • Microsoft (VS)

Klik hier voor een Premium-voorbeeldrapport

Omvang van het rapport – IT Infrastructure Services Market:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang tegen 2030

145,3 miljard dollar

CAGR tijdens 2022-2030

11.20%

Basisjaar

2021

Prognose

2022-2030

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Markt Segmentatie:

Naar type:

De typen in de markt omvatten netwerkbeheerdiensten, enterprise systeembeheer, IT-beveiligingsbeheer, virtualisatieoplossingen, datacenterconsolidatiediensten en andere.

Naar type dienst:

Per servicetype omvat het segment Consulting, Planning Integratie & Implementatie, Onderhoud, en Managed

Op organisatiegrootte

Per organisatiegrootte omvat het segment Kleine & Middelgrote onderneming, Grote onderneming

Verticaal

Per verticale markt omvat het segment Automotive, Chemicals, Retail & Consumer Goods, IT & Telecommunication, Healthcare, Government, BFSI, Manufacturing en anderen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (141 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) IT-infrastructuurdiensten markt- https://www.marketresearchfuture.com/reports/it-infrastructure-services-market-8639

Regionale analyse:

De markt voor IT-infrastructuurdiensten wordt voornamelijk geleid door Noord-Amerika, waar de aanwezigheid van grote spelers in de sector en een standvastige toewijding aan technologische vooruitgang bijdragen aan de status van de grootste markt wereldwijd. De Verenigde Staten spelen een centrale rol in deze regionale dominantie, voornamelijk gedreven door de wijdverspreide toepassing van cloud-gebaseerde diensten, IoT en big data analytics.

In Europa is de markt voor IT-infrastructuurdiensten ook aanzienlijk, gestimuleerd door de toepassing van geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie, machinaal leren en het internet der dingen (IoT). Belangrijke spelers op deze markt in de Europese regio zijn Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Naar verwachting zal de regio Azië-Pacific een aanzienlijke groei doormaken en een belangrijke speler worden op de markt voor IT-infrastructuurdiensten. De stijgende vraag naar digitalisering en cloud-gebaseerde diensten is een drijvende kracht, met landen als China, India en Japan als belangrijke spelers. De toepassing van cloud computing en de bloeiende IT-sector in deze landen dragen verder bij aan de verwachte groei van de regio.

Gerelateerde rapporten:

Cloud Electronic Design Automation Market – De wereldwijde Cloud Electronic Design Automation-markt zal naar verwachting 8,2 miljard dollar bereiken in 2030, met een groei van ongeveer 5,70% CAGR tijdens de prognoseperiode 2022-2030.

Markt voor virtuele klaslokalen – De markt voor virtuele klaslokalen zal naar verwachting 51,409 miljard dollar groeien tegen 2032, met een CAGR van 15,10% tijdens de prognoseperiode 2023 – 2032.

Markt voor draagbare beveiligingsapparaten – De markt voor draagbare beveiligingsapparaten zal naar verwachting groeien met USD 2,027 miljard tegen 2032, met een CAGR van 6,00% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Social Intelligence Market – De Social Intelligence-markt zal naar verwachting 13,76 miljard dollar groeien tegen 2032, met een CAGR van 22,60% tijdens de voorspellingsperiode 2023 – 2032.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com