header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Aandeel in de omzet, groeikansen, toekomst en prognose van de UPS batterijmarkt tot 2032

Dec 31, 2023 11:26 PM ET

UPS Batterij Industrie Inzichten:

Hetmarktaandeel vanUPS Batterij werd gewaardeerd op USD 0,8 miljard in 2022. De UPS batterijmarkt zal naar verwachting groeien van USD 0,88 miljard in 2023 tot USD 2,0 miljard in 2032, met een CAGR van 11,00% tijdens de voorspelde periode (2023 – 2032).

Een essentieel onderdeel van een ononderbreekbare stroombron is de batterij (UPS). De UPS-batterij is verantwoordelijk voor de lange levensduur en effectieve werking van het apparaat. Daarom is batterijonderhoud essentieel. De drie belangrijkste soorten UPS-batterijen die toegankelijk zijn voor eindgebruikers, variërend van de commerciële tot de industriële sector, zijn lithium-ion (Li-ion), loodzuur en nikkel-cadmium.

Gratis voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10461

Belangrijkste bedrijven

  • CSB Energy Technology Co.Ltd. (Taiwan)
  • East Penn Manufacturing (VS)
  • Eaton (Ierland)
  • Exide Industries Ltd. (India)
  • FIAMM Energy Technology S.p.A. (Italië)
  • GS Yuasa Corporation (Japan)
  • Leoch International Technology Limited (Hong Kong)
  • Schneider Electric (Frankrijk)
  • Vertiv (VS)
  • EnerSys (VS)
  • Active Power (VS)
  • Socomec (Frankrijk)
  • Toshiba Corporation (Japan)
  • Kehua Data Co.Ltd (China)
  • Kokam Co.Ltd (Zuid-Korea)
  • Saft Batterijen (Frankrijk)

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10461

UPS Batterij Markt Drivers:

1.Toenemende vraag naar stroombetrouwbaarheid: Toenemende afhankelijkheid van elektronische apparaten en kritieke infrastructuur vereist een continue en betrouwbare stroomvoorziening.

Industrieën zoals IT, gezondheidszorg, telecommunicatie en productie vereisen een ononderbroken stroomvoorziening om gegevensverlies, schade aan apparatuur en storingen te voorkomen.

2.Stijgende frequentie van stroomuitval: Stroomuitval door natuurrampen of storingen in het elektriciteitsnet komt steeds vaker voor. Deze trend drijft de behoefte aan UPS-systemen om gevoelige apparatuur te beschermen en de bedrijfscontinuïteit te handhaven.

UPS batterijmarkt Covid -19 impact

Een van de grootste gevolgen is de verstoring van de toeleveringsketen, omdat veel landen beperkingen hebben opgelegd aan het verkeer van goederen en mensen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Dit heeft geleid tot vertragingen in de levering van grondstoffen en eindproducten, met productievertragingen en hogere kosten tot gevolg.

De economische neergang als gevolg van de pandemie heeft echter ook gevolgen gehad voor de markt, omdat veel bedrijven hun uitgaven voor infrastructuur en kapitaalinvesteringen hebben teruggeschroefd. Dit heeft geleid tot een afname van de vraag naar UPS-batterijen, met name in industrieën zoals productie, bouw en transport.

Aanvraag voor aangepast rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10461

Regionale analyse

Het grootste deel wordt nu gegenereerd in het Aziatisch-Pacifisch gebied, met een wereldwijd verwacht vraagaandeel van 35,5% in 2020. Elke fabrikant van vermogenselektronica kan de UPS-markt betreden omdat de toetredingsdrempel zo laag is. Als gevolg hiervan hebben UPS-producenten te maken met hevige concurrentie. Daarnaast is een van de grootste problemen voor binnenlandse spelers in landen als India en andere Zuidoost-Aziatische landen de sterke stijging van de import uit China. Voor toepassingen zoals textiel, huishoudens en kleine werkplekken worden eenheden van 10KVA of minder, gebaseerd op zowel lood-zuur batterijen als lithium-ion batterijen, geïmporteerd uit China.

Marktsegment

  • Op accutype

De wereldwijde markt voor UPS accu’s is onderverdeeld in lood-zuur, nikkel-cadmium, lithium en andere accutypen. Voor Li-ion batterijen wordt een snellere groei voorspeld tijdens de projectieperiode vanwege hun hogere energiedichtheid, lagere zelfontladingssnelheid, lagere onderhoudsvereisten, betere belastingskarakteristieken en hogere stabiliteit in vergelijking met andere soorten batterijen.

  • Per type organisatie

Kleine en middelgrote bedrijven (KMO’s) en grote bedrijven vormen respectievelijk de twee segmenten van de wereldwijde markt voor UPS-batterijen op basis van organisatiegrootte. In 2019 heeft het midden- en kleinbedrijf (MKB) het grootste marktaandeel. Tijdens de prognoseperiode zal de categorie van kleine en middelgrote bedrijven (kmo’s) naar verwachting het snelst groeien.

  • Naar toepassing

Op basis van toepassing is de wereldwijde UPS-markt onderverdeeld in residentieel, commercieel, datacenters en industrieel. Verwacht wordt dat de industriële sector het grootste marktaandeel zal hebben in 2019 en het snelst zal groeien tijdens de prognoseperiode.

Toegang tot het volledige rapport:

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/ups-battery-market-10461

Industrie Nieuws

In 2021 voegde GS Yuasa twee nieuwe SWL-batterijen voor UPS-toepassingen toe aan hun assortiment.

Het Middle East Energy evenement werd gehouden van 5-7 maart 2020 en FIAMM Energy Technology S.p.A. was erbij. De FLB- en FHT-serie, beide met AGM-technologie en geschikt voor beveiligingssystemen, UPS en telecommunicatie, waren te zien op het evenement.

Top Trending Reports: –

Waterstofproductiemarkt

Markt voor gedistribueerd beheer van energiebronnen

Bioraffinagemarkt

Energietransformatormarkt

Warmtekrachtkoppelingsmarkt

Ketelbedieningsmarkt

Ongeveer:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  UPS Battery Market,UPS Battery Market Size,UPS Battery Market Share,UPS Battery Market Trends,UPS Battery Market Growth