header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Groei, reikwijdte, inzicht en prognose van de markt voor loodzuurbatterijen tot 2030

Dec 31, 2023 10:53 PM ET

Inzichten in de loodzuurbatterij-industrie:

De markt voor loodzuurbatterijen zal naar verwachting tegen het jaar 2030 een marktwaarde bereiken van meer dan USD 94,11 miljard, met een CAGR van 8,20%.

De loodzuurbatterij kan worden beschreven als de secundaire oplaadbare cel die voornamelijk wordt gebruikt in vrachtwagens en auto’s. De stijgende marktstatistieken voor loodzuurbatterijen zijn het resultaat van het feit dat deze batterijen op grote schaal worden gebruikt in verschillende elektriciteitscentrales en onderstations omdat ze kosteneffectief zijn en een grotere hoeveelheid celspanning bieden.

De groeiende telecommunicatiesector en de bloeiende informatie-industrie hebben behoefte aan een zakvriendelijke oplossing voor batterijopslag om back-upstroom te bieden. Volgens het Lead Acid Battery Market Report is dit de belangrijkste katalysator die de enorme ontwikkeling van de markt voor loodzuurbatterijen zal stimuleren.

Omdat loodzuurbatterijen energie opslaan, worden ze veel gebruikt in de energieopslag, auto-industrie en telecommunicatie-industrie. Volgens het Lead Acid Battery Market Report dienen deze accu’s tal van doeleinden, zoals scheepvaart, chemische industrie, nutsbedrijven, farmaceutische industrie en verwerkende industrie.

Vraag gratis een rapport aan voor Business Insights @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5055

Belangrijkste spelers:

  • East Penn Manufacturing Co.
  • Exide Technologieën
  • Johnson Controls
  • ATLASBX Co. Ltd.
  • NorthStar
  • C & D Technologies, Inc.
  • Narada Power Source Co.
  • Amara Raja Corporation GS Yuasa Corp.
  • Crown Batterij Productie
  • Leoch International Technology Ltd., onder andere

Loodzuurbatterij markt Drivers:

Groei in de auto-industrie: Loodzuuraccu’s worden veel gebruikt in de auto-industrie voor start-, verlichtings- en ontstekingstoepassingen (SLI). De groei van de automobielsector heeft een directe impact op de vraag naar loodzuuraccu’s.

Toenemende productie van voertuigen: De toename van de wereldwijde productie van voertuigen, waaronder traditionele voertuigen met verbrandingsmotor en hybride voertuigen, draagt bij aan de groeiende vraag naar loodzuuraccu’s.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5055

Nieuws uit de sector:

  • In augustus 2019 kondigde EnerSys de uitbreiding aan van zijn productiemogelijkheden op twee fabriekslocaties, namelijk Pennsylvania en Florida, om tegemoet te komen aan de toenemende vraag vanuit de luchtvaart- en defensiesegmenten.
  • In augustus 2019 won Narada Power een contract van projectzaken van de Verenigde Naties (VN) voor de levering van HTB-serie accu’s met een hoge temperatuur. Het bedrijf leverde zijn accu’s voor het energievoorzieningsproject voor ziekenhuizen in Jemen, gefinancierd door de Wereldbank en onder de verantwoordelijkheid van het VN-projectbureau.

COVID-19 Impact op de markt voor loodzuurbatterijen:

Toegenomen vraag naar noodstroomoplossingen: Aan de andere kant heeft de pandemie ook de vraag naar ononderbreekbare stroomvoorzieningen (UPS) en noodstroomoplossingen doen toenemen. Met meer mensen die op afstand werken en een toegenomen afhankelijkheid van digitale connectiviteit, is de behoefte aan betrouwbare stroomvoorziening ter ondersteuning van essentiële diensten en kritieke infrastructuur gegroeid. Loodzuuraccu’s worden vaak gebruikt in UPS-systemen en vormen een back-upstroombron tijdens stroomonderbrekingen. Deze stijging in de vraag naar noodstroomoplossingen heeft de daling in andere sectoren gedeeltelijk gecompenseerd.

Verstoring in de toeleveringsketen: De pandemie leidde tot verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketens, waaronder de productie en distributie van loodzuurbatterijen. Beperkingen op productieactiviteiten, sluiting van fabrieken en beperkingen op transport beïnvloedden de beschikbaarheid van grondstoffen en componenten die nodig zijn voor de productie van batterijen. Dit leidde tot vertragingen in de productie en levering, wat een impact had op de markt voor loodzuurbatterijen.

Vraag een aangepast rapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5055

Regionale analyse:

Volgens het onderzoek heeft de regio Azië-Pacific het grootste aandeel in de wereldwijde markt voor loodzuurbatterijen. Vanwege veelbelovende overheidsvoorschriften die toenemende investeringen vanuit verschillende publiek-private samenwerkingsverbanden aanmoedigen, wordt aangenomen dat de opkomende economieën van verschillende ontwikkelingslanden zoals Zuid-Korea, India en China, en de toenemende directe buitenlandse investeringen de uitbreiding van de markt voor loodzuurbatterijen zullen stimuleren.

Ook wordt aangenomen dat de Europese regio een prominente groei laat zien in de markt voor loodzuurbatterijen als gevolg van het stijgende aantal onshore en offshore hernieuwbare energie-industrieën in Italië, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Zweden.

Bovendien wordt volgens de Lead Acid Battery Market Expert verwacht dat het stijgende besteedbare inkomen van de bevolking en de bevolkingsgroei in deze specifieke regio de vraag naar personenauto’s zal stimuleren en zo zal bijdragen aan de groei van de markt voor loodzuurbatterijen.

Toegang tot het volledige rapport: https: //www.marketresearchfuture.com/reports/lead-acid-battery-market-5055

Markt Segmentatie:

Loodzuur-batterijen worden wereldwijd veel gebruikt. Volgens de marktanalyse van loodzuurbatterijen kan deze markt worden gesegmenteerd op basis van eindgebruikers in verschillende divisies, zoals industrieel, residentieel, commercieel, nutsbedrijven en transport. Volgens de analyse van de markt voor loodzuurbatterijen heeft het transportsegment van al deze divisies het marktaandeel van loodzuurbatterijen in 2018 gedomineerd en wordt aangenomen dat het de industrie in de loop van de prognoseperiode zal leiden.

De reden achter dit grote marktaandeel van loodzuurbatterijen in de transportsector is de kosteneffectiviteit van deze batterijen. Volgens de Lead Acid Battery Market Analysis is een andere reden achter de dominantie van de transportsector dat de accu’s zeer efficiënt zijn om te worden geïnstalleerd in verschillende voertuigen met interne verbranding voor het bedienen van de SLI-toepassingen.

Het marktaandeel van loodzuur accu’s heeft invloed op de specifieke toepassingen waarin de accu’s worden gebruikt en ook op het type gebruikers dat de implementatie van deze accu’s ondergaat.

Toonaangevende rapporten: –

Warmtekrachtkoppelingsmarkt

Waterstofmarkt

Ketelbedieningsmarkt

Energietransformatormarkt

Markt voor gedistribueerd beheer van energiebronnen

Bioraffinagemarkt

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Lead Acid Battery Market,Lead Acid Battery Market Size,Lead Acid Battery Market Share,Lead Acid Battery Market Scope,Lead Acid Battery Market Trends,Lead Acid Battery Market Growth