header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Europese markt voor magazijnautomatisering bereikt 15,10% CAGR tegen 2032

Jan 10, 2024 2:00 PM ET

Europe Warehouse Automation Market Insights:

De Europese markt voor magazijnautomatisering maakt een revolutionaire verschuiving door, gedreven door technologische vooruitgang en een groeiende vraag naar efficiënte, kosteneffectieve en schaalbare oplossingen in de logistieke en supply chain-industrie. Omdat e-commerce blijft groeien en de verwachtingen van de consument veranderen, is magazijnautomatisering een belangrijke factor geworden voor bedrijven die hun activiteiten willen stroomlijnen, de nauwkeurigheid willen verbeteren en willen voldoen aan de steeds hogere eisen van de moderne handel.

Belangrijkste spelers

  • Swisslog Holding AG

  • WITRON Logistiek Informatica GmbH

  • SSI Schaefer AG

  • BEUMER Groep GmbH & Co. KG

  • TGW Logistiek Groep GmbH

  • Kion Groep AG (Dematic Groep)

  • Knapp AG

  • Jungheinrich AG

  • Vanderlande Industries BV

  • Mecalux SA

Ontvang een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/13925

Dynamiek in de markt:

  1. E-commerce Boom: De sterke toename van online winkelen heeft de markt voor magazijnautomatisering aanzienlijk beïnvloed. E-commerce bedrijven kiezen in toenemende mate voor automatiseringsoplossingen om de orderverwerking te versnellen, doorlooptijden te verkorten en de klanttevredenheid te verhogen.

  2. Technologische innovaties: Robotica, kunstmatige intelligentie en machine learning lopen voorop in de automatisering van magazijnen. Automatisch geleide voertuigen (AGV’s), robotarmen en autonome mobiele robots (AMR’s) transformeren het traditionele magazijnlandschap, verhogen de efficiëntie en verminderen arbeidsintensieve taken.

  3. Arbeidstekorten en -kosten: De markt voor magazijnautomatisering wordt verder gevoed door de schaarste aan geschoolde arbeidskrachten en de stijgende kosten van handmatige processen. Automatisering biedt een oplossing door het verbeteren van de productiviteit, het verminderen van fouten en het minimaliseren van de afhankelijkheid van een groot personeelsbestand.

  4. Veerkracht van de toeleveringsketen: De COVID-19 pandemie onderstreepte het belang van veerkrachtige en aanpasbare toeleveringsketens. Magazijnautomatisering biedt de flexibiliteit die nodig is om te reageren op verstoringen en zorgt voor een continue werking, zelfs in moeilijke omstandigheden.

Belangrijkste segmenten:

  1. Geautomatiseerde opslag- en zoeksystemen (AS/RS): AS/RS-oplossingen optimaliseren het gebruik van magazijnruimte door de opslag en het ophalen van goederen te automatiseren. Deze systemen verbeteren de efficiëntie en nauwkeurigheid bij het beheren van voorraden en verminderen het risico op fouten die gepaard gaan met handmatige verwerking.

  2. Robotica en autonome voertuigen: Robotoplossingen, waaronder robotarmen, drones en AGV’s, worden steeds vaker ingezet voor materiaalverwerking, orderverzamelen, verpakken en orderverwerking. Deze technologieën verbeteren de snelheid, nauwkeurigheid en flexibiliteit van magazijnoperaties.

  3. Warehouse Management Systemen (WMS): WMS-software speelt een cruciale rol bij het coördineren en optimaliseren van verschillende magazijnprocessen. Integratie met automatiseringstechnologieën zorgt voor naadloze communicatie en controle, waardoor de algehele prestaties van het magazijn worden geoptimaliseerd.

  4. Goederen-naar-persoon systemen: Goederen-naar-persoon systemen, zoals geautomatiseerde orderverzamelsystemen en transportbanden, brengen artikelen rechtstreeks naar de magazijnmedewerker, waardoor de reistijd korter wordt en het orderverzamelen efficiënter verloopt.

Uitdagingen voor de markt:

  1. Hoge initiële investering: De initiële kosten voor het implementeren van magazijnautomatisering kunnen aanzienlijk zijn. De voordelen op lange termijn in termen van verhoogde efficiëntie, verlaagde operationele kosten en verbeterde nauwkeurigheid rechtvaardigen echter vaak de initiële investering.

  2. Complexiteit van integratie: Het integreren van automatiseringssystemen met bestaande magazijninfrastructuur kan een uitdaging zijn. Compatibiliteitsproblemen en de behoefte aan gespecialiseerde expertise kunnen voor sommige bedrijven een obstakel vormen.

  3. Zorgen over het verplaatsen van banen: De wijdverspreide invoering van magazijnautomatisering heeft geleid tot bezorgdheid over het verdwijnen van banen. Voorstanders beweren echter dat automatisering nieuwe banen kan creëren, waarbij de nadruk ligt op meer geschoolde rollen in systeemonderhoud, programmering en toezicht.

Toekomstperspectief:

De Europese markt voor magazijnautomatisering is klaar voor aanhoudende groei en innovatie. Belangrijke trends die de toekomst bepalen zijn onder andere:

  1. Integratie van kunstmatige intelligentie en machine learning: De integratie van AI en machine learning-technologieën zal het vermogen van automatiseringssystemen om zich aan te passen, van gegevens te leren en magazijnprocessen in real-time te optimaliseren, vergroten.

  2. Duurzaamheid in automatisering: Een groeiende nadruk op duurzaamheid stimuleert de ontwikkeling van milieuvriendelijke automatiseringsoplossingen. Energie-efficiënte technologieën en duurzame praktijken zullen steeds belangrijker worden in het automatiseringslandschap van magazijnen.

  3. Laatste mijl leveringsoplossingen: Innovaties op het gebied van magazijnautomatisering zullen zich uitbreiden tot levering op de laatste kilometers, waarbij de uitdagingen in verband met de laatste fase van de toeleveringsketen worden aangepakt en tijdige en efficiënte levering aan eindgebruikers wordt gegarandeerd.

Koop eersteklas onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=13925

Conclusie:

De Europese markt voor magazijnautomatisering bevindt zich in de voorhoede van een logistieke revolutie en herdefinieert hoe magazijnen werken en voorraden beheren. Terwijl de technologie zich blijft ontwikkelen, zullen bedrijven die magazijnautomatisering omarmen niet alleen de operationele efficiëntie verbeteren, maar zich ook positioneren als leiders in een snel veranderende en zeer concurrerende markt. De integratie van robotica, AI en andere geavanceerde technologieën stuwt de logistiek en supply chain industrie naar een nieuw tijdperk van snelheid, nauwkeurigheid en schaalbaarheid.

Meer artikelen lezen-

Onderzoeksrapport overkabelmanagementaccessoires – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport over demarkt voor radiozenders – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport overladingscontrolesystemen – Wereldwijde prognose tot 2030

Drone Sensor markt onderzoeksrapport – voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor optische emissiespectroscopie – voorspellingen voor 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Europe Warehouse Automation Market,Europe Warehouse Automation Market insights,Europe Warehouse Automation Market Share