header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LexisNexis kondigt de lancering aan van Lexis AI Commercial Preview in het Verenigd Koninkrijk en Canada, de meest uitgebreide wereldwijde juridische generatieve AI-oplossing

Jan 10, 2024 8:00 PM ET

Lexis AI levert veilige, generatieve AI-tools die zijn gebaseerd op de ongeëvenaarde juridische content van LexisNexis om de efficiëntie, effectiviteit en betrouwbare resultaten voor advocaten te verbeteren.

Londen –11 januari, 2024 – LexisNexis® Legal & Professional, een toonaangevende wereldwijde leverancier van juridische informatie en analyses, kondigt vandaag de lancering aan van de commerciële preview van Lexis® AI™ in het Verenigd Koninkrijk en Canada, een generatieve AI-oplossing die is ontworpen om juridisch werk te transformeren. Lexis AI is gebaseerd op de grootste verzameling nauwkeurige en exclusieve juridische content en combineert de kracht van generatieve AI met LexisNexis zoektechnologie en gezaghebbende content. Resultaten worden altijd ondersteund door verifieerbare, citeerbare autoriteit of bron. Lexis AI is nu algemeen beschikbaar in de VS, na een succesvolle commerciële preview in 2023.

Lexis AI-technologie biedt conversatiegericht zoeken, inzichtelijke samenvattingen, intelligente mogelijkheden voor het opstellen van juridische teksten en het uploaden van documenten, allemaal ondersteund door geavanceerde encryptie- en privacytechnologie om gevoelige gegevens veilig te houden.

Conversational search vereenvoudigt het complexe en tijdrovende juridische onderzoekstraject en biedt een zoekervaring voor uiteenlopende juridische vragen met citaten, zodat advocaten hun onderzoek effectiever en efficiënter kunnen afronden.

Verbeterde samenvatting biedt een aangepaste samenvatting van juridische documenten om inzichtelijke analyses te versnellen en te begeleiden.

Generative document drafting begeleidt klanten bij het opstellen van juridische documenten, waarbij een eerste concept van een juridisch document wordt gegenereerd en gebruikers de taal en toon kunnen wijzigen via een eenvoudige prompt.

Door het uploaden van documenten kunnen gebruikers snel belangrijke inzichten uit juridische documenten analyseren, samenvatten en extraheren.

“We zijn verheugd om deze transformatieve technologie naar onze Britse klanten te brengen”, zegt Gerry Duffy, MD van LexisNexis UK. “De Lexis AI oplossing is een bewezen first-of-its-kind tool voor advocaten en zal de snelheid, kwaliteit en effectiviteit van hun praktijk en bedrijf drastisch verbeteren. Bij al onze innovatie, onderzoek en productontwikkeling stellen we de klant centraal.”

LexisNexis werkt samen met toonaangevende advocatenkantoren, zoals Eversheds Sutherland (International), Macfarlanes, Pinsent Masons en CMS UK, als onderdeel van het commerciële preview-programma om hun expertise aan te spreken voor advies en feedback.

“We ondersteunen het onderzoek naar en de ontwikkeling van generatieve AI in de hele sector”, zegt Rachel Broquard, Service Excellence Partner bij Eversheds Sutherland (International). “LexisNexis is een belangrijke leverancier van content, dus de roadmap van LexisNexis zal nauwlettend in de gaten worden gehouden als de opstap van veel bedrijven naar generatief AI-gebaseerd onderzoek.”

“LexisNexis maakt al jaren gebruik van kunstmatige intelligentietechnologie, waaronder natuurlijke taalverwerking en grote taalmodellen, in onze juridische oplossingen, en we gebruiken generatieve AI al meer dan twee jaar in onze onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria”, zegt Jeff Reihl, Chief Technology Officer, LexisNexis Legal & Professional. “Als leider op het gebied van juridische AI en analyse zijn we goed gepositioneerd om als betrouwbare partner van bedrijven te dienen bij het lanceren van professionele, juridische generatieve AI-tools.”

LexisNexis ontwikkelt op verantwoorde wijze juridische AI-oplossingen met menselijk toezicht. LexisNexis, onderdeel van RELX, volgt de RELX Responsible AI Principles, houdt rekening met de werkelijke impact van haar oplossingen op mensen en onderneemt actie om het creëren of versterken van oneerlijke vooroordelen te voorkomen. Het bedrijf zet zich al meer dan 50 jaar in voor gegevensbeveiliging en privacy in de juridische sector. LexisNexis heeft meer dan 2.000 technologen, datawetenschappers en materiedeskundigen in dienst om haar oplossingen te ontwikkelen, te testen en te valideren en uitgebreide, accurate informatie te leveren.

Om advocaten te helpen bij het begrijpen van AI en de mogelijkheden die het biedt, biedt het Lexis AI Insider programma gratis en exclusieve toegang tot webinars, thought leadership en het laatste nieuws over de nieuwste AI-technologieën, gratis en toegankelijk voor alle juridische professionals. Insiders kunnen zich aanmelden om als een van de eersten kennis te maken met Lexis AI. Ga naar www.lexisnexis.co.uk/ai-insider/sign-up.html om deel te nemen aan het Lexis AI Insider-programma .

Ga voor meer informatie over Lexis AI naar www.lexisnexis.co.uk/lexis-plus/lexis-plus-ai.html

Over LexisNexis Legal & Professional
LexisNexis® Legal & Professional biedt juridische, regelgevende en zakelijke informatie en analyses die klanten helpen hun productiviteit te verhogen, de besluitvorming te verbeteren, betere resultaten te behalen en de rechtsstaat wereldwijd te bevorderen. Als digitale pionier bracht het bedrijf als eerste juridische en zakelijke informatie online met de Lexis® en Nexis® diensten. LexisNexis Legal & Professional, dat klanten bedient in meer dan 150 landen met 11.300 medewerkers wereldwijd, is onderdeel van RELX, een wereldwijde leverancier van informatiegebaseerde analyses en beslissingstools voor professionele en zakelijke klanten.

Over RELX

RELX is een wereldwijde leverancier van op informatie gebaseerde analyses en besluitvormingstools voor professionele en zakelijke klanten. De groep bedient klanten in meer dan 180 landen en heeft kantoren in ongeveer 40 landen. Er werken meer dan 35.000 mensen, waarvan 40% in Noord-Amerika. De aandelen van RELX PLC, het moederbedrijf, worden verhandeld op de beurzen van Londen, Amsterdam en New York onder de volgende tickersymbolen: Londen: REL; Amsterdam: REN; New York: RELX. De marktkapitalisatie is ongeveer £58,9 miljard, €68,5 miljard, $74,9 miljard.

Mediacontact
Matthew Leopold
Hoofd Communicatie
LexisNexis
[email protected]
447788435569