header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verwacht wordt dat de ultrasnelle lasermarkt tegen 2032 USD 4,6 miljard zal bedragen, met een CAGR van 17,00% tijdens de voorspellingsperiode 2022-2030.

Jan 10, 2024 4:00 PM ET

Marktoverzicht

De ultrasnelle lasermarkt zal naar verwachting groeien van USD 1,5 miljard in 2022 tot USD 4,6 miljard in 2030, met een CAGR van 17,00% tijdens de voorspellingsperiode (2022 – 2030).

Analyse van de concurrentie

ultrasnelle lasermarkt belangrijkste speler :

  • Amplitude Systemes
  • Attodyne Inc.
  • Clark-MXR Inc.
  • Coherent Inc.
  • DPSS Lasers Inc.
  • EKSPLA
  • Epilog Laser
  • IMRA Amerika
  • IPG Fotonica
  • JENOPTIK Laser GmbH
  • Laser Quantum
  • Lumentum LLC
  • Newport
  • NKT Fotonica
  • Resonetics
  • Rofin-Sinar Laser GmbH
  • Sheaumann Laser Inc.
  • Spectra-Physics

Ontvang een gratis proefexemplaar@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5591

Marktdynamiek

Ultrasnelle lasers maken precieze metingen van afmetingen mogelijk en microtechnologie zal de belangrijkste factor zijn die de groei van de vraag naar ultrasnelle lasers in de komende jaren zal stimuleren. Een bijkomende factor die de groei van de markt versnelt, is de stijgende vraag naar compacte consumentenelektronica. De markt is gegroeid als gevolg van deze marktfactoren.

Technologische vooruitgang op het gebied van transport, gezondheidszorg, consumentenelektronica, computers, netwerken en telecommunicatie en consumentenelektronica heeft geleid tot een vraag naar compacte maar betrouwbare elektronische apparaten. Dergelijke draagbare elektronische apparaten vereisen componenten, zoals beeldschermen, die uiterst nauwkeurig zijn qua afmetingen. Er wordt een toename verwacht in de vraag naar de fabricagematerialen die nodig zijn voor de productie van hoogperformante halfgeleidercomponenten. In toepassingen die volledig geïntegreerde hogesnelheidscomponenten vereisen, zoals de ruimtevaart en bepaalde consumentenelektronica, is de vraag naar compacte apparatuur aanzienlijk gestegen.

Communicatieapparatuur, auto’s, industriële productie en gezondheidszorgapparatuur behoren tot de bijna elke industrie waarin de vraag naar kleine, draagbare elektronische apparaten is toegenomen. De vooruitgang in de productie van elektronische apparaten heeft geleid tot een grotere vraag naar verbeterde maatnauwkeurigheid en een grotere druk op original equipment manufacturers (OEM’s) om foutloze producten te garanderen. Als gevolg hiervan wordt een toename in het gebruik van lasertechnologie verwacht.

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5591

Marktsegmentatie

De marktsegmentatie voor ultrasnelle lasers is onderverdeeld naar type test in femtoseconde en picoseconde.

De segmentatie van de ultrasnelle lasermarkt op basis van toepassing is onderverdeeld in bio-medisch, wetenschap en onderzoek, spectroscopie en materiaalverwerking.

Regionale analyse

De ultrasnelle lasermarkt in Noord-Amerika werd gewaardeerd op $ 0,6 miljard in 2021 en zal naar verwachting groeien met een CAGR van 43,90% tijdens de analyseperiode. Een essentieel onderdeel dat de kracht van de productiesector zal versterken en zal bijdragen aan de aanzienlijke expansie van de regio is de productie van elektronica voor de markt van femtosecond lasers in de Verenigde Staten, die zich in Noord-Amerika bevindt.

De markt voor femtosecond lasers in Azië-Pacific heeft het snelst groeiende marktaandeel. De stijging van de vraag is toe te schrijven aan het toegenomen gebruik van femtosecond fiber lasers in de elektronica- en automobielsector. Talrijke OEM’s (original equipment manufacturers) van elektronische componenten, voornamelijk gevestigd in China en Japan, en technologische vooruitgang dragen allemaal bij aan de groei van de markt.

De ultrasnelle lasermarkt in Europa zal naar verwachting groeien met een aanzienlijke CAGR tussen 2022 en 2030, als gevolg van een aanzienlijke investeringsstrategie in O&O en de toenemende toepassing van lasertechnologie in verschillende industriële sectoren. De Europese Unie heeft een aantal initiatieven gefinancierd met als doel ultrasnelle, afstembare laserbronnen te ontwikkelen met een hoog vermogen, weinig ruis en ultrasnelle snelheid door supercontinuümgeneratie.

Gerelateerde rapporten:

US Robotics Market Research Report – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Geavanceerde loodvrije piëzo-elektrische materialen marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport over de markt voorvirtuele vizieren – Wereldwijde voorspellingen tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Ultrafast Laser Market,Ultrafast Laser Market Analysis,Ultrafast Laser Market Growth