header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde kwantumcommunicatiemarkt: 8,3 miljard dollar waard tegen 2032, met 29,3% groei van 2023 tot 2032

Jan 10, 2024 8:00 PM ET

Marktanalyse:

De wereldwijde markt voor kwantumcommunicatie vertoont een aanzienlijk groeipotentieel. Groeiende veiligheidsproblemen en cyberdreigingen zouden de marktgroei stimuleren. Market Research Future (MRFR) stelt dat de waarde van de wereldwijde kwantumcommunicatiemarkt zal stijgen van USD 0,57 miljard in 2022 tot USD 8,3 miljard in 2032, met een groei van 29,3% CAGR tijdens de beoordelingsperiode (2023-2032).

quantum communication

Grote spelers:

Belangrijke spelers op de markt voor kwantumcommunicatie zijn,

  • AmberFlux
  • ATandT
  • Aliyun (Alibaba Cloud)
  • Atos
  • Fujitsu
  • Huawei Ark van de Noach Lab
  • ID Quantique
  • MagiQ
  • Mitsubishi
  • NEC Corporation
  • NTT Laboratoria
  • Raytheon/BBN
  • Toshiba
  • Quantumctek Co, Ltd

Ontvang nu PDF-voorbeeldpagina’s met enkele voordelen!!
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12240

Daarnaast stimuleren overheidsinitiatieven voor technologische ontwikkeling en kwantumtechnologie de omvang van de kwantumcommunicatiemarkt. Toenemend bewustzijn over de voordelen van kwantumcommunicatie verhoogt de toepassing van deze oplossingen in verschillende sectoren. Publieke sectoren bieden een belangrijke groeimogelijkheid voor de markt, waardoor de toepassingen van kwantumcommunicatie toenemen en de commerciële interesse in de technologie toeneemt.

Groeiende belangstelling voor baanbrekende actuele gebieden zoals kwantumcommunicatie, kwantumrekenen, kwantumoptica en kwantumfundamenten heeft een gunstige invloed op de markt. Het toenemende aantal onderzoeken naar nieuwe technologieën die betrouwbare kwantumcommunicatie over lange afstanden mogelijk maken en wetenschappelijke R & D versnellen, heeft een positieve invloed op de groei van de markt.

Ook de groeiende trend om kwantumcomputers te integreren in communicatiesystemen beïnvloedt de marktinkomsten. Kwantumcommunicatie is cruciaal voor de ondersteuning van veilige gegevensoverdracht in verschillende sectoren, zoals het bankwezen, defensie, energiedistributie en gezondheidszorg. De publieke en private sector kunnen het ultraveilige kwantumcommunicatiesysteem doorbreken. Bovendien stimuleren de toenemende ontwikkelingen op het gebied van telematica, die nodig zijn voor de ontwikkeling van kwantumcommunicatie, de groei van de markt.

Wereldwijde kwantumcommunicatiemarkt – Segmenten

Het marktrapport is onderverdeeld in producttypen, toepassingen en regio’s. Het producttype segment is onderverdeeld in software / oplossingen, hardware en diensten. Het toepassingssegment is onderverdeeld in nationale defensie, ruimtevaart, financiën en andere. Per regio is de kwantumcommunicatiemarkt onderverdeeld in Azië-Pacific, Noord- en Zuid-Amerika, Europa en de rest van de wereld.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Wereldwijde kwantumcommunicatiemarkt – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor kwantumcommunicatie. De groeiende toepassing van kwantumcommunicatie door overheden vanwege de potentiële voordelen voor de nationale veiligheid stimuleert de marktgroei. Daarnaast stimuleren aanzienlijke investeringen in kwantumonderzoek en kwantumcommunicatie de omvang van de markt. De grote aanwezigheid van grote technologieleveranciers en toenemende O&O-investeringen om de kwantumcommunicatietechnologie te verbeteren, ondersteunen de marktaandelen.

Wereldwijde markt voor kwantumcommunicatie – Analyse van de concurrentie

De zeer competitieve markt voor kwantumcommunicatie is gefragmenteerd door talloze gevestigde spelers. Overheersende strategieën uit de studie van recente ontwikkelingen van de spelers zijn onder andere productlancering, overeenkomst & partnerschap, acquisitie en expansie. De studie wijst op grote investeringen door multinationals en opkomende startups.

Industrie/innovatie/gerelateerd nieuws

08 nov 2023 – Azure Quantum heeft een strategische samenwerking aangekondigd met Photonic Inc. voor quantum at scaleShare. Samen willen ze nieuwe technologieën leveren die betrouwbare kwantumcommunicatie over lange afstanden mogelijk maken en wetenschappelijke R & D versnellen met apparaten voor kwantumcomputing die zullen worden geïntegreerd in Azure Quantum Elements.

Photonic richt zich op het bouwen van schaalbare, fouttolerante, gedistribueerde kwantumtechnologieën. Deze bedrijven zullen nieuwe mogelijkheden ontwikkelen op basis van hun unieke & complementaire benaderingen om de volgende fasen in kwantuminternetwerken te ontsluiten en het ecosysteem van kwantumcomputing te versterken met hun schaalbare kwantuminfrastructuur.

Top Trending Rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Quantum Communication Market,Quantum Communication Market Share,Quantum Communication Market Trends,Quantum Communication Market Aanlysis,Quantum Communication Companies