header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Palmherkenningsmarkt zal tegen 2032 USD 2.567,23 miljoen bereiken met een CAGR van 12,3% | MRFR

Jan 11, 2024 4:00 PM ET

Palmherkenningsmarktanalyse

In 2022 werd de omvang van de palmherkenningsmarkt geschat op ongeveer USD 741,68 miljoen. Volgens projecties zal de palmherkenningsmarkt groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 12,3% van USD 903,80 miljoen in 2023 tot USD 2.567,23 miljoen in 2032. De markt groeit door de toenemende voordelen die palmveinescanners hebben ten opzichte van andere biometrische technologieën en door de groeiende behoefte van bedrijven om gevoelige gegevens te beschermen.

Gratis voorbeeldbrochure PDF –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12195

De belangrijkste bedrijven in de palmherkenningsmarkt zijn

  • FUJITSU LTD
  • HITACHI LTD
  • NEC CORPORATIE
  • M2SYS TECHNOLOGIE
  • BIOSEC GROUP LTD
  • EPORTATION, INC.
  • IDLINK SYSTEMS PTE LTD
  • BIOENABLE TECHNOLOGIES PVT LTD
  • MOFIRIA CORPORATION
  • DAKAR SOFTWARE SYSTEMS
  • RECOGTECH B.V
  • IPROOV
  • REDROCK BIOMETRICS
  • FISERV, INC.

In tegenstelling tot vingerafdrukbiometrische technologie, die voor nauwkeurige identificatie afhankelijk is van de integriteit van de huid op de vingertop en negatief beïnvloed kan worden door factoren als leeftijd, omgeving, wonden, schaafwonden, kneuzingen, littekens, vuil en vet, heeft palmaderbiometrie dit probleem niet.

Gezichtsherkenningstechnologie brengt de gezichtsgeometrie van een persoon in kaart, inclusief de lengte van de kaaklijn, de afstand tussen de kin, het voorhoofd en de ogen, naast andere metingen. De palmadertechnologie gebruikt infrarood licht om het eigen aderpatroon van elke persoon in kaart te brengen en meet meer dan 5 miljoen datapunten in de aderstructuur van de handpalm.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Gezichtsherkenningscamera’s zijn in staat om personen op afstand te herkennen omdat ieders gezicht overal zichtbaar is. De privacy van gebruikers wordt ernstig in gevaar gebracht door deze openbare opsporing. Handpalmaders daarentegen zijn verborgen in de handen en kunnen alleen worden gefotografeerd onder infrarood licht met een close-up camera. Handpalmaderpatronen kunnen helemaal niet worden geïdentificeerd, in tegenstelling tot gezichtsidentificatie.

Daarom is de palmader een biometrisch kenmerk dat op toestemming is gebaseerd, waardoor het duidelijke privacyvoordelen biedt ten opzichte van gezichtsherkenning.

Sectorgewijs inzicht in de palmherkenningsmarkt

Hardware, Software & Diensten en Aanbod vormen de segmentatie van de Palmherkenningsmarkt.

Vingeraderbiometrie en Palmaderbiometrie zijn de twee productsegmenten waaruit de Palmherkenningsmarkt bestaat.

De segmenten Unimodaal Biometrisch Systeem en Multimodaal Biometrisch Systeem vormen het Authenticatiedeel van de Palmherkenningsmarkt.

De segmenten fysieke toegangscontrole & biometrische identificatie, logische toegangscontrole & biometrische identificatie en ingebed systeem vormen samen het functionaliteitssegment van de Palm Recognition Market.

De Palmherkenningsmarkt is onderverdeeld in vier verticale segmenten: BFSI, Commercieel, Industrieel en Overige.

De toepassingssegmenten OEM Eindapparaten, Gebruikersauthenticatie, Toegangscontrole & Biometrische Identificatie en Andere vormen samen de Palmherkenningsmarkt.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (200 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over de Palmherkenningsmarkt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/palm-recognition-market-12195

Regionale analyse

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika zijn de regio’s waarin de markt door het onderzoek is onderverdeeld. Biometrische technologieën voor authenticatie en verificatie zijn aangemoedigd als gevolg van de uitbreiding van overheidsregels en -normen voor het controleren van de verzameling en het gebruik van persoonlijke gegevens, evenals de beveiliging en bescherming van biometrische gegevens in het gebied. Er wordt verwacht dat deze vooruitgang een kans biedt voor palmveinescanners om uit te breiden op dit gebied.

Een aantal factoren draagt bij aan de opmerkelijke expansie van de palmherkenningsmarkt in de regio Azië-Pacific. De toepassing van palmherkenningstechnologie wordt gestimuleerd door de enorme bevolking van de regio, de snelle verstedelijking en technische verbeteringen op een aantal gebieden, waaronder overheid, gezondheidszorg en bankwezen.

Lees meer over het laatste nieuws en updates:

Gebarenherkenningsmarkt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/gesture-recognition-market/companies

CSP-netwerkanalysemarkt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/csp-network-analytics-market/companies

Markt voor referentiecontrolesoftware – https://www.marketresearchfuture.com/reports/reference-check-software-market/companies

Markt voor online betalingsgateways – https://www.marketresearchfuture.com/reports/online-payment-gateway-market/companies

IoT-beveiligingsmarkt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/iot-security-market/companies

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Websites: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Websites: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Palm Recognition Market,Palm Recognition Market Size,Palm Recognition Market Share,Palm Recognition Market Trends,Palm Recognition Market Analysis,Palm Recognition Market Report,Palm Recognition Market Research