header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De UAV LiDAR-markt zal stijgen tot $132M in 2030 (24,1% CAGR) – MRFR-rapport

Jan 11, 2024 2:00 PM ET

Marktoverzicht:

De omvang van de UAV LiDAR-markt zal naar verwachting 132 miljoen USD bereiken in 2030, met een CAGR van 24,1% in de periode 2020-2030. Tijdens de historische voorspellingsperiode, die eindigde in 2019, werd de wereldwijde markt gewaardeerd op ongeveer USD 12,8 miljard. Voor de huidige prognoseperiode, die eindigt in 2028, zal de markt waarschijnlijk een wereldwijde marktwaarde van USD 2,4 miljard bereiken.

Marktbereik:

De markt voor LiDAR-sensoren op UAV’s maakt het mogelijk om beelden vast te leggen die voorheen alleen mogelijk waren met een bemanning en omvangrijke LiDAR-sensoren aan boord van vliegtuigen. Een UAV uitgerust met een LiDAR-sensor en geavanceerde software kan LiDAR-foto’s uploaden naar de cloud.

Ontvang de gratis voorbeeldbrochure in PDF-formaat op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6256

Verslag reikwijdte

Rapportkenmerk

Details

Marktomvang in 2030

2030: 132 miljoen USD

CAGR

24,1% CAGR (2020-2030)

Basisjaar

2019

Voorspellingsperiode

2020-2030

Historische gegevens

2018

Prognose Eenheden

Waarde (miljoen USD)

Rapportdekking

Inkomstenprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Gedekte segmenten

per toepassing, component, type, & regio

Bestreken regio’s

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW)

Belangrijkste drijfveren voor de markt

Toenemende commerciële en residentiële groei

Dynamiek van de concurrentie:

Deze belangrijke spelers gebruiken een verscheidenheid aan tactieken om hun marktaandeel in de UAV LiDAR-markt op de wereldmarkt te behouden, waaronder fusies en overnames, samenwerking, partnerschappen, joint ventures, de ontwikkeling van nieuwe productlijnen, verbeteringen aan bestaande producten, de ontwikkeling van onderscheidende productieprocessen en vele andere om hun klantenkring in de onontgonnen UAV LiDAR-markt op de wereldmarkt te vergroten. De meest prominente hoofdrolspelers in de wereldwijde UAV LiDAR-markt worden hieronder genoemd:

  • Yellowscan (Frankrijk)
  • Velodyne LiDAR, Inc. (VS)
  • Sick AG (Duitsland)
  • Trimble Inc. (VS)
  • Riegl Laser Measurement Systems GmbH (Oostenrijk)
  • Optech Inc. (VS)
  • Leica Geosystems AG (Zwitserland)
  • Faro Technology (VS)
  • Phoenix LiDAR-systemen (VS)
  • DJI (China)
  • 3DR (VS)

Nu kopen : https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6256

USP van de markt:

Markt Drivers

De prominente aanwezigheid van markttrends, zoals de versoepeling van regels en voorschriften met betrekking tot het uitgebreide gebruik van marktgoederen en -diensten, zoals commerciële drones in verschillende toepassingen, en de groeiende vraag naar high-end LiDAR-drones voor gebruik in doeleinden zoals het in kaart brengen van corridors en precisielandbouwtoepassingen, zal de markt waarschijnlijk met vlag en wimpel laten zeilen. Dit zijn de belangrijkste factoren die de groei van de UAV LiDAR-marktinkomsten stimuleren.

Beperkingen in de markt

Het gebrek aan getrainde UAV operators is een van de belangrijkste problemen die de expansie van de UAV LiDAR markt belemmeren. In tegenstelling tot piloten van traditionele vliegtuigen moeten UAV-werknemers zorgen voor een hoger niveau van betrouwbaarheid van het systeem, met inbegrip van het voertuig, het grondstation en bijkomende zaken zoals communicatieapparatuur. Vergeleken met traditionele vliegtuigen zijn UAV-systemen meer afhankelijk van computertechnologie, automatische piloot en radiocommunicatie. Daarom zijn er meer vaardigheden en betrouwbare kennis nodig om operaties met LiDAR UAV-besturing uit te voeren. Dit is vooral opmerkelijk omdat het aantal ongevallen met UAV’s hoger is dan met bemande vliegtuigen. Een belangrijke belemmering voor de expansie van de UAV LiDAR markt in de huidige periode is dus het tekort aan geschoolde UAV operators. Er wordt verwacht dat een beter ontwerp van het besturingssysteem van UAV’s en een betere opleiding van UAV-operators dit probleem zullen oplossen.

COVID-19 Analyse:

Een van de opmerkelijke markten die tijdens de historische projectieperiode die eindigde in 2019 een hoge vlucht nam wat betreft vraag en groei, was de wereldwijde UAV LiDAR-markt. Toch, als onderdeel van de markt die probeert te functioneren na de verspreiding in 2020, hebben de abrupte verspreiding en opkomst van de pandemie een aanzienlijke opschudding veroorzaakt voor de productie- en productie-eenheden. Vanwege de regelgeving die is ingesteld om de verspreiding van de pandemie een halt toe te roepen en tegen het einde van de komende jaren de normale situatie te herstellen, heeft de markt te kampen met terugslag.

Tijdens de prognoseperiode, die eindigt in 2028, zijn er op de UAV LiDAR-markt opmerkelijke spelers die fondsen en investeringen opzetten voor de verbetering van hun productportfolio’s en technologische groei. Dit zal de markt helpen verliezen te dekken en de eerste stappen te zetten op het pad van groei.

Marktsegmentatie:

Gebaseerd op de toepassing

Het segment militaire toepassingen zal tijdens de evaluatieperiode waarschijnlijk groeien met een opmerkelijke CAGR.

Gebaseerd op de component

Door de aanwezigheid van speciale functies zoals het weergeven van beelden met een hoge resolutie, is het grootste marktaandeel in handen van het segment laserscanners.

Op basis van het type

Het grootste marktaandeel op de wereldmarkt is in handen van het roterende UAV LiDAR segment omdat deze minder duur en klein van formaat zijn.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (137 pagina’s) over de UAV LiDAR-markt: https://www.marketresearchfuture.com/reports/uav-lidar-market-6256

Regionale analyse:

Door het bestaan van zeer dichtbevolkte naties zoals China, India, Japan, Zuid-Korea en vele andere die de marktvraag in deze regio stimuleren, heeft de regio Azië-Stille Oceaan, die de snelst opkomende regio is, het grootste marktaandeel in de wereldwijde markt. Bovendien is de toenemende commerciële en residentiële ontwikkeling een ander element dat de vraag van de consument stimuleert.

Vanwege het bestaan van landen als Mexico, Canada en de Verenigde Staten, die een hoge mate van verstedelijking kennen en daardoor een hogere vraag genereren in deze regio, heeft de Noord-Amerikaanse regio het op één na grootste marktaandeel op de wereldmarkt. Een ander element dat de vraag op de markt beïnvloedt, is het bestaan van talrijke grote essentiële spelers. De UAV LiDAR-markt zal naar verwachting groeien in inkomsten gedurende de huidige prognoseperiode, die zal eindigen in 2028, dankzij het uitstekende niveau van de technologie die momenteel opduikt in de onderzoeks- en ontwikkelingsafdelingen in de Noord-Amerikaanse markt. In de huidige prognoseperiode zal de marktexpansie naar verwachting worden gedreven door het toenemende en wijdverspreide gebruik van UAV’s in verschillende markttoepassingen, waaronder land- en bosbouw, gevolgd door andere toepassingen zoals ruimtevaart en defensie en beheer van natuurlijke hulpbronnen. Hoewel de markt na de pandemie wil groeien en uitbreiden, zijn er hoge kosten verbonden aan UAV LiDAR die moeten worden verlaagd voor de uitbreiding van het klantenbestand.

De Europese regio heeft nu het op twee na grootste marktaandeel in de wereldmarkt als gevolg van de aanwezigheid van een technologisch geavanceerde infrastructuur die meer UAV LiDAR vereist voor de voortdurende verbetering ervan en dus meer groeivooruitzichten genereert in deze regio.

Door het gebrek aan adequate infrastructuur in zowel Zuid-Amerika als het Midden-Oosten en Afrika hebben deze twee regio’s het laagste marktaandeel. Een ander probleem dat de marktexpansie in deze gebieden beperkt, is het lage inkomen per hoofd van de bevolking.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (VK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  UAV LiDAR Market,UAV LiDAR Market Size,UAV LiDAR Market Share,UAV LiDAR Market Analysis,UAV LiDAR Market Trends,UAV LiDAR Market Research,UAV LiDAR Market Report,UAV LiDAR Market