header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde digitalisering in de BPO-markt zal van 2023 tot 2032 groeien met een CAGR van 13,7%.

Jan 11, 2024 7:00 PM ET

Digitalisering in de BPO-marktanalyse:

De wereldwijde markt voor digitalisering in BPO is booming en zal naar verwachting verder groeien tijdens de voorspellingsperiode. De significante en verstrekkende gevolgen van deze technologie op het slagveld zullen de marktgroei stimuleren. Volgens de analyse van MRFR zal de Digitalisering in BPO-markt groeien van 37.230,6 miljoen dollar in 2023 tot 117.953,2 miljoen dollar in 2032, met een CAGR van 13,7% gedurende de verwachte periode (2023-2032).

Grote spelers:

  • UiPath’s
  • Blauw Prisma
  • Automation Anywhere, Inc.
  • kore ai
  • Pegasystems Inc.
  • Quale Infotech
  • Kofax Inc.
  • Prolitus
  • Q3 Technologies, Inc.
  • AutomationEdge
  • Hexaware Technologies Limited.
  • debabit
  • NextProcess, LP
  • Nividous
  • LivePerson, Inc.
  • NTT-gegevens

Klik hier voor het Premiumrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11876

Digitalisering heeft grote veranderingen en kansen teweeggebracht in de Business Process Outsourcing (BPO) industrie. Hier zijn enkele belangrijke inzichten op basis van de geleverde zoekresultaten:

  1. Marktmomentum en groei:
  • De BPO-sector bevindt zich in een goede positie om te groeien op het gebied van digitalisering, aangezien de markt enorm is en de voordelen van digitalisering opwegen tegen de risico’s.
  • De BPO-markt heeft een snelle groei in BPM-deals gekend, gedreven door de vraag van klanten naar digitale oplossingen.
  1. Automatisering en optimalisatie:
  • Automatisering heeft bedrijven geholpen hun processen te optimaliseren en de klantervaring binnen de BPO-sector te verbeteren.
  • Operationele processen in de BPO-sector worden gerevolutioneerd door automatisering, AI, cloud-technologieën en het internet der dingen.
  1. Technologische vooruitgang:
  • AI-technologie heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van digitale industrieën, vooral op gebieden zoals spraakherkenning en machine learning.
  • Digitalisering heeft geleid tot een focus op het transformeren van activiteiten door de inzet van technologische oplossingen zoals natuurlijke-taalverwerking, robotische procesautomatisering en AI.
  1. Veranderingen in personeelsbestand en bedrijfsvoering:
  • De toenemende complexiteit van de diensten die worden aangeboden in de BPO-sector heeft een uitdaging gecreëerd, die leidt tot een grotere vraag naar werknemers met een breed scala aan technische vaardigheden.
  • BPO’s moeten manieren vinden om winstgevend te blijven zonder de tarieven te verhogen, aangezien de concurrentie voor werknemers, vooral die met technische vaardigheden, toeneemt, waardoor de lonen stijgen en de kosten stijgen.
  1. Customer Excellence en transformatie:
  • Digitale BPO speelt een belangrijke rol bij het pionieren op het gebied van Customer Excellence en luidt een nieuw tijdperk van transformatie in binnen de BPO-sector.

Koop dit onderzoeksrapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11876

Digitalisering in de BPO-markt – Segmenten

De segmentatie van de BPO-markt op basis van technologie omvat automatisering van bedrijfsprocessen, automatisering van robotprocessen, kunstmatige intelligentie (AI), spraak-naar-tekst, big data en business analytics, en andere technologieën. Van deze technologieën is big data en business analytics het leidende segment. Binnen de BPO-sector wordt big data analytics-technologie op grote schaal gebruikt om bedrijfsprocessen te automatiseren, wat leidt tot een verbeterde productiviteit en een betere klantervaring. BPO-bedrijven gebruiken big data analytics om strategische inzichten af te leiden uit de grote hoeveelheid gegevens die ze verzamelen, waardoor ze hun klanten waardevolle inzichten kunnen bieden en sterkere klantrelaties kunnen opbouwen. De komst van disruptieve technologieën heeft de relatie tussen BPO en de klant fundamenteel veranderd, waarbij big data en analytics-technologie belangrijke toepassingen heeft gevonden, met name in callcenters.

Ga naar het volledige rapport:

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/digitalization-in-bpo-market-11876

Digitalisering in de BPO-markt – Regionale analyse

Verschillende regio’s geven prioriteit aan verschillende digitale transformatiegebieden op basis van hun innovatieniveau. Deze prioritering wordt beïnvloed door de analyse van statistische informatie over de transformatie van de regionale economie.

De ontwikkeling van de digitale economie in China heeft de transformatie van oude en nieuwe groeimotoren vergemakkelijkt, de upgrading van technologische innovatiecapaciteit bevorderd en schaal- en toepassingsvoordelen gerealiseerd.

Regionale digitalisering is een drijvende kracht geworden voor hoogwaardige economische ontwikkeling, waardoor vraag en aanbod van factoren effectief in evenwicht worden gebracht en hoogwaardige economische ontwikkeling wordt bevorderd.

Concluderend kan worden gesteld dat digitalisering de BPO-markt aanzienlijk heeft beïnvloed en heeft geleid tot vooruitgang op het gebied van technologie, operationele processen en customer excellence. Deze transformatie heeft de BPO-sector gepositioneerd voor voortdurende groei en evolutie in het digitale tijdperk.

Toonaangevende rapporten:

Amerikaanse woningbeveiligingsmarkt

Amerikaanse markt voor geavanceerde procesbesturing (APC)

Amerikaanse markt voor identiteitscontrole

Amerikaanse markt voor datahistorici

Amerikaanse markt voor smart ticketing

VS Blockchain in telecommunicatie en postdiensten markt

VS Wereldwijde Enterprise High-Productivity Application Platform As A Service-markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Digitalization in BPO Market,Digitalization in BPO Market Size,Digitalization in BPO Market Share,Digitalization in BPO Market Growth,Digitalization in BPO Market Demand,Digitalization in BPO Market Analysis,Digitalization in BPO Market Scope