header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LexisNexis kondigt de lancering aan van Lexis AI Commercial Preview in Canada en het Verenigd Koninkrijk, de meest uitgebreide wereldwijde juridische generatieve AI-oplossing

Jan 11, 2024 1:00 AM ET

Lexis AI levert veilige generatieve AI-tools die efficiëntie, effectiviteit en betrouwbare resultaten voor advocaten bevorderen

Toronto, ON – 11 januari 2024 LexisNexis® Legal & Professional, een toonaangevende wereldwijde leverancier van informatie en analyses, kondigde vandaag de lancering aan van de Canadese en Britse commerciële preview van Lexis AI™, een generatieve AI-oplossing die is ontworpen om juridisch werk te transformeren. Lexis AI combineert de kracht van generatieve AI met LexisNexis zoektechnologie die naadloos door zowel Engelse als Franse juridische content navigeert. Lexis AI is gebaseerd op ons uitgebreide archief van nauwkeurige en exclusieve Canadese juridische content en use cases. Resultaten worden altijd ondersteund door verifieerbare, citeerbare autoriteit. Lexis AI is nu algemeen beschikbaar in de VS, na een succesvolle commerciële preview in 2023.

Lexis AI-technologie biedt conversatiegericht zoeken, inzichtelijke samenvattingen, intelligente juridische concepten en mogelijkheden om documenten te uploaden, allemaal ondersteund door geavanceerde encryptie- en privacytechnologie om gevoelige gegevens veilig te houden. Conversational search vereenvoudigt het complexe en tijdrovende juridische onderzoeksproces en biedt een gebruiksvriendelijke zoekervaring voor verschillende juridische vragen, compleet met citaten. Dit stelt advocaten in staat om effectief en efficiënt onderzoek te doen. Verbeterde samenvatting biedt een aangepaste samenvatting van juridische documenten, wat inzichtelijke analyse versnelt en begeleidt. Generative document drafting begeleidt klanten bij het opstellen van juridische documenten, waarbij automatisch een eerste concept wordt gegenereerd op basis van aanwijzingen van de gebruiker. Met deze innovatieve functie kunnen gebruikers eenvoudig de taal en toon aanpassen aan hun behoeften. Bovendien kunnen documenten snel worden geanalyseerd, samengevat en kunnen belangrijke inzichten uit juridische documenten worden gehaald.

“We zijn verheugd dat we deze transformatieve technologie aan klanten kunnen aanbieden”, zegt Eric Wright, CEO van LexisNexis Legal & Professional Canada. “De Lexis AI-oplossing biedt unieke tools voor Canadese advocaten die gebruik maken van onze uitgebreide, hoogwaardige content om de snelheid, kwaliteit en effectiviteit van hun praktijk en bedrijf drastisch te verbeteren.”

Specifiek afgestemd op Canadese juridische professionals, zal het Lexis AI aanbod interacties in zowel het Engels als Frans ondersteunen waarmee gebruikers in het hele land toegang krijgen tot Halsbury\’ Laws of Canada, de enige up-to-date nationale juridische encyclopedie, Juris Classeur®, de enige Franse civielrechtelijke encyclopedie in Canada, evenals unieke en exclusieve Engelse en Franse commentaren, Pleadings, Motions en Facta rechtbankdocumenten en praktische begeleiding.

“LexisNexis heeft uitgebreide ervaring uit de eerste hand met het gebruik van kunstmatige intelligentie technologie, waaronder het direct samenwerken met grote LLM makers en vertrouwde cloud providers om snellere, nauwkeurigere, transparantere en veiligere generatieve AI-oplossingen te ontwikkelen,” zegt Philippe Poignant, CTO LNNA, UK en CEMEA LexisNexis Legal & Professional. “Als leider op het gebied van juridische AI en analytics zijn wij het best gepositioneerd om deze geavanceerde technologieën te leveren die het succes van onze klanten zullen versnellen.”

LexisNexis ontwikkelt op verantwoorde wijze juridische AI-oplossingen met menselijk toezicht. LexisNexis, onderdeel van RELX, volgt de RELX Responsible AI Principles, houdt rekening met de werkelijke impact van haar oplossingen op mensen en onderneemt actie om het ontstaan of versterken van oneerlijke vooroordelen te voorkomen. Het bedrijf zet zich al meer dan 50 jaar in voor gegevensbeveiliging en privacy in de juridische sector. LexisNexis heeft meer dan 2.000 technologen, datawetenschappers en materiedeskundigen in dienst om haar oplossingen te ontwikkelen, testen en valideren en uitgebreide, accurate informatie te leveren.

Tegelijkertijd heeft LexisNexis Canada het Lexis AI Insider-programma aangekondigd, dat openstaat voor juridische professionals in het hele land. Het programma is ontworpen om de juridische sector te ondersteunen met generatieve AI-educatie en LexisNexis Canada breaking news over de nieuwste AI-ontwikkelingen. Insiders kunnen zich aanmelden om als een van de eersten kennis te maken met Lexis AI. Ga naar https://www.lexisnexis.ca/lexis-plus-ai-insider om u aan te melden voor het Lexis ® AI Insider programma .

Ga voor meer informatie over Lexis AI naar http://www.lexisnexis.ca/ai.

Ga voor het downloaden van het LexisNexis Canada Generative AI & the Legal Profession-rapport naar lexisnexis.ca/legal-ai-report.

Over LexisNexis Legal & Professional

LexisNexis® Legal & Professional levert juridische, regelgevende en zakelijke informatie en analyses die klanten helpen hun productiviteit te verhogen, besluitvorming te verbeteren, betere resultaten te behalen en de rechtsstaat wereldwijd te bevorderen. Als digitale pionier bracht het bedrijf als eerste juridische en zakelijke informatie online met de Lexis® en Nexis® diensten. LexisNexis Legal & Professional, dat klanten bedient in meer dan 150 landen met 11.300 medewerkers wereldwijd, is onderdeel van RELX, een wereldwijde leverancier van informatiegebaseerde analyses en beslissingstools voor professionele en zakelijke klanten.

Over RELX

RELX is een wereldwijde leverancier van op informatie gebaseerde analyses en besluitvormingstools voor professionele en zakelijke klanten. De groep bedient klanten in meer dan 180 landen en heeft kantoren in ongeveer 40 landen. Er werken meer dan 35.000 mensen, waarvan 40% in Noord-Amerika. De aandelen van RELX PLC, het moederbedrijf, worden verhandeld op de beurzen van Londen, Amsterdam en New York onder de volgende tickersymbolen: Londen: REL; Amsterdam: REN; New York: RELX. De marktkapitalisatie is ongeveer £49,5 miljard, €56,3 miljard, $61,8 miljard.

Mediacontact

Lori Harito, Publicist
[email protected]
1-416-523-9602