header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Buy Now Pay Later (BNPL) marktomvang tot USD 75,75 miljard, met een CAGR van 2,80% tegen 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jan 16, 2024 1:00 PM ET

Inleiding:

De Buy Now Pay Later (BNPL) markt is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid en heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop consumenten winkelen en hun aankopen betalen. Deze innovatieve betaaloplossing biedt klanten de flexibiliteit om aankopen te doen zonder onmiddellijke betaling, waardoor ze de kosten kunnen spreiden over een bepaalde periode. De Buy Now Pay Later (BNPL) marktsector zal naar verwachting groeien van USD 12,07 miljard in 2023 tot USD 75,75 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 25,80% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Marktoverzicht:

De BNPL-markt heeft een exponentiële groei doorgemaakt, aangewakkerd door veranderende consumentenvoorkeuren en de opkomst van e-commerce. Nu het gemak van online winkelen steeds populairder wordt, zijn consumenten op zoek naar flexibele betalingsopties die aansluiten bij hun financiële situatie. De BNPL-markt speelt in op deze vraag en biedt een naadloze betaalervaring en een alternatief voor traditionele creditcards.

Gratis voorbeeld PDF-brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11658

Belangrijkste marktsegmenten:

De BNPL markt kan worden gesegmenteerd op basis van doelgroep en verticale marktsegmenten. Wat de doelgroep betreft, richt de markt zich op zowel consumenten als bedrijven. Consumenten profiteren van de mogelijkheid om aankopen te doen zonder onmiddellijke betaling, terwijl bedrijven een hogere omzet en klantenbinding krijgen. Wat verticals betreft, beslaat de BNPL markt verschillende sectoren, waaronder mode, elektronica, woningdecoratie en meer.

Belangrijkste bedrijven:

Verschillende belangrijke bedrijven hebben zich ontpopt als belangrijke spelers op de BNPL-markt. Enkele van de prominente namen zijn:

  • Affirm Inc.
  • Klarna Inc.
  • Splitit Payments Ltd.
  • Sezzle
  • Perpay Inc.
  • Zip Co, Ltd.
  • PayPal Holdings Inc.
  • AfterPay Limited
  • Openpay
  • LatitudePay Financiële diensten
  • HSBC Groep

Koop nu een premium onderzoeksrapport – Krijg uitgebreid inzicht in de markt.

Drijfveren voor de markt:

Verschillende factoren dragen bij aan de groei van de BNPL markt:

Gemak en Flexibiliteit: Het gemak en de flexibiliteit die BNPL-oplossingen bieden, trekken consumenten aan die liever niet vertrouwen op creditcards of traditionele financieringsopties.

Toename van online winkelen: De snelle groei van e-commerce heeft geleid tot een toename van online aankopen, wat de vraag naar flexibele betaaloplossingen zoals BNPL stimuleert.

Millennial en Gen Z voorkeuren: Jongere generaties geven de voorkeur aan ervaringen boven eigendom, waardoor BNPL voor hen een aantrekkelijke optie is om toegang te krijgen tot de nieuwste producten zonder onmiddellijke betaling.

Regionale inzichten:

De BNPL-markt heeft wereldwijd aan populariteit gewonnen, waarbij verschillende regio’s een aanzienlijke groei laten zien. Noord-Amerika en Europa zijn leidende markten voor BNPL-diensten, gedreven door technologische vooruitgang en een gunstige houding van consumenten ten opzichte van alternatieve betaaloplossingen. Azië-Pacific maakt ook een snelle groei door, gestimuleerd door de toenemende penetratie van smartphones en het toenemende gebruik van e-commerce.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) over de Buy Now Pay Later (BNPL) markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/buy-now-pay-later-bnpl-market-11658

Laatste nieuws uit de sector:

De BNPL-markt blijft zich ontwikkelen, met nieuwe ontwikkelingen en partnerschappen die het industriële landschap vormgeven. Onlangs zijn grote retailers gaan samenwerken met BNPL-aanbieders om hun klanten handige betalingsmogelijkheden te bieden. Daarnaast breiden BNPL-aanbieders hun diensten uit naar aankopen in de winkel, waardoor hun aanwezigheid in de retailsector verder wordt versterkt.

Conclusie:

De Buy Now Pay Later (BNPL) markt is een game-changer in de retailsector en biedt consumenten een gemakkelijke en flexibele betaaloptie. Met de opkomst van e-commerce en veranderende consumentenvoorkeuren zal de markt de komende jaren naar verwachting blijven groeien. Naarmate meer spelers de markt betreden en innovaties de sector blijven veranderen, zal de BNPL-markt een revolutie teweegbrengen in de manier waarop consumenten winkelen en voor hun aankopen betalen.

Blader door meer Informatie- en Communicatietechnologie Onderzoeksrapporten.

Meer inzichten van MRFR

Deeleconomie markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/sharing-economy-market-11340

Geen-code AI-platform markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/no-code-ai-platform-market-11647

5g vraag en diensten markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/5g-demand-and-services-market-16099

Markt voor optische tekenherkenning –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/optical-character-recognition-market-16196

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contacteer ons: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Buy Now Pay Later (BNPL) Market,Buy Now Pay Later (BNPL) Market Size,Buy Now Pay Later (BNPL) Market Share,Buy Now Pay Later (BNPL) Market Growth,Buy Now Pay Later (BNPL) Market Trends,BNPL Demand