header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Data Broker-marktomvang zal stijgen met een CAGR van 7,50% tijdens de voorspellingsperiode van 2023 tot 2032

Jan 16, 2024 5:00 PM ET

Overzicht van de Data Broker-markt:

De markt voor gegevensmakelaars verwijst naar een snel groeiende bedrijfstak waarin bedrijven informatie uit verschillende bronnen verzamelen, verwerken en in licentie geven aan andere organisaties. Deze gegevensmakelaars verzamelen en analyseren gegevens en verschaffen waardevolle inzichten en informatie aan bedrijven om weloverwogen beslissingen te nemen en gerichte marketingstrategieën te ontwikkelen. De Data Broker-markt zal naar verwachting groeien van 264,2 miljard USD in 2023 tot 471,25 miljard USD in 2032, met een CAGR van 7,50% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Datamakelaars werken met zowel B2B- als B2C-bedrijven en verzamelen een breed scala aan informatie, zoals bedrijfsgegevens, financieringsgegevens van bedrijven, community- en archiefgegevens, productbeoordelingsgegevens en persoonlijke consumentengegevens. Ze voegen deze informatie uit meerdere bronnen samen om gebruikerscategorieën te creëren waarop bedrijven kunnen inspelen, zodat ze hun marketingstrategieën effectief kunnen afstemmen.

De markt voor gegevensmakelaars is een snel groeiende sector die een cruciale rol speelt in het helpen van bedrijven om te profiteren van het immense potentieel van gegevens en digitale technologie. Datamakelaars zijn erkende bedrijven die zich bezighouden met het verzamelen, verwerken en in licentie geven van informatie aan verschillende bedrijven. Ze verzamelen, analyseren en verkopen gegevens aan organisaties, zodat ze weloverwogen beslissingen kunnen nemen en gerichte marketingstrategieën kunnen ontwikkelen.

Download gratis PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11676

Belangrijkste spelers:

 • Acxiom
 • Experian
 • Equifax
 • CoreLogic
 • TransUnion
 • Oracle
 • Lifelock
 • I.G. Kapitaal
 • PeekYou
 • TowerData
 • Alibaba
 • Bloomberg
 • Datasift
 • FICO
 • RELAX
 • Thomson Reuters
 • Wolters Kluver
 • Ignite Technologieën
 • HG Gegevens
 • IBM
 • Morningstar
 • Qlik
 • IHS Markit

Koop dit rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11676

Marktsegmentaties:

De segmentatie van de gegevensmakelaardijmarkt omvat verschillende aspecten, waaronder marktintroductie, segmentaties, status en trends, kansen en uitdagingen, industrieketen, concurrentieanalyse, bedrijfsprofielen en handelsstatistieken. Daarnaast wordt de markt gesegmenteerd op basis van gegevenstypes, eindgebruiksectoren en regionale analyse, wat de groei en ontwikkeling van de gegevensmakelaardij-industrie beïnvloedt.

Bovendien gebruiken gegevensmakelaars de informatie die ze verzamelen om segmenten of doelgroepen te creëren van gebruikers met vergelijkbaar gedrag, die vervolgens worden verkocht aan bedrijven. Deze segmentatie maakt gerichte marketing en op maat gemaakte strategieën voor verschillende gebruikersgroepen mogelijk. De markt van de gegevensmakelaars omvat ook het verzamelen en samenvoegen van gegevens uit verschillende bronnen, waaronder het internet, om gebruikerscategorieën te creëren die bedrijven effectief kunnen benaderen.

Marktdynamiek en regionale trends:

De markt voor gegevensmakelaars vertoont dynamische trends in verschillende regio’s, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika. Elke regio heeft zijn eigen reeks marktstuwers, beperkingen, kansen en uitdagingen die de groei en ontwikkeling van de gegevensmakelaardij-industrie beïnvloeden.

Toegang tot het volledige rapport van Data Broker Market:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/data-broker-market-11676

Soorten gegevens en toepassingen:

De markt voor gegevensmakelaars omvat verschillende soorten gegevens, waaronder ongestructureerde gegevens, gestructureerde gegevens en gegevens met een aangepaste structuur. Deze gegevenstypen worden gebruikt in verschillende toepassingen, zoals BFSI, detailhandel en FMCG, productie, media en de overheidssector.

Samengevat is de markt voor gegevensmakelaars een snel groeiende sector die waardevolle datadiensten levert aan bedrijven in verschillende sectoren, zodat ze weloverwogen beslissingen kunnen nemen en gerichte marketingstrategieën kunnen ontwikkelen.

Andere gerelateerde rapporten:

Telecom Beheerde Diensten Markt

Open IoT-platform markt

Industriële IoT-platform markt

Data Warehouse als een Service-markt

Markt voor inspectiebeheersoftware

Markt voor digitale werkplekken

Markt voor Robo-adviessoftware

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Data Broker Market,Global Data Broker Market,Data Broker Market Size,Data Broker Market Share,Data Broker Market Growth,Data Broker Market Scope