header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt van automatische opslag- en zoeksystemen (ASRS) zal van 2023 tot 2032 naar verwachting 16785,0 miljoen dollar bereiken en groeien met een CAGR van 7,4%.

Jan 16, 2024 7:00 PM ET

Inzichten in de markt voor geautomatiseerde opslag- en zoeksystemen (ASRS):

De markt voor automatische opslag- en zoeksystemen (ASRS) zal naar verwachting groeien van 8851,40 miljoen dollar in 2023 tot 16785,0 miljoen dollar in 2032, met een CAGR van 7,4% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032). De vooruitgang van industriële apparatuur als gevolg van de vierde industriële revolutie heeft geleid tot innovaties zoals geautomatiseerde opslag- en zoeksystemen. Dit zal vrijwel zeker helpen bij het verhogen van de productie-output van een industrie. De dominantie van de productiesector kan worden toegeschreven aan de hoge nauwkeurigheid en efficiëntie van de productie die het resultaat zijn van deze industriële revoluties. Het belang van fabrieksautomatiseringstechnologie is de afgelopen jaren ook toegenomen.

Elk geautomatiseerd opslagsysteem is uitgerust met tools voor arbeids- en voorraadbeheer. Elk van deze systemen is erg in trek bij magazijn- en voorraadbeheerders vanwege de mogelijkheid om de hoeveelheden en producten te controleren die op verschillende locaties binnen het systeem worden bewaard. Doordat arbeid en afval nauwgezet worden beheerd, dalen de programmakosten voor de eindgebruiker. Bovendien wordt magazijnautomatisering bereikt door de implementatie van ASRS, wat de arbeidskosten verlaagt en optimaal ruimtegebruik stimuleert.

Ontvang een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3886

Belangrijkste spelers:

  • Honeywell International Inc
  • Murata Machinery Ltd
  • SSI Schaffer Groep
  • Hairobotics
  • Exotec
  • Opex Corporation
  • Toyota
  • Bastian Oplossingen
  • Vanderland Industries BV
  • Swisslog Holdings AG
  • Kardex
  • Autostore Holdings Ltd.
  • Kuka Ag
  • Knapp AG
  • Daifuku Co Ltd

zijn de belangrijkste verkopers in de markt van Automated Storage and Retrieval Systems (ASRS).

Ontvang de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/automated-storage-retrieval-system-market-3886

Regionale analyse van de markt voor geautomatiseerde opslag- en zoeksystemen (ASRS):

De Verenigde Staten, Canada en Mexico behoren tot de belangrijkste naties in Noord-Amerika, een centrum van technologische ontwikkeling. Als gevolg hiervan blijft de productiesector de belangrijkste bron van welvaart, werkgelegenheid en innovatie in de regio. Organisaties in de Verenigde Staten erkennen het potentieel van IoT-gebaseerde geautomatiseerde opslagoplossingen om de kosten verder te verlagen en tijd te besparen.

Europa was de eerste regio om industriële automatisering te implementeren. Europa zorgt voor de financiering van meer dan een derde van alle Industrie 4.0-investeringen wereldwijd. De belangrijkste markten liggen in Noord- en West-Europa, met Duitsland als huidige leider en het land waar de uitdrukking voor het eerst opkwam. In termen van de implementatie van magazijnautomatisering is Noord-Europa traditioneel de meest vooruitstrevende markt. De implementatie van geavanceerde en geraffineerde automatisering werd extra gemotiveerd door de ongunstige werkomstandigheden in de fabriek en de exorbitante arbeidskosten.

Marktsegmentatie van automatische opslag- en zoeksystemen (ASRS):

Op basis van type is de markt voor automatische opslag- en zoeksystemen (ASRS) onderverdeeld in op lading gebaseerde ASRS, op shuttle en bot gebaseerde ASRS, op carrousel gebaseerde ASRS en verticale liftmodule ASRS.

Op basis van de industriële sectoren is de markt voor automatische opslag- en zoeksystemen (ASRS) onderverdeeld in auto’s, metalen en machines, voeding en dranken, chemicaliën, gezondheidszorg, halfgeleiders en elektronica, detailhandel en e-commerce, luchtvaart en andere.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3886

In opkomende economieën kan de behoefte aan bekwame operators om de juiste werking en het onderhoud van geautomatiseerde material-handling systemen te garanderen een belangrijke belemmering vormen. Desondanks hebben leveranciers van geautomatiseerde material-handlingsystemen periodiek onderhoud geïmplementeerd in een poging dit probleem te verminderen. De onderzochte markt identificeert ook de behoefte aan gespecialiseerde arbeidskrachten om een verscheidenheid aan taken uit te voeren tijdens de levensduur van de voertuigen als een belangrijk punt van zorg, naast de aanzienlijke investeringen vooraf.

Lees meer artikel-

Smartwatch batterij marktonderzoeksrapport – voorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overautomatiseringsbesturing in de water- en afvalwatermarkt – Prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over demarkt voor brandsprinklersystemen – Wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor servomotoren en aandrijvingen – Wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapport overbatterijbeheersystemen (BMS) voor energieopslagsystemen (ESS) – Wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Automated Storage and Retrieval Systems (ASRS) Market,Automated Storage and Retrieval Systems (ASRS) Market Size,Automated Storage and Retrieval Systems (ASRS) Market Share,Automated Storage and Retrieval Systems (ASRS) Market Trend,Automated Storage and Retrieval Systems (ASRS) Market Growth,Automated Storage and Retrieval Systems (ASRS) Market Outlook