header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor biometrische systemen zal van 2023 tot 2032 naar verwachting 99,97 miljard dollar bereiken en groeien met een CAGR van 14,10%.

Jan 16, 2024 4:00 PM ET

Inzicht in de markt voor biometrische systemen:

De markt voor biometrische systemen zal naar verwachting groeien van USD 34,8 miljard in 2023 tot USD 99,97 miljard in 2032, met een CAGR van 14,10% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032). Een belangrijke factor die de groei van de markt voor biometrische systemen stimuleert, is de toenemende implementatie van biometrische technologie voor identificatie- en verificatiedoeleinden in consumentenelektronica. De snelle expansie van de markt wordt verder bevorderd door de grotere nadruk die overheden leggen op het uitbannen van fictieve vermeldingen van begunstigden, het verbeteren van het bestuur en het faciliteren van uitkeringen aan personen die in armoede leven via biometrische middelen.

Om daders te identificeren, worden vooral biometrische kenmerken zoals iris, stem, vingerafdruk, handtekening, DNA, handgeometrie en aderpatronen gescand. Het installeren van biometrische systemen wordt vooral gedaan om criminele activiteiten en terroristische aanvallen te ontmoedigen. Door de implementatie van biometrische technologie zijn miljoenen strafzaken opgelost.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3754

Belangrijkste spelers:

  • NEC Corporation (Japan)
  • BIO-Key International Inc. (VS)
  • SA (Frankrijk)
  • Secunet Security Networks AG (Duitsland)
  • Cross Match Technologies (VS)
  • Fujitsu Ltd. (Japan)
  • Cognitec Systems GmbH (Duitsland)
  • Thales SA (Frankrijk)
  • Precise Biometrics AB (Zweden)
  • Aware Inc. (VS),

zijn de belangrijkste leveranciers in de markt voor biometrische systemen.

Ontvang de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/biometric-system-market-3754

Regionale analyse van de markt voor biometrische systemen:

Het marktsegment voor biometrische systemen in Noord-Amerika zal deze industrie domineren. Dit kan worden toegeschreven aan de stijgende vraag naar biometrische systeemoplossingen binnen de informatie- en technologie-industrie. Er is documentatie over uitgebreide biometrische software-implementaties in de regio, die doeleinden dienen als aanwezigheidscontrole van personeel, identificatieverificatie en authenticatie.

Europa heeft het op één na grootste marktaandeel voor biometrische systemen, vanwege de groeiende vraag naar biometrische toegangsoplossingen in de auto-industrie. De regering van het Verenigd Koninkrijk heeft regelgeving uitgevaardigd met betrekking tot de algoritmische transparantie van kunstmatige intelligentie die wordt gebruikt in biometrische systemen.

Van 2023 tot 2032 zal de markt voor biometrische systemen in Azië-Pacific naar verwachting groeien met de hoogste CAGR. Het toenemende gebruik van op biometrische technologie gebaseerde toegangscontrole en handtekeningherkenningssystemen in de consumentenelektronica, publieke & overheid en auto-industrie zal de groei van de markt in de regio stimuleren.

Marktsegmentatie biometrische systemen:

De marktsegmentatie van biometrische systemen op basis van componenten omvat hardware en software.

De marktsegmentatie van het biometrisch systeem op basis van verificatietype omvat Authenticatie met één enkele factor en Authenticatie met meerdere factoren.

De segmentatie van de markt voor biometrische systemen op basis van functie omvat contactloos en andere.

De segmentatie van de markt voor biometrische systemen op basis van toepassing omvat overheid, commerciële toepassingen en gezondheidszorg.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3754

Om biometrische betalingen te autoriseren, vereisen deze contactloze biometrische betaalkaarten dat gebruikers hun gezicht of vingerafdruk valideren met behulp van eerder opgeslagen gegevens om hun identiteit te bevestigen. Biometrische betaalkaarten verifiëren de identiteit van de kaarthouder door het gebruik van halfgeleidertechnologieën en biometrie. De biometrische informatie van de klant wordt veilig bewaard. Biometrische betaalkaarten worden steeds vaker gebruikt door fintech-bedrijven om de veiligheid van kaarttransacties te verbeteren. Het gebruik van biometrische technologie in de detailhandel en e-commerce en de toenemende prevalentie van fraude en phishing zijn factoren die de markt stimuleren. Hierdoor worden de inkomsten uit de markt voor biometrische systemen gestimuleerd.

Lees meer artikel-

Infrarood Opto-elektronica Marktonderzoeksrapport – Prognose tot 2032

MLCC voor 5G-smartphones marktonderzoeksrapport – voorspelling tot 2032

Aziatisch-Pacifisch marktonderzoeksrapport over industriële automatisering – Wereldwijde prognose tot 2032

Asia-Pacific Robotics marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2032

XR Hardware marktonderzoeksrapport – voorspelling voor 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Biometric System Market,Biometric System Market Size,Biometric System Market Share,Biometric System Market Trend,Biometric System Market Outlook,Biometric System Market Growth