header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor fijnstofmonitoring zal tegen 2032 naar verwachting USD 3,93 miljard bereiken, met een CAGR van 11,30% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

Jan 16, 2024 1:00 PM ET

Marktoverzicht

Market Research Future (MRFR) belicht in zijn rapport Particulate Matter Monitoring Market Information By Application, Distribution Channel And Region – Forecast till 2032″ de markt zal in 2032 USD 3,93 miljard bereiken met een CAGR van 11,30%.

Concurrentielandschap van de markt:

  • ACOEM Groep (Frankrijk)
  • Thermo Fisher Scientific, Inc. (VS)
  • AMETEK (VS)
  • Spectris plc (VK)
  • Siemens (Duitsland)

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12356

Industrieën moeten de PM-emissies controleren en verlagen volgens strikte wetten om het milieu en de volksgezondheid te beschermen. Er is professioneel personeel nodig vanwege de potentiële complexiteit van gegevensverwerking en -analyse. De deeltjesmonitoringsector zal misschien niet zo effectief of snel groeien als zou kunnen als bedrijven die efficiënte PM-monitoringsystemen proberen op te zetten en te onderhouden, problemen ondervinden bij de installatie, het onderhoud en de werking. Nu bedrijven geavanceerde sensoren en systemen ontwikkelen om het beheer van vervuiling te ondersteunen en naleving van de wetten voor luchtkwaliteit te garanderen, groeit de markt voor PM-monitoringtechnologie als antwoord op de groeiende vraag naar deze technologie. De implementatie van geavanceerde PM-monitoringsystemen is nodig om de naleving van deze criteria te garanderen. De snelle technologische vooruitgang in luchtkwaliteitsmonitoringsystemen en de snelle groei in de markt voor fijnstofmonitoring stimuleren de CAGR van de markt.

Snelle technische verbeteringen in luchtkwaliteitsbewakingssystemen stimuleren de groei van de inkomsten in de markt voor fijnstofbewaking. Deze technologieën maken het mogelijk om variaties in luchtvervuiling in verschillende omgevingen, zoals steden, fabrieken en andere plaatsen, te meten, te controleren en te voorspellen. Zwevende deeltjes in de lucht, vooral PM2,5-deeltjes, kunnen de gezondheid van mensen ernstig schaden. Met een diameter van minder dan tien micrometer kunnen deze kleine deeltjes het ademhalingssysteem bereiken via de mond en neus en diep doordringen in het longweefsel, waardoor schade en ontstekingen ontstaan. Industrieën hebben geïnvesteerd in betrouwbare monitoringsystemen om te voldoen aan de strengere regels voor luchtkwaliteit die overheden wereldwijd hebben ingesteld. De selectie van apparaten is een uitdaging omdat verschillende meetlocaties verschillende omgevingscondities hebben die verschillende soorten apparatuur vereisen. Expertise en middelen zijn nodig om nauwkeurige kalibratie en consistente nauwkeurigheid van gegevens te garanderen. Frequente reparaties en kwaliteitscontroles zijn nodig om een continue, betrouwbare werking te garanderen, vooral in afgelegen of vijandige gebieden.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12356

Markt segmentatie

Binnen- en buitenmonitoring maken deel uit van de marktsegmentatie van fijnstofmonitoring op basis van type. Lichtverstrooiing, gravimetrie, bèta-verzwakking, opaciteit en andere zijn opgenomen in de marktsegmentatie van fijnstofmonitoring op basis van technologie. PM1, PM2.5, PM5 en PM10 worden meegenomen in de segmentatie van de markt voor fijnstofmonitoring op basis van deeltjesgrootte. Procesindustrieën, binnenluchtmonitoring, gezondheidszorg en omgevingsluchtmonitoring maken deel uit van de marktsegmentatie van deeltjesmateriemonitoring op basis van toepassing.

Regionaal inzicht

Met een marktaandeel leidt Noord-Amerika de wereldmarkt voor deeltjesmonitoring. Om de luchtvervuiling te verminderen hebben Noord-Amerikaanse landen, met name de Verenigde Staten en Canada, strenge milieuwetten. Gemeenten, bedrijven en andere organisaties moeten de PM-uitstoot volgens deze normen bewaken en beheren. De Europese bevolking wordt zich steeds meer bewust van de schadelijke gevolgen van blootstelling aan PM-vervuiling op hun gezondheid. De bezorgdheid over hoe luchtvervuiling de gezondheid van hart en bloedvaten en luchtwegen beïnvloedt, neemt toe. In Europa wordt luchtvervuiling een steeds groter gezondheidsprobleem. De belangrijkste bronnen van luchtvervuiling in de regio zijn de verbranding van fossiele brandstoffen in verschillende sectoren, zoals woningen, transport en energieproductie.

Gerelateerde rapporten:

Proces Spectroscopie Marktonderzoeksrapport- Voorspelling 2032

Thin Client-marktonderzoeksrapport – prognose 2032

Onderzoeksrapport over de markt voor fijnstofmonitoring – wereldwijde prognose 2032

Ovengestuurde kristaloscillator OCXO markt onderzoeksrapport- Wereldwijde prognose 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op: Market Research Future®, 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Particulate Matter Monitoring Market,Particulate Matter Monitoring Market Future,Particulate Matter Monitoring Market Trends