header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor niet-financiële tokens zal naar verwachting een hoge vlucht nemen en tegen 2032 een waarde bereiken van USD 60,00 miljard, met een verwachte CAGR van 38,50% tussen 2023 en 2032

Jan 16, 2024 9:00 PM ET

Niet-fungibele tokens (NFT’s): Een marktanalyse en vooruitblik

De omvang van de markt voor Non-Fungible Tokens werd in 2022 gewaardeerd op USD 3,2 miljard en zal naar verwachting groeien tot USD 60,00 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 38,50% tijdens de voorspellingsperiode van 2023 tot 2032. Deze groei wordt voornamelijk gedreven door het onderscheidend vermogen en de transparantie van NFT’s, samen met de opkomst van sociale media, digitale platforms en de tokenisatie van games.

Rapportgegevens

Details

Marktomvang tegen 2032

USD 60,00 miljard

CAGR tijdens 2023-2032

38.50%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Klik hier voor het Premium-rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11681

De belangrijkste spelers op de markt voor niet-schimmelmunten:

  • Antier Solutions Pvt. Ltd.

  • Appdupe

  • Cloudflare, Inc.

  • CryptoKitties

  • Dapper Labs, Inc.

  • Dolphin Entertainment, Inc.

  • Funko

  • Gala Spelletjes

  • Gemini Trust Company, LLC.

  • Larva Labs

  • Onchain Labs, Inc.

  • Ozone Networks, Inc.

  • PLBY Group, Inc.

Marktsegmentatie:

De NFT markt kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder type, platform, toepassing en eindgebruiker.

Type:

  • Digitaal vermogen
  • Fysieke activa

Toepassing:

  • Verzamelobjecten
  • Kunst
  • Gamen
  • Hulpprogramma’s
  • Sport
  • Metaverse
  • Anderen

Eindgebruiker:

  • Commercieel
  • Persoonlijk

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Drijfveren voor de markt:

Verschillende factoren dragen bij aan de explosieve groei van de markt voor niet-vluchtige munten:

  1. Overname van blockchaintechnologie: De toenemende toepassing van blockchaintechnologie, vooral Ethereum, heeft een stevige basis gelegd voor de NFT-markt. Blockchain zorgt voor transparantie, veiligheid en authenticiteit, en neemt zorgen weg over het eigendom van digitale activa.
  2. De rage van digitale verzamelobjecten: De stijgende populariteit van digitale verzamelobjecten, zoals NBA Top Shot-momenten en virtuele ruilkaarten, heeft de vraag naar NFT’s aangewakkerd. De allure van het bezitten van unieke en schaarse digitale activa heeft een wereldwijd publiek aangetrokken.
  3. Creatieve expressie en geld verdienen: NFT’s bieden artiesten, muzikanten en ontwerpers een nieuwe manier om hun werk te gelde te maken. De mogelijkheid om digitale inhoud te tokenen biedt makers een directe manier om in contact te komen met hun publiek en een eerlijke vergoeding te ontvangen voor hun bijdragen.

Marktkansen:

  1. NFT integratie in e-commerce: Er is een aanzienlijke kans voor de integratie van NFT’s in de e-commerce sector, waardoor bedrijven producten kunnen tokenen en digitale activa in beperkte oplage kunnen aanbieden aan klanten. Dit kan de betrokkenheid en loyaliteit van klanten vergroten.
  2. NFT’s in virtuele evenementen en ervaringen: Het gebruik van NFT’s in virtuele evenementen en ervaringen, zoals concerten en conferenties, biedt interessante mogelijkheden. Token voor toegang of exclusieve content kan het landschap van virtuele evenementen herdefiniëren.
  3. Onderwijs en certificering NFT’s: NFT’s kunnen worden gebruikt in de onderwijssector voor het uitgeven van digitale certificaten en diploma’s. Deze innovatie kan de veiligheid en geloofwaardigheid van virtuele evenementen en ervaringen vergroten. Deze innovatie kan de veiligheid en geloofwaardigheid van onderwijs geloofsbrieven verbeteren.

Laatste nieuws uit de industrie:

Recente ontwikkelingen in de Non-Fungible Tokens markt zijn onder andere de samenwerking tussen bekende artiesten en NFT platformen, de lancering van innovatieve NFT-gebaseerde gaming ervaringen, en de integratie van NFT’s in virtuele vastgoedprojecten. Daarnaast zijn ontwikkelingen in de regelgeving en de toenemende deelname van traditionele instellingen in de NFT-ruimte prominent in het nieuws geweest.

Volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/non-fungible-tokens-market-11681

Regionaal inzicht:

Noord-Amerika: De regio heeft een aanzienlijk aandeel in de markt voor niet-fungibele tokens, gedreven door de aanwezigheid van grote NFT-platforms, een robuuste digitale kunstgemeenschap en toenemende investeringen in blockchaintechnologie.

Europa: Europese landen zien een toename in het gebruik van NFT’s, vooral in de kunst- en gamingsector, met een groeiend aantal kunstenaars en makers die NFT’s omarmen als een middel om hun werk te gelde te maken.

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific is klaar voor een aanzienlijke groei in de NFT-markt, aangewakkerd door technologische vooruitgang, toenemende internetpenetratie en de toenemende interesse in digitale verzamelobjecten en virtuele activa.

Bekijk meer verwante inzichten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Non-Fungible Tokens Market,Non-Fungible Tokens Market Share,Non-Fungible Tokens Market Size,Non-Fungible Tokens Market Analysis,Non-Fungible Tokens Companies,Non-Fungible Tokens