header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor slimme huishoudtoestellen zal van 2023 tot 2032 naar verwachting 128,94 miljard USD bereiken en groeien met een CAGR van 18,40%.

Jan 16, 2024 5:00 PM ET

Inzichten in de markt voor slimme huishoudtoestellen:

De markt voor slimme huishoudelijke apparaten zal naar verwachting groeien van USD 33,38 miljard in 2023 tot USD 128,94 miljard in 2032, met een CAGR van 18,40% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032). Naarmate de markt blijft groeien, passen merken hun marketingaanpak strategisch aan om hun doelgroep aan te spreken. De vooruitgang in thuistechnologie draagt bij aan de ontwikkeling van de industrie. Fabrikanten innoveren en verfijnen voortdurend intelligente huishoudelijke apparaten om tegemoet te komen aan de moeiteloze levensstijl van technologisch ingestelde consumenten. Daarnaast ontwikkelen bedrijven intelligente automatisering en hightech functies voor slimme woningen. Er wordt verwacht dat millennials zich aangetrokken zullen voelen tot digitale slimme wijzerplaten en stemgestuurde verlichtingsbediening.

De industrie biedt tal van vooruitzichten door de aanwezigheid van grote bedrijven die een breed scala aan producten en diensten leveren aan millennials en Gen-Z consumenten. LG onthulde bijvoorbeeld een vorstvrije koelkast met Auto Smart Connect, met een capaciteit van 260 liter en uitgerust met verschillende functies, waaronder Smart Diagnosis en Auto-Connect met Inverter. De proliferatie van digitale apparaten, waaronder smartphones en tablets, heeft een aanzienlijk positief effect gehad op de markt.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3775

Belangrijkste spelers:

  • Haier Group Corporation
  • Electrolux
  • Samsung Groep
  • LG Electronics Inc.
  • Whirlpool
  • Fujitsu Algemeen Limited
  • Dacor
  • Voltas Limited
  • Panasonic
  • Robert Bosch GmbH,

zijn de belangrijkste leveranciers in de markt voor slimme huishoudelijke apparaten.

Download de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-home-appliances-market-3775

Regionale analyse van de markt voor slimme huishoudelijke apparaten:

De markt zal worden gedomineerd door Noord-Amerikaanse slimme huishoudelijke apparaten als gevolg van de geavanceerde informatie- en communicatietechnologie (ICT)-infrastructuur in de regio en de wijdverspreide toepassing van aangesloten apparaten. De belangrijkste deelnemers in de IoT-markt zijn voornamelijk gevestigd in de Verenigde Staten van Amerika.

Europa heeft het op één na grootste aandeel in de markt voor slimme huishoudelijke apparaten. De Europese Unie is een ongewone politieke en economische alliantie die bestaat uit naties die het grootste deel van het continent bezetten. Door het fysieke en virtuele domein samen te smelten, genereert het ivd een slimme omgeving, waardoor de vraag naar slimme huishoudelijke apparaten toeneemt.

De markt voor slimme huishoudelijke apparaten in Azië-Pacific zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR van 2023 tot 2032. De eerder genoemde factoren die bijdragen aan dit fenomeen zijn onder andere de toenemende prevalentie van cloud-gebaseerde diensten, de toegenomen toegankelijkheid van internet, het hogere regionale inkomen per hoofd van de bevolking, de veranderende levensstijl, het grotere bewustzijn met betrekking tot persoonlijke gezondheid en de voortdurende handhaving van overheidsbeleid dat digitalisering bevordert.

Segmentatie van de markt voor slimme huishoudelijke apparaten:

Op basis van componenten bestaat de marktsegmentatie van slimme huishoudelijke apparaten uit koelkasten, vaatwassers, wasmachines en airconditioners.

De segmentatie van de markt voor slimme huishoudelijke apparaten op basis van type omvat Wi-Fi, ZigBee, Bluetooth, mobiele technologie en radiofrequentie-identificatie.

Op basis van distributiekanalen omvat de segmentatie van de markt voor slimme huishoudelijke apparaten offline en online.

Korting controleren @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3775

Gebruikers van slimme huishoudelijke apparaten hebben de mogelijkheid om huishoudelijke apparaten zoals airconditioners, koelkasten, ovens en magnetrons te regelen. Het zijn onderling verbonden, geavanceerde apparaten die beslissingen uitvoeren namens hun eigenaars door te communiceren met andere apparaten in een netwerk of instructies op te volgen van een centrale computer. Als gevolg daarvan steeg de omzet van slimme huishoudelijke apparaten.

Lees meer artikel-

Onderzoeksrapport over demarkt voor automatische spuitgietmachines – Prognose tot 2032

Relaisuitgangsmodule marktonderzoeksrapport – voorspelling tot 2032

AI in Video Surveillance marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

US Smart Wearables marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

High-power thyristors marktonderzoeksrapport – voorspelling voor 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Smart Home Appliances Market,Smart Home Appliances Market Size,Smart Home Appliances Market Share,Smart Home Appliances Market Trend,Smart Home Appliances Market Growth,Smart Home Appliances Market Outlook