header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor slimme infrastructuur zal tegen 2032 groeien met een CAGR van 25,20% en een waarde van USD 754,3 miljard bereiken

Jan 16, 2024 4:00 PM ET

Overzicht van de markt voor slimme infrastructuur:

Slimme infrastructuur kan worden gedefinieerd als een cyberfysisch systeem dat verschillende technologische hulpmiddelen integreert om alle componenten efficiënt te beheren. Het maakt gebruik van gegevensfeedbacklussen om de besluitvorming te verbeteren, te monitoren, meten, analyseren, communiceren en handelen op basis van gegevens die door sensoren zijn verzameld. Slimme infrastructuur is niet alleen gebaseerd op de fysieke structuur, maar ook op de principes van gegevens, analyse, feedback en aanpassingsvermogen. Het verzamelt waardevolle informatie met behulp van sensoren, camera’s en aangesloten apparaten om talloze voordelen te bieden aan het publiek, zoals verbeterde productiviteit, leefbaarheid en veerkracht van steden en gemeenschappen. De markt voor slimme infrastructuur zal naar verwachting groeien van 124,9 miljard USD in 2023 tot 754,3 miljard USD in 2032, met een CAGR van 25,20% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

In de context van een slimme stad is slimme infrastructuur een belangrijke factor voor slimme plaatsen, waarbij technologie wordt gebruikt om gegevens en inzichten over de gebouwde en natuurlijke omgeving vast te leggen om de productiviteit, leefbaarheid en veerkracht van steden en gemeenschappen te verbeteren. Daarnaast is slimme infrastructuur essentieel voor een duurzame toekomst, waarbij een ecosysteem wordt gevormd dat de echte wereld verbindt met de digitale wereld, waarbij beslissingen worden genomen op basis van gegevens en analyses om klanten in staat te stellen hun energiesystemen en processen in gebouwen en industrieën efficiënter en duurzamer te maken.

Download gratis PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11664

Belangrijkste spelers:

  • Siemens (Duitsland)
  • Schneider Electric (Spanje)
  • Indra (Frankrijk)
  • Sensus (VS)
  • Aclara (VS)
  • Topcon (Japan)
  • Cree (VS)
  • Holophane (V.K.)
  • Dialog Halfgeleider (V.K.)
  • Philips (Nederland)

Marktsegmentaties:

Type: De markt kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende soorten slimme infrastructuur, zoals slimme waternetwerken, gebouwde omgeving, slimme nutsvoorzieningen, slimme burgerdiensten en slimme energie.

Eindgebruiker: De segmentatie omvat ook eindgebruikerscategorieën, die verschillende sectoren kunnen omvatten, zoals commercieel, industrieel, gezondheidszorg, onderwijs, openbare veiligheid en bestuur.

Koop dit eersteklas rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11664

Marktkansen

Infrastructuur zoals luchthavens, dammen, openbare nutsvoorzieningen, energieopwekking, treinstations en openbare infrastructuur en andere eindgebruikers zullen naar verwachting de komende jaren grote groeikansen bieden voor de marktspelers. Het segment van slimme nutsvoorzieningen vormt een integraal onderdeel van de stadsinfrastructuur en omvat meerdere domeinen, zoals waterzuivering, energiedistributie en het beheer van de civiele distributie-infrastructuur.

De markt voor slimme infrastructuur omvat verschillende componenten en diensten die gericht zijn op het optimaliseren en beheren van de stedelijke infrastructuur. Het omvat geavanceerde meetinfrastructuur (AMI), energiebeheer, HVAC-systemen, verlichtingssystemen, netwerkbeheer, geïntegreerde werkplekbeheersystemen en meer. Daarnaast omvat het slimme nutsvoorzieningen zoals energie/stroom, water, gas en andere, samen met slimme burgerdiensten zoals gezondheidszorg, onderwijs, openbare veiligheid, straatverlichting en e-governance.

Toegang tot het volledige rapport van de markt voor slimme infrastructuur:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-infrastructure-market-11664

Regionale impact

De wereldwijde markt voor slimme steden is onderverdeeld in verschillende regio’s, waaronder Noord-Amerika, de VS, Canada en Azië-Pacific. Factoren zoals snelle industrialisatie, migratie van dorpen naar stedelijke gebieden en de groeiende vraag vanuit Azië-Pacific zullen de markt naar verwachting stimuleren.

De toename van digitale verstoring in de dagelijkse levensstijl van mensen draagt bij aan de groei van de vraag naar slimme infrastructuuroplossingen. Bovendien heeft de ernstige verstoring van de toeleveringsketen tijdens de pandemie de groei van het segment verder versterkt, omdat bedrijven vertrouwen op slimme infrastructuuroplossingen voor een efficiënt beheer van hun middelen.

Over het algemeen speelt slimme infrastructuur een cruciale rol in het gebruik van informatie- en communicatietechnologie om de operationele efficiëntie te verbeteren, informatie te delen met het publiek en betere overheidsdiensten en het welzijn van burgers te bieden, wat bijdraagt aan de ontwikkeling van slimme steden en duurzame stedelijke omgevingen.

Andere gerelateerde rapporten:

Gegevensherstelmarkt
Markt voor abonneegegevensbeheer
Ransomware-beschermingsmarkt
Markt voor cognitieve beveiliging
Multi-Factor Authenticatie-markt
Wereldwijde markt voor cyberbeveiliging
IoT-gegevensbeheer markt
Unified Endpoint Management-markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Global Smart Infrastructure Market,Smart Infrastructure Market Size,Smart Infrastructure Market Demand,Smart Infrastructure Market,Smart Infrastructure Market Scope,Smart Infrastructure Market Share,Smart Infrastructure Market Analysis